עבור לתוכן

שידרוג 3850HD ב3870HD במחיר סימלי האם כדאי???

Featured Replies

פורסם

קיצר סתם חשבתי כי הציעו לי בימים האחרונים כ.מסך Gigabyte ATI Radeon HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI

יש לי אופציה להחליף את הכ.מסך שלי SAPPHIRE ATI RADEON HD 3850 256MB בהנ"ל תמורת איזה 100-50 ש"ח.

תכלס עם המחשב הזה אני כמעט ולא משתמש זאת חברה שלי שעובדת איתו ומשחקת (לא משחקים רציניים ברוב SIMS וכאלו).

מה אתם חושבים?

פורסם

אם מדובר ב50 שקלים אז זה מקובל, אבל למה שתרצה לעשות את זה אם השימוש הוא בכלל לא למשחקים רציניים?

פורסם
  • מחבר

סתם כי כשראיתי אותה בSIMS 3 הפעלתי FPS והוא היה על 25 לא ירד מזה אבל בכל מקרה...

השאלה שלי אם הוא יהיה כזה שקט כמו הSAPPHIRE כי אותו אני כמעט ולא שומע והמחשב עובד 24\7.

ובכמה אחוזים זה יתן לי שיפור 5%-10? בערך. יותר קרוב לחמש או ל10. :s05:

פורסם

אני לא בדקתי אבל אני מאמין שמעל 10%... אני ינסה לבדוק...

אני בעד 50 שקל לא הייתי חושב פעמיים....

פורסם
  • מחבר

נדבר איתו מחר.. כ.מסך שלי באחרויות עוד שנתיים וחצי =))) ושלו עוד שנה נראה לי... זה הקטע שמתריד אותי.. וגם אם הכ.מסך הספציפי שקט...

כי ביצועים הוא לא כל כך יוסיף כאילו אם הוא יהיה שקט, וטיפה יותר חזק וגם אחריות זהה אבל חפיף אז 50 ש"ח זה באמת סבבה.. השאלה אם הוא שקט?

יש למשהו היה יש נסיון כי אני לא מצאתי בפורום עליו כל כך.. של גיגהבייט.

פורסם

הכרטיסים של ג'יגהבייט הרבה פעמים באים עם קרור של זלמן וגם אם לא, בד"כ בעלי קרורים איכותיים ביותר.

לדעתי אין מה לחשוש לגבי השקט, ועד כמה שידוע לי הבדל הביצועים בין הכרטיסים הוא בסביבות ה15-20%, יש אנשים שאמרו שקיבלו יותר שיפור מזה.

תמורת 50 ש"ח - אין מה לחשוב פעמיים בכלל!

פורסם
  • מחבר

סבבה השתכנעתי כאילו ידעתי שזה כדי לא ידעתי על הרעש...

אוקיי עוד שאלה שאני גם בטוח בא אבל רוצה גיבוי...

TT TR2 430W שהוא בעצם נותן רק 350W יספיק לכ.מסך הנ"ל? 216W על מסילה של 12V כלומר 18A מספיק?

פורסם

יש לספק הזה רייל יחיד של 18 אמפר ?

פורסם
  • מחבר

כה... זה ספק די גרוע לאומת ספקים אחרים...

את האמת לא מדדתי את העומס שלו אבל במשחקים ובבאנצ' שעשיתי איזה שלוש שעות לא זכור לי שהוא התחיל להרעיש... הכ.מסך כן ספק לא... כלומר הוא לא עבר את העומס של 60% כנראה כי לפי עדויות הוא מרעיש נורא אחרי 60% של עומס.

http://www.thermaltake.com/product/power/tr2power/w006970/w006970.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים