עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אימון ה - Pubococcygus muscle, אמיתי?

Featured Replies

פורסם

חחחח לא נראה לי שזה אפשרי בכלל, זה יתפרץ בסוף :S (עם האצבע הכוונה..)

• תגובות 34
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה אפשרי, ההודים עושים את זה

פורסם

מי פה התאמן לפי איזה מדריך וזה עבד לו שיביא לינק. ממה שראיתי לתלות משקולות זה הזוי לחלוטין מה זה חמור ?!:nixweiss:

פורסם

מי פה התאמן לפי איזה מדריך וזה עבד לו שיביא לינק. ממה שראיתי לתלות משקולות זה הזוי לחלוטין מה זה חמור ?!:nixweiss:

בן אדם, לא נכנסת ללינק בהודעה הראשית כדי להבין על מה מדובר?

אין שום משקולות חחחחחח

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=733&aId=37716

פורסם

יצאתי טונה :-X

בכלל, מפחיד לנסות. בסוף מישהו עוד יהפוך לזה. אתה יודע איזה באסה למצוא מכנסיים אח"כ ?

African+penis+gourd.jpg

פורסם

חחחחח יש גם יתרונות :xyxthumbs:

ולכל המנוסים בינינו יש לי שאלה.

הPC הזה, הוא שריר לכל דבר. האם יש להתייחס אליו באימונים כמו לכל שריר?

מה שאני מתכוון זה, שרשום במאמר שאפשר לאמן אותו כל יום. כשמתאמנים בחדר כושר בחיים לא מאמנים אותו שריר כל יום ולפעמים אפילו לא מתאמנים בכלל כל יום.

שריר צריך לגדול, האם זה בכלל אפקטיבי לאמן אותו כל יום?

פורסם

אני מניח שבגלל שזה שריר קטן שלא משתמשים בו ביום יום (ידיים מרימים דברים, רגליים הולכים) מספיק לחכות לילה...

פורסם

לא ממש הבנתי..

השאלה כל כמה זמן אפשר לאמן אותו? כל לילה אתה מתכוון? או לילה כן לילה לא?

פורסם

לשאלתך , לא מאמין שיש איזה תשובה ממשית אתה רוצה תעשה יום יום או יום כן יום לא רק אל תעשה כל יום כל היום

בכל מקרה אני לא יודע כמה זה נכון או בריא בכלל

פורסם

אוקיי, כמה דברים -

קודם כל, כדי להשיג את המטרות באימון הזה צריך להפעיל את שריר ה BC. בשמו המלא - bulbocavernosus muscle.

ההשערה שמדובר בשריר ה PC היא טעות נפוצה, וברוב המקרים מה שקורה הוא שמכווצים את 2 השרירים האלה ביחד. אינדיקציה לכך - אם בכיווץ מרגישים כיווץ בפי הטבעת - אתם מכווצים גם את שרירי ה PC. כדי לבודד רק את ה BC פשוט צריך לנסות לא ללחוץ את פי הטבעת. למי שלא רגיל ולא עשה זאת במהלך חייו, זה ידרוש קצת אימון.

לא שזה כזה עקרוני, אין שום בעיה בלכווץ את 2 השרירים ביחד, המטרה הכללית תושג בכל מקרה.

דבר נוסף, תרגילי קיגל משרתים גם נשים. במקרה של נשים, מדובר באמת בשריר ה BC ואימון שלו אמור למנוע בעיות בריאותיות כמו צניחת רצפת האגן בגיל מאוחר, בעיות בערמונית וכד'.

אבל נקודה חשובה נוספת שחשוב לציין - תרגילי קיגל, גם לנשים וגם לגברים, משרתים מטרה טובה מאוד במהלך סקס, בלי קשר לאימון בריאותי. יש לא מעט אנשים, כמוני למשל, שמכירים את כיווץ שריר ה BC כמשהו מובן מאליו, ואני חושב שרבים מכם יכולים "להקפיץ את האיבר" או להזיז אותו ללא שום גורם חיצוני. זה בדיוק כיווץ שריר ה BC, וכשעושים את זה במהלך סקס בתנוחה כלשהי שאתם פנים אל פנים ורוב שרירי הגוף ברגיעה, זה מאוד.... כיף לבחורה בזכות ההצמדות של האיבר לדופן הקדמית של הנרתיק (כי הוא עולה למעלה), היכן שמשערים שנקודת הג'י נמצאת. מי שאף פעם לא ניסה את זה, פעם הבאה נסו ותראו איך הבחורה מתחילה להתנשף.

גם אצל נשים, כיווץ שריר ה BC תורם לסקס. זה גורם לכווץ הנרתיק סביב האיבר. אני לא צריך לומר לכם לאיזו השפעה זה גורם.

בסקס טנטרי זוגות מתרגלים לכווץ ביחד, כל צד את השריר שלו, בתיאום ובו זמנית, כדי להשיג הנאה מירבית. מנסיון - זה עובד, ועובד מדהים.

נסו ותיהנו...

עריכה - לצורך הבהרה - הקטע של לעצור את השתן זה רק כדי למצוא את השריר וכדי לדעת מה בעצם לכווץ. מן הסתם אין טעם לעשות זאת יותר מפעם אחת.

האימון עצמו הוא סתם כיווצים בכל מני וריאציות...

פורסם

תרד מצויין :lol:

פורסם

איך אפשר לכווץ רק את הBC?

בוא נגיד שאתה עושה תרגיל כיווץ ארוך למשך 5 דקות, כדי להגיע למקסימום ששמוליק שלך יתחיל לרעוד, אתה צריך לכווץ אותו כמה שיותר ואז זה מכווץ את שתיהם..

אם מכווצים רק את הBC אפשר להגיע למקסימום כיווץ?

פורסם

עוד מעט יפתחו חדרי כושר לאימוני ביצים(אשכים)... :screwy:

פורסם

ברור זה סטארט אפ מטורף :xyxthumbs:

פורסם

שמשהו יביא באנצ' על זה.... עם תוצאות ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.