פורסם 2009 ביוני 2116 שנים יש לי מחשב של חבר,הוא שכח תסיסמא של הלוגין.עכשיו ניסיתי לעלות תמחשב מהSAFE MODE שאולי זה יתחבר לווינדוס בלי הסיסמא ואז מהלוח בקרה לשנות.מה עושים אז יש איזה משהו שיכול לפתור תבעיה?ואין עוד משתמש במחשב הזה יש רק אחד שאין סיסמא אליוויש למחשב VISTA וזה לפטופ אם זה חשוב.אשמח לעזרה
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר ואפשר הסבר לLIVECD הזה?לינק לתוכנה?איך אני בידיוק משתמש בזה לא הבנתי אנגלית זה הצד החלש שלי
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר אפשר הסבר קצת יותר ''פושט'' ממה שאמרת ומפורט?מה זאת אומרת דיסק חלונות אין לי כוונה לפרמט תמחשב או משהו כזה אם לזה אתה מתכווןומה זאת אומרת התוספת של איפוס סיסמאות?תה יכול להסביר הסבר יותר מפורט למה לא הבנתי כלום.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים 1. תוריד ותתקין את Bart 2. תוריד את Sala password renew 3. לפני שאתה מכין את הדיסק תוסיף את sala שככלי בתוך החבילה. 4. תכניס דיסק של XP ותכין את האימאג'. 5. תצרוב את האימג' ותעשה ממנו בוט. 6. תפעיל את התוכנה>תבחר את המיקום של מערכת ההפעלה>תבחר משתמש ותקבע לו סיסמא שאתה רוצה 7. תפעיל את המחשב מחדש כרגיל 8. ??????? 9. profit!
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים פתרון יותר קל הוא להשתמש בזהhttp://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/פשוט צורבים לדיסק ומתאחלים והולך זריז
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר 1. תוריד ותתקין את Bart 2. תוריד את Sala password renew 3. לפני שאתה מכין את הדיסק תוסיף את sala שככלי בתוך החבילה. 4. תכניס דיסק של XP ותכין את האימאג'. 5. תצרוב את האימג' ותעשה ממנו בוט. 6. תפעיל את התוכנה>תבחר את המיקום של מערכת ההפעלה>תבחר משתמש ותקבע לו סיסמא שאתה רוצה 7. תפעיל את המחשב מחדש כרגיל 8. ??????? 9. profit! איזה מן עולם זה? אין איזה דבר מוכן שאפשר להוריד וזהו? לא הבנתי כלום מההסבר שלך גם ככה mehir אמרתי כבר שאנגלית זה הצד הכי חלש שלי?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים יש לך UBCD שכבר מוכן לצריבה וכולל בתוכו Offline NT Password & Registry Editor.אם אתה באמת רוצה לעבוד עם מחשבים אז שתשפר את האנגלית שלך כי כל מה שהובא כאן זה לא ספרות של שקספיר.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר אני מודע לזה.אין איזה אפשרות להשתמש בLIVECD כווינדוס שלא צריך התקנה מיוחדת שעולה מהבוט ישר.משמה אני מוחק איזה קובץ מהתיקייה של הWINDOWS וזהו?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אתה לא יכול למחוק סתם ככה קובץ מתוך ה hive של המערכת.הפתרון שהצאתי לך הכי טוב.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אני הייתי צריך לאפס סיסמא לא מזמן בויסטה ועשיתי את זה עם אחד הכלים המיועדים שיש לזה בHIREN'S BOOTCD (גרסה 9.7, יש כבר חדש יותר).עבד יופי.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר אוקי. אז אני מוריד תUSBCD צורב אותו על דיסק כIMAGE.(ואיך אני מוריד את זה בידיוק תביא לי לינק ישיר להורדה,תודה) זה עולה לי מהבוט ורק מה אני עושה אחר כך בידיוק? זה פותח לי את זה כמו בתמונה ואז? ART סיבכת אותי וmulticore עזוב חוקיות אם יש שיטה הכי פשוטה שיש פשוט תסביר לי במפורש כאילו אני אוטיסט ואני יעשה את זה כבר
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים עכשיו שאני חושב על זה, בXP אפשר להתחבר עם הADMINISTRATOR במידה ואין לו סיסמא.במסך הLOGIN לוחצים ALT CTRL DEL או ALT CTRL SHIFT (אני לא זוכר בדיוק) ואז זה אמור להופיע.אחרי שאתה מחובר פשוט משנים סיסמא לUSER.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.