פורסם 2009 ביוני 2216 שנים לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ועשייתי את זה על הכונן הלא נכוןרציתי לדעת אם אני יכול להקטין את הגודל של הכונן למינימום כלומר מה שמשתמש עכשיו בפועלוליצור כונן חדש מהשטח שהתפנה ולהריץ שחזור של הקבצים שישחזר את מה שהיה ולהעביר אל הכונן החדשהשאלה אם אני יקטין את גודל המחיצה זה לא יפגע בחומר בה?והאם יהיה אפשר לסרוק מחיצה שהוקטנה?
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים פורמט מלא או מהיר?הסיכוי לשיחזור אחרי פירמוט הוא דיי נמוך וכדאי לא לכתוב שום מידע לאחר זה אם בכלל רוצים להציל משהו.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים מחבר פורמט מלא או מהיר?הסיכוי לשיחזור אחרי פירמוט הוא דיי נמוך וכדאי לא לכתוב שום מידע לאחר זה אם בכלל רוצים להציל משהו.פירמוט מלאהשאלה שלי אם אפשר להקטין את גודל המחיצה למינימום? שזה בעצם השטח שמנוצל כרגע ובשטח שנותר ליצור מחיצה חדשהואז לשחזר את הקבצים
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים יש בדיסק של ה HIREN'S BOOT CD 9.8 תוכנה שנקראת אני חושב FIND AND MOUNT , היא פשוט סורקת את ההארד דיסק שלך ויכולה לשחזר פרטישינים שנמחקו , היא מאוד מאוד טובה , ואפשר לעשות MOUNT כלומר לתת לפרטישין שמצאת אות , ויהיה אפשר להשתמש בהלהקטין ולהגדיל מחיצות אני ממליץ על NORTON PARTIOTION MAGIC אבל לעבוד מהדוס ולא בוינדוס , ממש ממש נוח , יש את זה גם בHIRENS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.