פורסם 2009 ביוני 2216 שנים שלום לכולם, אני כבר יומיים מנסה לתקן בעיות בדרייברים שנגרמו מסקטורים פגומים וכשהגעתי לדרייבר של הchipset: INF_allOS_9.1.1.1014_PV זה עושה לי את השגיאה הבאה: ואני כבר משתגע מזה!! אני כבר לא יודע מה לעשות...ואשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי הנה השם של הלוח אם שלי: Intel Montpelier DQ35MP ואגב ניסיתי לעשות system restore וזה לא עזר, וזהו הדרייבר הכי עדכני. הנה הלוג שהתוכנה יצרה אם זה יעזור למישהוא..: [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר אנשים אני לא מעוניין לפרמט ובכלל אני עושה את כל הבלאגן הזה בלי לפרמט ושאני מאמין שלפתור משהוא זה לפתור משהוא ולא ישר לפרמט כי לפרמט זאת כמובןהזה הכי קלה לפתרון בעיות.ועוד דבר..אפשר להגיד שאני דיי מתמצא במחשבים אז לא חייב פיתרון מפורטמספיק לי רק כיוון ואני יבין לבד...
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים אחי תראה בלינק הזהhttp://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-026488.htmיש לך שמה Intel® Q35 Express Chipsetזה הצ'יפסט של הלוח M שלך ויש לך 3 הורדות , תוריד אותם אליך ותתקין אותםאני מניח שזה יפתור לך את הבעיות
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר קודם כל תודה רבה רבה שסוף סוף מישהוא עונה לי!! אך ניסיתי להוריד כל הורדה שקשורה לchipset של הלוח אם שלי ובכולם יש את אותו התקנה ואת אותו שגיאה.. יש עוד משהוא שאתה ממליץ לעשות?
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחבר הקפצה אחרונה אנשים.. הציעו לעשות תיקון לוינדוס אך אני לא יודע אם הדבר יעזור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.