עבור לתוכן

רזולוציה גבוהה במשחקים-מה זה נותן

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך 19" ברזולוציה 1280X1024.

אני משחק קרייסיס כבר הרבה זמן ופתאום שמתי לב שהמשחק עובד על 1024X768.

העלתי את זה ל 1280X1024. לא מרגיש שום שינוי. המשחק קצת יותר איטי אבל חוץ מזה כלום.

הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך 22" ומסתבר שגם אצלו זה על 1024X768. גם אצלו העלאה ברזולוציה לא נותנת שום שינוי רק מכבידה על כרטיס המסך.

בגלל שהרבה אנשים משקיעים המון כסף על כרטיסי מסך שיאפשרו להם להריץ משחקים כבדים ברזולוציה המקסימאלית של המסך שלהם, רציתי לשאול מה רזולוציה גבוהה בכלל נותנת?

פורסם

אולי אתה לא שם לב אבל אני כן,חוץ מזה יש לך LCD או CRT?

רזולוציה גבוהה יותר=פירוט גבוהה יותר.

פורסם

פשוטו כמשמעו צפיפות פיקסלים, תמונה בעלת רזולוציה גבוהה יותר תתן לך יותר פרטים וחדות לדוגמא:

highRes-vs-LoRes.gif

במסכי CRT משחק על רזולוציה שהיא לא המקסימאלית של המסך זה בהחלט דבר מקובל שנראה הרבה פחות גרוע מהאפקט שמקבלים במסכי LCD

פורסם
  • מחבר

המסך שלי הוא LCD

טוב אם ממש מסתכלים ושמים לב אז יש שיפור

אבל לא נראה לי שאני ממש צריך אותו

עדיף לי שהמשחק יהיה מהיר

פורסם

ברור שעדיף שהמשחק יהיה מהיר. מצד שני, יש כאלו שיעדיפו לא לבחור בין מהירות לבין איכות תצוגה, יקנו כרטיס מסך חזק ויקבלו את שניהם.

פורסם

העובדה שב- Crysis הכל אצלי על V. High עם AAx8 מכפרת על כך שאני משחק על 1024x768 במסך CRT :silly:

(רץ חלק ::))

פורסם

במיוחד מתחילים להרגיש את זה כשאתה עם מסך רחב וגדול 22 ומעלה..

פשוט אי אפשר לשחק בצורה סבירה על רזולוציות קטנון מ 1440X900 הכל נראה מגעיל ומטושטש מידי.

לכן אנחנו צריכים כ.מסך חזקים ובעלי נפח גדול במיוחד בגלל רזולוציות גדולות.

לינק ויקי: http://he.wikipedia.org/wiki/רזולוציה

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל אני שונא לראות את הפיקסלים. תמיד יש את החוטי חשמל במשחקים [COH או CRYSIS] שנראים מקוטעים וחתוכים, אותי זה מטריף.

בגלל זה אני תמיד רוצה לשחק על רזו' מקסימלית על האיכות הגבוהה ביותר עם 16AA, אבל לצערי הכ.מסך לא סוחב את זה :silly:

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל אני שונא לראות את הפיקסלים. תמיד יש את החוטי חשמל במשחקים [COH או CRYSIS] שנראים מקוטעים וחתוכים, אותי זה מטריף.

בגלל זה אני תמיד רוצה לשחק על רזו' מקסימלית על האיכות הגבוהה ביותר עם 16AA, אבל לצערי הכ.מסך לא סוחב את זה :silly:

אל תגיד לי שעל רזולוציה 1024*768 הכ.מסך לא סוחב... תעשה טובה זה ממש לא הרבה כמו 1680X1050 שאתה מכפיל יותר מי פי שתיים את נפח הזכרון משומש.

פורסם

הוא לא סוחב את COH על 1024*768 עם 16QSCAA [לא זוכר איך כותבים את זה]. כלומר, הוא מריץ, אבל לא חלק.

בגלל זה חשבתי לקנות את הGTX295 יחד עם מסך DELL 2209WA, אתה חושב שזה שהוא יריץ את COH על המקסימום ברזו של 1050*1680? ומה עם קרייסיס?

או שאולי אפשר בכלל כרטיס זול יותר שיריץ על המקס' באותה רזו'?

פורסם

הבנאדם עומד לקנות ,GTX295 אתה בעד?

פורסם

הבנאדם רצה לבדוק את עניין הרזולוציות בעיקר אצלו במסך 19'' כרטיס כמו HD4890 זה בדיחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים