פורסם 2009 ביוני 2216 שנים הוא גם היה רשום בסוף התוכנית כSpecial Guest.בנוסף לסטיג שגם מופיע בקרדיטים...
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים איך אני יכול לראות את הפרק הזה ? ומתי ? לעבור לגור באנגליה ... או לחילופין האופציה שלא תדובר בדפי הפורום
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים לעבור לגור באנגליה זאת בעיה כרגע.או לחילופין האופציה שלא תדובר בדפי הפורוםובטלויזיה אין שום דרך לראות ?(שידור חוזר או משהו)
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים הם אמרו בפרוש שזה לא באמת הסטיג בסוף הפרק.וx-boy_24, אתה תמיד יכול לחכות שנתיים שלוש עד שזה יגיע לאגו.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים חחח אני עדיין רואה את "העונה החדשה" באגו .תגידו כמה עונת יש לדבר הזה ?היום בשעה 9 או 8וחצי פרק חדשששששש.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים הפרק החדש הינו פרק ראשון לעונה 13 הם אמרו בפרוש שזה לא באמת הסטיג בסוף הפרק. אמת.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים חחח אני עדיין רואה את "העונה החדשה" באגו .תגידו כמה עונת יש לדבר הזה ?היום בשעה 9 או 8וחצי פרק חדשששששש.יש באגו את עונה 12 שזו העונה שהייתה באוקטובר שמבחינת תוקף התוכנית זה לא רע (זה גם לא טוב...)תוך כמה חודשים זה יגיע גם אלינו
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים יש באגו את עונה 12 שזו העונה שהייתה באוקטובר שמבחינת תוקף התוכנית זה לא רע (זה גם לא טוב...)תוך כמה חודשים זה יגיע גם אלינוחח התירגום שם מצחיק אותי תמיד עלק קוק זה ערס D:
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים מחבר אנשים בבקשה לא לדון בדברים לא חוקיים כדי שלא ינעלו לנו את הדיון.למי שעד כדי כך נאיבי ולא מבין, נגיד רק שהורדנו את הפרק וזה הכל, לא יהיו פה לינקים ולא דיונים באופן הורדת הפרק. בלי שאלות מיותרות בבקשה.ואגב אין מצב שומכאר הוא הסטיג. הם הבהירו שהוא לא בסוף הפרק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.