עבור לתוכן

שאלה מוזרה - האם ניתן לדעת האם מישהו מתקשר לפלאפון של מישהו ? (הסבר בפנים)

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

יש לי חבר,שכבר מספר פעמים מצליח להגיד לי שמתקשרים אליי שניה או שתיים לפני שבאמת מישהו מתקשר אליי (ולא זה שהוא עובד עליי עם חבר או משהו כי גם שהתקשרתי אל עצמי מהבית הוא אמר לי שמתקשרים אליי ).

כלומר, אם מישהו מצלצל אליי,לפני שהצלצול מגיע לטלפון הוא אומר לי לענות . (אז הטריק שניסיתי הוא להתקשר לסלולארי שלי מהבית והוא ידע גם את זה-סימן שהוא לא עובד עליי)

מצד אחד הוא טוען שהוא "פשוט יודע " . כמובן אמרתי לו שהוא דביל ושיביא לי את התוכנה\אתר.

למישהו יש מושג איך ניתן לעשות את זה?

תודה רבה רבה מראש! :xyxthumbs:

עריכה - אוקיי זה לא היה מצחיק.

מי שמשתמש בוונטרילו וויסטה יודע שלפעמים ה-CAPS LOCK נתקע .. ואז כאילו כל הזמן מדברים. בעיקרון הוא פשוט שמע את החרא הזה הצילצולים המוזרים של הטלפון וככה הוא ידע ..

יצאתי מעט מטומטם אבל אחלה דרך לעבוד על אנשים :nixweiss:

פורסם

או,

שהוא פשוט עושה מה שאני עושה ומציב את הנייד מתחת לרמקולים ואני יודע עשר שניות לפני קבלת הודעה וכמה שניות לפני שיחה :)

פורסם

:silly:

אחד הדיונים.

פורסם

או,

שהוא פשוט עושה מה שאני עושה ומציב את הנייד מתחת לרמקולים ואני יודע עשר שניות לפני קבלת הודעה וכמה שניות לפני שיחה :)

פרט, נמק והסבר.

פורסם

:silly:

אחד הדיונים.

+1

חחח הרמקול עושה ציליל כזה בגלל הקרינה של הפלאפון תנסה זה לא משו סודי לדעתי כל אחד יודע את זה לא שמעתם בחדשות לפעמים?

פורסם

לא יודע אם אתה רציני או צוחק. הרגע ניסיתי את זה וזה לא עובד.

פורסם

לא יודע אם אתה רציני או צוחק. הרגע ניסיתי את זה וזה לא עובד.

הוא רציני וזה עובד, אם לך לא עובד יכול להיות שהרמקולים שלך לא רגישים מספיק או שבפלאפון שלך לא מקרין מספיק.

פורסם

בהחלט עובד וידוע ממזמן.

ספיר - עכשיו כשאני רואה את הניק שלך אני נזכר מאיפה היית מוכר לי... עולם קטן :xyxthumbs:

פורסם

ממ תאמת?

תשים תפלא ליד הרמקולים.

תתקשר שניה מהבית אתה תראה 4 שניות לפני שהפלא שלך מצלצל הרמקול עצמו של המחשב משמיע רעשים ואחרי 4 שניות מצלצל.

ככה אני עושה לפעמים שאני יודע שאיזה מישהו חופר יתקשר אליי אני ישר ישר ישר ב4 שניות האלה מכבה תפלא וזהו

פורסם

חחח אתה יכול באותה מידה לחכות שזה יצלצל ואז לכבות.. אני לא חושב שזה כזה משנה... :lol:

פורסם

מה המטרה בלדעת על שיחה לפני הצילצול?

זה לא בדיוק המטרה של הצילצול :nixweiss:

ועוד בשביל זה לשמוע את הקולות המעצבנים האלה ברמקולים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים