עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על DV3660

Featured Replies

פורסם

לאחר המון זמן מאז שהINSPERION הוותיק שלי שירת אותי במשך 5 שנים והלך לעולמו, אני תקוע עם EEE שמאוד מקשה עלי את העבודה השוטפת

התקציב שלי הוא באזור ה5K, ושמתי את עיני על הדגם של HP, שעל פניו המפרט שהוא מציע לא רע לשימושים שלי שהם

סרטים, מוזיקה וגלישה באינטרנט, כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר יחסית ולכן יש לי בצד דיסק 7200 RPM שיוחלף בכל מקרה במחשב החדש.

צבע הברונזה של המחשב גם קנה אותי, כמו כן גם יציאת הESATA, ואולי זה "מסנוור" אותי, אבל האם יש עוד אופציות בטווח המחיר הזה שיכולות להיות טובות יותר?

המפרט הוא

מעבד:

Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz

זכרון:

4GB DDR2

זכרון קשיח:

250GB 5400rpm

מסך:

13.3" WXGA High Definition LED

כרטיס גרפי:

Nvidia GeForce 9300GS

זכרון גרפי:

עד 512MB

כונן אופטי:

Super Multi DVD Writer LightScribe Double Layer

מערכת הפעלה:

Windows Vista Premium

יציאות :

HDMI , eSATA

משקל:

1.87 ק"ג

תודה רבה

פורסם

ה-DV3660 בהחלט נראה כמו מחשב ייחודי בנישה שלו, ואני לא מכיר מתחרים באותה קטגוריית מחיר/תכונות/משקל.

ה-SL300 של לנובו מתקרב, אבל הוא יותר כבד (בהנחה שהמשקל המוצהר של HP הוא מדויק), אין לו eSATA, אחריות הבסיס היא לשנה בלבד, ודגמים עם כרטיס מסך 9300M כמעט ולא זמינים בארץ (ואם כן, אז יקרים). היתרון של ה-SL300 הוא ב-trackpoint, אם אתה מעדיף שיטה זו על שיטת ה-touchpad.

פורסם
  • מחבר

אחלה

לגבי הטאצ'פאד, ממש אין לי בעיה, ואני מעדיף אותו על הפיתרון של לנובו

בקשר למסך המבוסס על LED, יש יתרונות? חסרונות?

אשמח גם לדעת מה זמן העבודה האפקטיבי (לא הזמן המוצהר) שהמחשב יכול לעבוד עם הסוללה שלו?

פורסם

מסך מבוסס תאורת לדים לרוב מעט דק יותר, מספק איכות תמונה מעט יותר טובה הוא גם צורך טיפה פחות.

לא ממש יש לו חסרונות.

זמן סוללה בין שלוש וחצי לארבע שעות.

פורסם

מסך מבוסס תאורת לדים לרוב מעט דק יותר, מספק איכות תמונה מעט יותר טובה הוא גם צורך טיפה פחות.

על החלק המודגש עוד יש ויכוח מסוים. בקרב אנשים שהתנסו ב-LED לעומת CCFL ב-T400 היו כאלה שאמרו שה-LED נותן צבעים בוהקים ולא מציאותיים. אבל זה גם יכול להיות תלוי הרבה במסך עצמו.
פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה

אני אזמין את המחשב במהלך השבוע :xyxthumbs:

פורסם

שמתי עין על המחשב הזה... אשמח לאיזו ביקורת קצרה אם וכאשר תקנה אותו!

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים