עבור לתוכן

הספק כח עושה ציפצופ מוזר

Featured Replies

פורסם

היי לפני כמה ימים התחלתי לשמוע ציפצופ מוזר מהספק כח של המחשב שלי גם כשהוא כבוי,ורק מתי שאני מנתק את המחשב מהחשמל הרעש מפסיק.

הציפצופים שאני שומע זה כמו שאתם חוזרים ממסיבה ואז אתם שומעים מין ציפצופ באזניים שלא מפסיק בגלל הווליום של הרמקולים....אז זה מה שאני שומע מהספק כח שלי.

למישהו יש רעיון \עצה איך מסדרים את הבעיה?

תודה.

פורסם

איזה ספק יש לך בו נתחיל מזה.

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק מה בדגם שלו?

פורסם

בקלות מסתכל מה רשום על המדבקה שעליו.

ואם קנית ספק לא ג'נרי אתה אמור לפחות לדעת מה ההספק שלו ואיזה חברה זו.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ספק לבין ג'נרי?

פורסם
  • מחבר

טוב,אחרי שקראתי אז הנה כמה תמונות של הספק שלי:

כתוב לי למטה:

total output 300W

ויש לי עוד מדבקה למטה שכתוב שם:

intel 12V
pntium4 ready

[attachment deleted by admin]

פורסם

זאת חברה טובה... הסדרה הזאת ישנה עד כמה שאני מבין כי אני לא רואה אותה בייצור כיום... וכנראה שהאחריות נגמרה כבר מזמן...

לדעתי עדיף שמשהו בעל נסיון יראה... צריך לראות בגדר של החומרה והחלקים יש מצב שאיזה קבל או משהו נשרפו... הצפצוף הוא בעצם מעיד על תקלה איזו שהיא...

אם יש לך אפשרות להגיע למעבדת מחשבים וכו' לדעתי זה יהיה עדיף.... עכשיו תראה לגבי תיקון אם הוא עולה יותר מידי אז עדיף כבר לקנות ספק חדש.

ספק בהספק כזה יעלה בין 180-240 ש"ח. תלוי בחברה.

פורסם
  • מחבר

זאת חברה טובה... הסדרה הזאת ישנה עד כמה שאני מבין כי אני לא רואה אותה בייצור כיום... וכנראה שהאחריות נגמרה כבר מזמן...

לדעתי עדיף שמשהו בעל נסיון יראה... צריך לראות בגדר של החומרה והחלקים יש מצב שאיזה קבל או משהו נשרפו... הצפצוף הוא בעצם מעיד על תקלה איזו שהיא...

אם יש לך אפשרות להגיע למעבדת מחשבים וכו' לדעתי זה יהיה עדיף.... עכשיו תראה לגבי תיקון אם הוא עולה יותר מידי אז עדיף כבר לקנות ספק חדש.

ספק בהספק כזה יעלה בין 180-240 ש"ח. תלוי בחברה.

יש להדגיש שזה ציפצופ צעתבן באוצן כמו שתארתי בתחילת האשכול וזה לא נשמע כמו הציפצוף של הביוס(במקרה שיש תקלה אז הוא מצפצפ מהרמקול הפנימי..)

תגיד,יש לך מושג איך אני יכול לפתוח אותו ולראות מה הולך בפנים?

פורסם

אני הבנתי למה אתה מתכוון, ומה שאמרתי, אמרתי את זה לגבי רכיב אלקטרוניקה שבגללו יש את הצפצוף.

תראה אני לא יודע באיזה רמה אתה שולט באלקטרוניקה אבל סביר להניח אם אתה שואל את זה ככה שאתה לא שולט ואין לך 18.

לכן אני לא ממליץ לך לפתוח אותו ספקים יכולים להיות מסוכנים אפילו כשהם לא מחוברים לרשת חשמל. יש להם רכיבים בעלי יכולת לאגור מטען חשמלי, לכן זה מסוכן אם אתה לא מבין באלקטרוניקה.

שוב לדעתי מומלץ יותר לגשת למעבדת שירות איזו שהיא.. ולקבל מחיר משוער לתיקון. לאחר מכן תבדוק עם משתלם לך לתקן או לקנות ספק חדש.

אם אתה רוצה עוד דעה תחכה לתשובה מעוד אנשים פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים