עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד ללימודים בעיקר עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום אני עולה לכיתה י"א בעוד כמה חודשים ואני צריך מחשב נייד לבצפר שבאמת יהייה נייד וישמש אותי להרבה כיבתה באופיס ...לגלישה באינטרנט....אולי קצת מוזיקה וסרטים...משחקים לא קריטי בישבילי....

בגלל התקציב הנמוך שלי שמתי עיין על הנטבוקים

התקציב שלי הוא עד 2000 שקל...וגם זה בלחץ עדיף פחות

שמתי עין בהתחלה על ה ACCER הקטן אך לאחר בדיקה שעשיתי....הגעתי למסקנה שהאחריות לא מספקת ולמחשב נייד הייתי רוצה אחריות

מה הדעה פה בפורום לגבי MSI WIND ?

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת לפי חוקי הפורום.

עצה שלי (אישית): שכח מהרעיון המיותר להוציא כסף על מחשב לבית-ספר. שום דבר חוץ מבזבוז זמן בשיעורים לא ייצא לך מזה. לכתוב עדיף במחברת.

פורסם
  • מחבר

מה רע בלכתוב במחשב?

אני מקליד במהירות גדולה פי כמה מאשר שאני כותב ...ובלי קשר אני כותב ממש לאט....

עד עכשיו כתבתי במחברות...והניסיון לשמור על מחברת מאורגנתת ולהעתיק כל שיעור מהלוח החזיק כל שנה רק את החודש הראשון......לכן לדעתי זה פיתרון טוב

פורסם

לפני שאתה קונה את הנטבטק אשר תבחר תבדוק שהמקלת לא קטנה לך ושהמקשים לא צפופים מידי

הרי המקלדות של הנטבוקים קטנות משמעותית מבניידים אחרים

דבר נוסף הוא שתקח נייד עם 6תאים אחרת הסוללה תגמר לך נורא מהר לא יספיק לך ליום לימודים

המקלדות בHP וקומפאק קחוב יותר מבשאר הנטבוקים אז תבדוק את האופציה של HP למראת שאני לא מכיר דגם עם 6 תאים

בתקציבך אתה יכול לקחת את ה asus eeepc 1000he שלדעתי נכון להיום הנטבוק הכי טוב שיש בשוק השיראלי

ואם תמתין עוד חודש חודשיים ותקנה ממש לפני תחילת הלימדים בוודאי יצאו כמה דגמים יותר חדשים והמחירים ינחתו

כמו הacer aspire one 751

המקלדת שלו ממש רחבה כמו בנייד רגיל

פורסם

מה רע בלכתוב במחשב?

אני מקליד במהירות גדולה פי כמה מאשר שאני כותב ...ובלי קשר אני כותב ממש לאט....

עד עכשיו כתבתי במחברות...והניסיון לשמור על מחברת מאורגנתת ולהעתיק כל שיעור מהלוח החזיק כל שנה רק את החודש הראשון......לכן לדעתי זה פיתרון טוב

אין שום דבר רע בלכתוב במחשב, רק שכשיש מחשב הניסיון אומר שלרוב נמשכים לעשות בו דברים אחרים, שיותר מהנים ופחות קשורים לשיעור. אם המצב בכתיבה אצלך גרוע כפי שאתה מתאר, אולי יש טעם לניסיון הזה, אבל אם חוסר היכולת לנהל מחברת מסודרת קשור אצלך לבעיית קשב וריכוז כלשהי, אל תצפה שמחשב יפתור אותה, אלא רק שיעשה אותה קשה יותר.

לפני שאתה קונה את הנטבטק אשר תבחר תבדוק שהמקלת לא קטנה לך ושהמקשים לא צפופים מידי

הרי המקלדות של הנטבוקים קטנות משמעותית מבניידים אחרים

זו נקודה חשובה מאוד. בכלל הייתי לא ממליץ על נטבוק לעבודה רצינית באופיס, אבל במקרה של הקלדה בשיעורים, כנראה שזה יספיק, כי העבודה לא רצינית מידי והמסמכים לא מורכבים מידי. כאמור, כל עוד המקלדת מספיק נוחה לשימוש ממושך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים