עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

חווית קניה Palit Revolution Deluxe 4870X2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לשתף את חברי הפורום ( במיוחד הגיימרים שבינכם) בחווית קניה של כרטיס Palit Revolution Deluxe 4870X2 ....

ובכן הכל התחיל בפניה למספר חנויות ש"מוכרות" את הכרטיס אך הוא לא במלאי (לא בחנות ולא אצל היבואן....)

נציג אחד אף אמר לי שיש בוודאות את הכרטיס במלאי ! לאחר שהגעתי לחנות ...לא כרטיס ולא נעליים ,גם לא אצל "היבואן" (היה נחמד מצדו להציע לי משהו אחר...)

לבסוף נמצא צדיק...R.S.M....הזמנתי ולמחרת קיבלתי את הכרטיס! ( גם במחיר מעולה...).

כאן העלילה מסתבכת....

שמח ומאושר קיבלתי את הכרטיס הראשון . לא עבד . Bios לא עולה...בשני מחשבים.

חזרתי ל R.S.M . ללא כל בעיות הכרטיס הוחלף.

שמח ומאושר קיבלתי למחרת את הכרטיס השני . לא עבד. מסך כחול בהתקנת דרייברים. כל גרסאות הדרייברים ,כנ"ל מערכות הפעלה שונות.

חזרתי ל R.S.M , לאחר בדיקה קצרה התברר שלא ניתן להתקין דרייבר על אחת הליבות.

שמח ומואשר קיבלתי את הכרטיס השלישי... עובד !

ראוי לציין לטובה את השירות המהיר ב R.S.M שכלל אחריות מעולה על הכרטיס, בלי התחמקויות , בלי קישקושים (הניסיון שלי מלמד על "מריחה" של שבועות בהחלפות תחת אחריות ואספקה ראשונית). בנוסף סידרו לי את החוטים במחשב ,והותקנו דריברים.

כמו כן התרשמתי מאוד מרמת המקצעויות של החנות.

ממליץ בחום על החנות.

פורסם

אמנם התמיכה טובה, אבל זה לא מעורר בך חשדות לגבי המוצרים שלהם?

בחייך, 2 כרטיסים לא תקינים, מה ההסתברות של זה?

פורסם
  • מחבר

האמת.

עשיתי את המחקר על היציבות של הכרטיסים האלה אחרי הרכישה כשהתחילו הבעיות.

ה 4870x2 זה אותו כרטיס אצל כל היצרנים ( ברמת התכנון האלקטרוני , עריכת המעגלים והרכיבים עצמם - לא ברמת המאוורר... )

כל החברות סובולות מאותן בעיות יציבות עם הכרטיסים האלו - מרמת הדרייברים , החימום , מערכות הפעלה...מה לא.

הכרטיסים לא יציבם כמו הדגמים עם ליבה אחת וסובלים מהמון מחלות. בגלל זה חשוב שיש עם מי לדבר.

תחשוב מה היה קורה אם הייתי קונה מחנות לא מקצעיות...או מישהו שהיה מתחמק מאחריות...אם הם היו רוצים להפטר ממוצרים סוג ב' לא היו מחליפים לי 3 כרטיסים.

אני מודה שההסתברות היא נמוכה , באותה מידה יכל המוכר לטעון - "מה ההסברות ששני כרטיסים נדפקו ? אולי הלקוח דפק ?" ובכל זאת לא שמעתי טענה הכי קטנה כנגדי.

פורסם

RSM בהחלט יודעים לתת שירות.

פורסם

למה משום מה נראה לי שזה שייך לפורום כללי במדור :פרסום לחנויות.. :silly:

כל חנות שהיית מזמין היית מקבל את הכרטיס, זה לא כרטיס שלא נמצא במלאי כמו ה-4770 נניח.

חוצ'מזה..ראבק..שלושה כרטיסים שהוחלפו? אולי הם מוכרים משומשים... :lol:

פורסם

כל הכבוד ל-RSM. חנות שבהחלט הרוויחה את שמה הטוב מאוד

פורסם

הכרטיס שלי מאייבורי ולא עשה שום בעיות P:

פורסם

למה משום מה נראה לי שזה שייך לפורום כללי במדור :פרסום לחנויות.. :silly:

:hizuk:

איפה המודרייטורים?

לבן אדם יש שתי תגובות (שתיהן מהתרד הזה) וזה לא נראה לכם חשוד? :kopfpatsch:

(הכרטיס שלי מ- eBay וגם הוא לא עושה בעיות).

פורסם

איפה המודרייטורים?

לבן אדם יש שתי תגובות (שתיהן מהתרד הזה) וזה לא נראה לכם חשוד? :kopfpatsch:

בפורום כללי מונה ההודעות לא עובד , ככה ששתי ההודעות שלו לא מהנושא הזה...

חוץ מזה שהוא לא פירסם מוצרים שלהם ואמר רוצו לקנות , הייתה לו חווית קנייה כלשהי והוא סיפר לאנשים פה בפורום , זה הכל...

פורסם

חוץ מזה שהוא לא פירסם מוצרים שלהם ואמר רוצו לקנות , הייתה לו חווית קנייה כלשהי והוא סיפר לאנשים פה בפורום , זה הכל...

אוי, התמימות... ומי אמר שמה שהוא מספר באמת קרה? תקרא טוב:

כל החברות סובולות מאותן בעיות יציבות עם הכרטיסים האלו - מרמת הדרייברים , החימום , מערכות הפעלה...מה לא.

הכרטיסים לא יציבם כמו הדגמים עם ליבה אחת וסובלים מהמון מחלות. בגלל זה חשוב שיש עם מי לדבר.

תחשוב מה היה קורה אם הייתי קונה מחנות לא מקצעיות...או מישהו שהיה מתחמק מאחריות...אם הם היו רוצים להפטר ממוצרים סוג ב' לא היו מחליפים לי 3 כרטיסים.

ההדגשה במקור. זה לא נראה לך כמו פרסומת לחנות (על חשבון פרסומת שלילית מאוד לכרטיסים כפולי ליבה)?

אל תבינו אותי לא נכון - מההתקשרות הקצרה ביותר שהיתה לי עם מנהל החנות הזו קיבלתי את הרושם שאכן מדובר בחנות מקצועית וטובה למדי. עדיין, הת'רד הזה נראה כמו פרסומת לא ממש סמוייה. מיכאל, אם אתה קורא את זה - תגובה תתקבל בברכה.

פורסם

אוי, התמימות... ומי אמר שמה שהוא מספר באמת קרה? תקרא טוב:

ההדגשה במקור. זה לא נראה לך כמו פרסומת לחנות (על חשבון פרסומת שלילית מאוד לכרטיסים כפולי ליבה)?

אל תבינו אותי לא נכון - מההתקשרות הקצרה ביותר שהיתה לי עם מנהל החנות הזו קיבלתי את הרושם שאכן מדובר בחנות מקצועית וטובה למדי. עדיין, הת'רד הזה נראה כמו פרסומת לא ממש סמוייה. מיכאל, אם אתה קורא את זה - תגובה תתקבל בברכה.

איפה פה הפרסומת?? בזה שהוא רשם שזה חשוב שיש מישהו לדבר איתו? ביג דיל...

אם זה פרסומת אז גם המשפט שלך (מודגש) מסתמן כפרסומת יותר גדולה ופחות סמויה לחנות.

פורסם

אם זה פרסומת אז גם המשפט שלך (מודגש) מסתמן כפרסומת יותר גדולה ופחות סמויה לחנות.

יש הבדל בין הודעות של משתמש שרק נרשם לפורום וכבר ממהר לדבר בשבחה של חנות זו או אחרת (ועוד עם הדגשות!) לבין הודעות של משתמשים ותיקים שהביעו כאן את דעתם לחיוב ולשלילה על לא מעט חנויות (ובזמנו גם ירדתי על RSM ספציפית עקב התמחור שלהם) - ואם לא שמת לב, אני אדגיש שוב את סלידתי ממדיניות הפרסומות הכאילו-סמויות.

חוץ מזה, לא זכור לי שפתחתי אי-פעם דיונים דומים, אז במה בדיוק אתה מאשים אותי? בזה שיצאתי כנגד פרסום "סמוי" בפורום אך הוספתי הסתייגות שאין לי שום דבר נגד החנות עצמה?

פורסם

דבר ראשון אני לא מאשים אותך בשום דבר.

אני רק טוען שקצת יצאת מפרופורציה בתגובות האלו.

אני אישית לא ראיתי איפה הייתה הפרסומת הסמויה או לא סמויה בהודעה שלו (עם הדגשות או בלי הדגשות).

הבחור סיפר על חווית קנייה (אמיתית או לא) וזהו , לא צריך לנפח את זה יותר ממה שזה.

פורסם

אני חייב להגיד שאני מסכים עם vic07.

קראתי את ההודעה שלו ותוך כדי עלתה לי תחושה של משהו מסריח.

1: הוא הזכיר את שם החברה 4 פעמים בהודעה הראשונה(בצורה זהה).

2: הוא כתב בצורה לקונית. כאילו רבאקק, אתה מחליט לכתוב פרסומת בצורת סיפור, לפחות שיהיה מעניין.

3: 2 תגובות.

4:" בגלל זה חשוב שיש עם מי לדבר."

צירוף מקרים? I don't think so.

פורסם

אם תראה לי חנות אחת, ואני מדגיש חנות אחת, שמחזיקה במלאי 3 כרטיסים של 4870X2 אני מתחייב על גבי הפורום לרקוד עם חוטיני ליד החנות

ולעשות לה פרסומת שבוע שלם! כל כרטיס 2000 ש"ח ו"החליפו לי בלי בעיות.."

בחיית ראבק..החליפו לו שלושה כרטיסים של 4870X2 מהמלאי שהיה להם? יאללה...

ועל איזה "מחשב" "בדקו" שהכרטיס לא טוב? ואני אשמח אם "יגלו" לנו איך בודקים שהדרייבר לא הותקן על ליבה אחת מתוך השתיים.. :screwy: :screwy:

אפילו לסי.די.לוג היבואנים אין כמות כזאת במלאי... :lol: :lol: :lol:

שמח ומאושר קיבלתי למחרת את הכרטיס השני . לא עבד. מסך כחול בהתקנת דרייברים. כל גרסאות הדרייברים ,כנ"ל מערכות הפעלה שונות.

חזרתי ל R.S.M , לאחר בדיקה קצרה התברר שלא ניתן להתקין דרייבר על אחת הליבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.