עבור לתוכן

קונסולת "הפאנטום" מה המחיר שלה?

Featured Replies

פורסם

מה המחיר שלה לעכשיו?

ואם יש איזה אתר שאפשר להזמין עכשיו?

פורסם

::)

פורסם

::)

וואי איזה תשובה תודה רבה עכשיו אני מבין הכול,אבל אתה בטוח?

עכשיו אני מבין איך אתם משיגים 4000 הודעות. תודה רבה לך.

פורסם

הקונסולה עדין לא יצאה,היא עכשו רק בבדיקות בטא אם אני לא טועה.

פורסם

ראיתי את המפרט הטכני שלה ולפי המפרט היא הולכת לעלות הרבה (המעבד שם הוא של 3GHZ ) הוא לבד עולה המון קרוב ל-3000 ש"ח עם אינני טועה

פורסם

וואי איזה תשובה תודה רבה עכשיו אני מבין הכול,אבל אתה בטוח?

עכשיו אני מבין איך אתם משיגים 4000 הודעות. תודה רבה לך.

LOL ! מינימייזר , ספאמר קטן שכמותך . :D

פורסם

ראיתי את המפרט הטכני שלה ולפי המפרט היא הולכת לעלות הרבה (המעבד שם הוא של 3GHZ ) הוא לבד עולה המון קרוב ל-3000 ש"ח עם אינני טועה

:P

פורסם

על כמה היא עולה נדע כשהיא תצא למחירה ::), באוקטובר. בינתיים אפשר להרשם לפרה אורדר כאן- http://www.phantom.net

ובאמת יהיה לה מעבד של 3GHZ, אבל אף אחד לא אמר שהוא יהיה של אינטל

פורסם

על כמה היא עולה נדע כשהיא תצא למחירה ::), באוקטובר. בינתיים אפשר להרשם לפרה אורדר כאן- http://www.phantom.net

ובאמת יהיה לה מעבד של 3GB, אבל אף אחד לא אמר שהוא יהיה של אינטל

אתה מתכוון 3GHZ ;D

פורסם

If they have any hope of selling it the price would be 400 $ tops. If they go above that they simply won't manage to sell it when other mainstraim consoles cost around the 200 $ and less.

פורסם

אתה מתכוון 3GHZ ;D

תוכיח שלא כתבתי ככה ;D

אם הקונסולה באמת עושה כל מה שמספרים עליה, כמו הארדיסק ענק, הורדת משחקים בחינם, תשלום על משחקים רק כל עוד אתה משחק בהם ואם אני לא טועה בפעם האחרונה ששמענו עליה נטען שהיא מפעילה משחקים של כל הקונוסולות. אם כל הנתונים יהפכו למציאות אולי זה ישתלם לאנשים לשלם מחיר גבוה

פורסם

וכמובן אם היא מחשב לכל דבר (USB, מקלדת ועכבר אלחוטיים, מסך LCD כבאופציות שלה וכו') אז בכלל אין מה לדבר, שווה ביותר!

פורסם

וכמובן לכל דבר יש מחיר

ומחיר של מותרות כאלו הוא ככל הנראה גדול 8)

פורסם

לי יש הרגשה של אכזבה, ואני די בטוח שהיא בטוח תהיה מחשב מחובר לטלויזיה ולאינטרנט.

פורסם

נו מה נראה לך שהיא בעה אם מסך LCD 10 אינץ?? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים