עבור לתוכן

מחפש המלצה למחשב בתקציב של כ-3000 שקל (קניה מעכשיו לעכשיו)

Featured Replies

פורסם

שלום לכם =]

אני מחפש מחשב בתקציב של בערך 3000 שקל (עדיף לחרוג כמה שפחות)

חשוב לי שיהיה מחשב ממוצע, לא מחפש חזק מדי ולא חלש מדי.

יש לי מחשב נייח בשביל הביצועים,

אני רוצה שיהיה נח לאינטרנט, צפיה בסרטים,

והבונוס מבחינתי הוא שאולי תהיה לו יציאת HDMI\DVI.

כמובן ש wifi.

(בלוטוט' בכלל לא חשוב לי)

לגבי גודל מסך - סביבות ה-14-15 אינצ' עדיף מסך רחב - בגלל הצפיה בסרטים.

המליצו לי בחום רב על המחשב הנ"ל:

Lenovo G530 4446-24G

הנה בארץ:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731284

והנה ביקורת בחו"ל:

http://hothardware.com/Articles/Lenovo-G530-Notebook-Review/

מה דעתכם? יש תחליף? משהו שאולי עדיף להוסיף עוד מעט כסף ולהשקיע במחשב אחר?

או שיש משהו יותר זול?

דעתכם?

ושוב, אני מחר בבוקר כבר סוגר מחשב. אני טס לארה"ב ורוצה שכבר יהיה איתי במהלך הטיסה

(ולא, אני לא מעדיף לקנות לפטופ כבר בארה"ב..)

תודה רבה

פורסם

המליצו לי בחום רב על המחשב הנ"ל:

Lenovo G530 4446-24G

לא ברור לי מה האטרקטיביות של ה-G530, כשבאותו מחיר פחות או יותר יש N500 עם אותו מפרט, אותו גודל, אותה איכות, אבל בנוסף לכך HDMI ו-Bluetooth (שלא חשוב לך, אבל HDMI כן).

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725950

(ולא, אני לא מעדיף לקנות לפטופ כבר בארה"ב..)

החלטה תמוהה לדעתי, במיוחד כשאתה מחפש לחסוך. באותו תקציב תוכל לקנות משהו חביב יותר באופן משמעותי בארה"ב. לחילופין תוכל לקנות את אותו הדבר בזול יותר.

כמובן לשיקולך, אם אתה מעדיף לקנות כאן המלצתי היא על ה-N500 לעומת ה-G530.

פורסם
  • מחבר

החלטה תמוהה לדעתי, במיוחד כשאתה מחפש לחסוך. באותו תקציב תוכל לקנות משהו חביב יותר באופן משמעותי בארה"ב. לחילופין תוכל לקנות את אותו הדבר בזול יותר.

קודם כל המון תודה לך על התגובה והעזרה,

למה אני לא רוצה לקנות מארה"ב? מסיבה פשוטה

התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 שקלים ולא 3000 כפי שאמרתי

אני מכיר בנאדם מסויים (ואמין) שמביא לי את המחשבים במחירי עלות יצרן וכמובן עם אחריות וקבלות וכו'... לא משנה כרגע איך...

ולכן - לדוגמא ה- G530 שעולה בארץ 2900 שקל

אני מביא ב-2300 שקל, מוריד מע"מ כי אני רושם את המחשב על שם העסק וזה יוצא לי כ-2000 שקלים בלבד.

את המחשב הנ"ל ראיתי ב-500$ בארה"ב - שזה גם כ-2000 שקלים בלבד

ולכן המחירים יצאו לי כמעט על כל מחשב, כמעט זהים לקניית המחשב בארה"ב.

אם אתה מכיר אתרים או מקומות שמוכרים בארה"ב את המחשבים הניידים במחירים זולים יותר מכפי שציינתי ואתה חושב שאני טועה,

אני אשמח אם תוכל לפקוח את עיני (ושוב, בטווח של השעות הקרובות - כי מחר בבוקר אני חייב לסגור תשובה סופית אם לרכוש מחשב ואיזה דגם, או שבאמת להמתין ולרכוש בארה"ב - ניו יורק)

תודה רבה לך.

ניסן.[br]פורסם בתאריך: 21.06.2009 בשעה 20:32:13

דבר קטן נוסף,

ראיתי שיש המון המון וריאציות וסוגי דגמים ל N500

תוכל לכוון אותי לדגם או 2 יותר ספציפיים (ולציין לי אולי גם את ההבדלים) כך שלא יעבדו עלי ויביאו לי דגם אחר?

ובשורה התחתונה,

בתקציב הזה - ללכת על ה-N500? הוא המומלץ ביותר בשבילי?

