פורסם 2009 ביוני 2216 שנים סוקט 478 (ישן) - צריך המלצה לקירור אויר במחיר מינימלי מה שבאמת חשוב הוא שלא ישמעו את המאוורר . כי כרגע המאוורר מעל המעבד נשמע כמו מטוס סילון...
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים פותח התרד תוסיף את התקציב לכותרת בבקשה..כמו כן בתקציב נמוך של 100 ומטה..אתה יכול למצוא קירור של AC ששקט יותר..אבל הוא די נדיר ולא הכי זמין..מעבר לזה זה רכישה של קירור יקר יותר..
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים רגע יש מצב שלא הבנתי אתה רוצה קירור מלא כלומר גוף קירור או רק מאוורר שזה יצא לך יותר זול?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר ככה זה נראה כרגע, מאוור פשוט וישן שעושה וווו!!! שהמעבד מתאמץ קצתשימו לב לסוגרים בצדדים שגורמים לעליית 4 הקליפסים שאמורים לתפוס חזק בסוקט שצמודה ללוח-אם!אני מעדיף לקנות קירור חדש רק בשביל השקט, אבל שלא יעלה על 100 שקל .(ניסיתי להכניס את התקציב בכותרת אבל זה לא נותן לי לשנות)[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים הבנתי שניונת נמצא לך משהו... פשוט זה כבר נורא ישן ולא מצאתי בחנויות את זה... קיצר יש לי להציע לך את זה: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=139זה AC חברה טובה גם הגוף קירור נחמד.. הוא לא פצצה או משהו אבל הוא נחמד ברמה של ה סטוק + הוא שקט.יש אותו בKSP ב 60 ש"ח.(Super Silent 4 Ultra TC (s478
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר CRT תודהה Super Silent 4 Ultra TC נראה באמת טוב, רק לא הבנתי איך הוא אמור להתפס על הסוקט בלוח,איפה התופסנים כמו בקירור סטוק המקורי? (בתמונה למעלה )והנה עוד תמונה איכותית שמצאתי סוקט 478[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים את האמת אני כבר לא זוכר את איך נראה הקירור המקורי... אבל היננה כמה תמונות מההאתר שלהם:
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר אתה אמור להוציא את התושבת שעל הלוח ולהתקין את הקירור בחורים המובנים בלוח.ממש לא! בדרך כלל לא מבריגים בתושבת 478, אלא יש 4 תופסנים...תקרא את ההסבר שכתבתי למעלה.את האמת אני כבר לא זוכר את איך נראה הקירור המקורי...אבל היננה כמה תמונות מההאתר שלהם:אחרי התמונות נראה לי זה יתאים,בתמונה הראשונה רואים 4 קליפסים ובתמונה השניה רואים את אחד הסוגרים (יש שניים).תודה.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים קראתי את ההסבר זה לא קשור. התושבת המובנית היא חלק מהמאוורר סטוק של אינטל כדי לשים קירור אחר צריך לנתק אותה מהלוח ולחברלחורים שהיא ישבה בהם את הקירור.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים הוא לא צריך לפרק כלום..הSuper Silent 4 Ultra TC מורכב על גבי המסגרת הקיימת..פשוט להכניס את התופסנים ולהדק..הכי פשוט בעולם..
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים לפותח התרד נראה לי שמצאנו את הטוב ביותר והזול ביותר.כשתחליף תודיע איך השיפור של רעש וטמפ.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.