פורסם 2009 ביוני 3016 שנים ואני חושב שרבים מכם יכולים "להקפיץ את האיבר" או להזיז אותו ללא שום גורם חיצוני. מה זאת אומרת? אפשר להעמיד אותו בכח המחשבה? סתם, אתה מתכוון שהוא יכול לתת הקשב צ'יק צ'אק אחרי שהוא מאומן? או שלא הבנתי את כוונתך..
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים לא הבנת נכון, הכוונה היא לא להביא למצב של זקפה, אלא אחרי שכבר מגיעים למצב הזה.כשמפעילים את שריר ה BC במצב של זקפה, זה גורם לאיבר לנטות למעלה (בין היתר). לזה התכוונתי, וזו פעולה כמעט מובנת מאליה שאפילו כל נער מסוגל לעשות לפני שבכלל מכיר מושגים כמו BC או PC וכד'. אז מתייחסים לזה כאל "להקפיץ את הזין בלי ידיים"איך אפשר לכווץ רק את הBC?בוא נגיד שאתה עושה תרגיל כיווץ ארוך למשך 5 דקות, כדי להגיע למקסימום ששמוליק שלך יתחיל לרעוד, אתה צריך לכווץ אותו כמה שיותר ואז זה מכווץ את שתיהם..אם מכווצים רק את הBC אפשר להגיע למקסימום כיווץ?אפשר לבודד רק את השריר הזה, אבל אני לא יודע אם אחרי אימון אפשר להגיע לכיווץ מקסימלי, לא ממש התעמקתי בנושא עד כדי כך. בשורה התחתונה, אני לא חושב שזה כל כך עקרוני.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים לא הבנת נכון, הכוונה היא לא להביא למצב של זקפה, אלא אחרי שכבר מגיעים למצב הזה. כשמפעילים את שריר ה BC במצב של זקפה, זה גורם לאיבר לנטות למעלה (בין היתר). לזה התכוונתי, וזו פעולה כמעט מובנת מאליה שאפילו כל נער מסוגל לעשות לפני שבכלל מכיר מושגים כמו BC או PC וכד'. אז מתייחסים לזה כאל "להקפיץ את הזין בלי ידיים" אפשר לבודד רק את השריר הזה, אבל אני לא יודע אם אחרי אימון אפשר להגיע לכיווץ מקסימלי, לא ממש התעמקתי בנושא עד כדי כך. בשורה התחתונה, אני לא חושב שזה כל כך עקרוני. אהה עכשיו הבנתי אותך אחרי כמה זמן של אימון בערך ראית תוצאות? זה לא היה פורום מחשבים...פעם? פעם, כשהיה פה חננות עם משקפיים! עכשיו כבר לא
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים אף פעם לא באמת התאמנתי לשם אימון, זה פשוט חלק משגרת חיי המין. אז לא היה קטע של לראות תוצאות, זה לא שעשיתי מעקב כלשהו.אמנם לגבי "תפקוד וביצועים" אין לי תלונות בכלל ואפילו להיפך, אבל אני לא יודע אם זה בזכות ההרגלים האלה או פשוט כי אני בנאדם בריא ונורמלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.