פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים חברי HWZONE שלום!יש לי שתי שאלות:אחת בנוגע למעבד Intel Pentium 4 3.06Ghz בטכנולוגיית HT החדשה. רציתי לשאול האם למישהו פה יש את המעבד והאם אתם יודעים על בעיות מסויימות שיש במעבד החדש? האם כדאי לקנות את המעבד הראשון בטכנולוגייה או ללכת על המעבדים בטכנולוגיה "הישנה" של 2.8GHZ?שאלה שניה, לגבי לוח אם האם הלוח Intel Board Bonanza טוב מספיק או שאתם ממליצים על לוחות אחרים של ASUS למשל? תודה מראש ;D
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים שלום וברוך הבא ל-HWzone ! אז ככה: 1)אין לי ניסיון עם המעבד הזה באופן אישית. 2)ממש לא. מעבדי אינטל בעלי באס של 533MHZ ממש לא מומלצים לקנייה, מכיוון שמקביליהם ב-AMD יותר טובים, לעומת זאת סדרת ה-C(בעלי באס של 800MHZ) היא מעולה ומומלצת מאוד. 3)הלוחות של אינטל ממש לא מי יודע מה בכלל ובפרט הבוננזה, הביצועים שלהם די ירודים ביחס ללוחות אחרים, וחוץ מזה הם נעולים ל-OC(אי אפשר לעשות איתם OC).אי שום סיבה לקנות לוח של אינטל שבאותו מחיר(ולעיתים ביותר זול) יש לוחות הרבה יותר טובים של חברות אחרות כגון ABIT,ASUS,MSI,ALBATRON,GIGABYTE וכו'. ולסיכום, אם תיתן לנו תקציב ותספר לנו מה יהיו שימושיך במחשב, אני בטוח שנוכל להרכיב לך מעבד ולוח אם מעולים. אתה צריך לערוך את הכותרת שלך למשהו יותר אינפורמטיבי בבקשה.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים The 3.06 P4 is actually older and less advanced than the new 2.8C.Intel P4 Northwood CPUs divide into three generations:A) 1.6 ghz - 2.4 ghz - 400 mhz FSB, no HTB) 2.4 ghz - 3.06ghz - 533 mhz FSB, only 3.06 has HTC) 2.4 ghz - 3.2 ghz, 800 mhz FSB, all have HT.The most recommended CPU is the 2.4C which offers the best value with a rather low price tag.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר טוב אני חייב להגיד שהיחס והעזרה כאם בפורום הם נהדרים ותודה רבה לכם בכל מקרה שימושי במחשב הם בעיקר לאינטרנט, משחקים, עבודות לבה"ס, מוזיקה והורדות. התקציב הכולל למחשב צריך להיות בערך 6500 ש"ח והמפרט המלא של המחשב נמצא בפורום של המפרטים. בכל מקרה עדיין לא החלטתי על לוח אם ומעבד באופן סופי. תודה ! נ.ב ממה שהבנתי עד עכשיו עדיף לקחת את המעבד Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz על פני Intel Pentium 4 3.06Ghz 533Mhz נכון?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים כן.למרות שה 2800 לא משתלם תקציבית יחסית ל2400.עדיף לך ללכת על מעבד קצת יותר זול ולהשקיע יותר כסף במסביב.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מומלץ ללכת על ה 2.4C ולבחור לוח מבוסס i865 סביר.בעיות במעבדים החדשים לא אמורה להיות.ההממלצה שלי - תביט במערכת המפרטים המומלצים שלנו (ניתן למצוא קישור בתפריט - "ראשי").
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר אנשים...בקיצור אני צריך המלצה ללוח אם חזק שיחזיק מעמד הרבה זמן ושיש לו את כל היציאות הדרושות ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.