פורסם 2009 ביוני 2216 שנים היייש לי נייד (חדש) שבא עם מערכת VISTA. אני רוצה לשים עליו WIN XP.איך אני עושה זאת???שמעתי שלא ניתן לשים סתם כך מערכת הפעלה חדשה כמו במחשב רגיל. בניידים יש צורך להיכנס ל-BIOS ולשנות שם איזשהי הגדרה ע"מ שאוכל להתקים מערכת אחרת.אם מישהו יודע מה ואיך אשמח לשמוע.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים לא צריך להיכנס לביוס.תוודא שקיימים לנייד שלך דרייברים ל-XP, תוריד ותשמור אותם על התקן נייד.הכנס את דיסק ההתקנה של ה-XP והתקן מחדש.לאחר סיום ההתקנה, התקן את הדרייברים.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים לפני התקנת XP, אתה צריך להעביר את בקר ה-SATA שלך ממצב Native למצב Compatibility או IDE.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים ואם אין לך הגדרה כזו ב-BIOS, אכלת אותה. תצטרך התקנה מיוחדת של XP שבה הדרייבר הזה כבר בפנים, או להכין אחת כזו עם nLite...
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר ואם אין לך הגדרה כזו ב-BIOS, אכלת אותה. תצטרך התקנה מיוחדת של XP שבה הדרייבר הזה כבר בפנים, או להכין אחת כזו עם nLite...אתה יכול לפרט קצת יותר על התקנה זו,שבה דרייבר הזה כבר בפנים?או אולי יש לך קישור למקום בו אוכל לקרוא על זה.ו מה זה nLite בדיוק? זה סוג של תוכנה?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים היו מספר דיונים על כך בעבר והנושא מסוכים היטב בהודעה הבאה (שיש אליה קישור מסטיקי קישורים):http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389028.0
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים בדיוק היום ביצעתי התקנה של XP על מחשב נייד אייסר 5730 .בביוס הייתי צריך לשנות את ה AHCI ל IDE .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.