פורסם

הבנתי אותך. נשמע שיש לך סידור טוב, אז אין באמת טעם לקנות בחו"ל. יש להניח, שגם בארה"ב, אם יש לך קשרים או מקור, אפשר למצוא מבצעים ועסקאות שחבל"ז. אבל הנקודה היא שפה כבר יש לך מקור, ושם לא, אז באמת זה כנראה ייצא אותו דבר.

תוכל לכוון אותי לדגם או 2 יותר ספציפיים (ולציין לי אולי גם את ההבדלים) כך שלא יעבדו עלי ויביאו לי דגם אחר?

ובשורה התחתונה,

בתקציב הזה - ללכת על ה-N500? הוא המומלץ ביותר בשבילי?

הדגם שהבאתי לך בקישור מקביל ל-G530, במפרט ובמחיר. יש כמובן עוד כמה, אבל כדי להגיד מה הכי מומלץ בתקציב נתון, צריך להכיר את התקציב ואת האפשרויות, כלומר צריך לדעת בפועל כמה מחשב X יעלה לך דרך אותו מקור שלך, והאם יש לו בכלל אפשרות לספק לך אותו.

אם נניח שסדר גודל ההנחה הוא אותו סדר גודל, אזי כן, ה-N500 שהבאתי הוא כנראה המומלץ.

פורסם
  • מחבר

הדגם שהבאתי לך בקישור מקביל ל-G530, במפרט ובמחיר. יש כמובן עוד כמה, אבל כדי להגיד מה הכי מומלץ בתקציב נתון, צריך להכיר את התקציב ואת האפשרויות, כלומר צריך לדעת בפועל כמה מחשב X יעלה לך דרך אותו מקור שלך, והאם יש לו בכלל אפשרות לספק לך אותו.

אם נניח שסדר גודל ההנחה הוא אותו סדר גודל, אזי כן, ה-N500 שהבאתי הוא כנראה המומלץ.

אני רק בבוקר אדע סופית לגבי מחירים של כל דגם ודגם, היום כבר מאוחר.

אבל, בוא נגיד שיש לו מבחר יחסית עשיר של מפרטים,

בטווח ה-3000 שקל (מחיר השוק בארץ), יש לך מפרט אחר להמליץ לי עליו? או להסגר על ה N500?

ושוב, המון תודה לך על העזרה ואני מקווה שתשאר פה בזמן הקרוב כדי שאני אוכל להיות חכם מחר בבוקר ולקבל כבר החלטה ולא להמשיך ולהתעסק בהבדלים...

תודה

פורסם

בטווח ה-3000 שקל (מחיר השוק בארץ), יש לך מפרט אחר להמליץ לי עליו? או להסגר על ה N500?

בהתחשב בדרישות שלך, ה-N500 נראה לי מאוד מתאים.

אפשרות אחרת - DELL VOSTRO A860, בעיקר בגלל אחריות ל-3 שנים (אם המקור שלך יכול לספק לך אותו עם אחריות כזו). אבל אין לו HDMI.

פורסם
  • מחבר

בהתחשב בדרישות שלך, ה-N500 נראה לי מאוד מתאים.

אפשרות אחרת - DELL VOSTRO A860, בעיקר בגלל אחריות ל-3 שנים (אם המקור שלך יכול לספק לך אותו עם אחריות כזו). אבל אין לו HDMI.

רשמתי לפני, ומבחינת משקל\רצף עבודה של הסוללה, ושאר האופציות - הם זהים?

ושוב, תודה.

פורסם

אין הבדל כלשהו בדברים שציינת.

ל-N500 יש מסך מבריק (כמו לרוב הניידים), ל-A860 מסך מאט.

פורסם
  • מחבר

אין הבדל כלשהו בדברים שציינת.

ל-N500 יש מסך מבריק (כמו לרוב הניידים), ל-A860 מסך מאט.

טוב תשובות זמניות עד הבוקר....

הN500 יעלה לי ב-100 שקל יותר

אבל אני כביכול מוותר על ג'יגה זכרון לעומת ה G530... למרות שיעלה לי עוד איזה 150 שקל סלוט של 2 ג'יגה או משו כזה

וה-Dell

הוא עם מסך קצת יותר גדול (זה טוב ליהודים?)

אבל עם מעבד core 2 duo

לעומת core duo שיש ב N500

ומחיר יהיה לי רק מחר בבוקר...

אז מה אתה אומר כרגע?

פורסם

כשיהיו מפרטים מדויקים ומחירים מדויקים, אפשר יהיה להחליט. באופן כללי, אין יותר מה להוסיף, כל המידע אצלך.

פורסם
  • מחבר

כשיהיו מפרטים מדויקים ומחירים מדויקים, אפשר יהיה להחליט. באופן כללי, אין יותר מה להוסיף, כל המידע אצלך.

[/qeuote]

קיבלתי, תודה רבה

על הבוקר תקבל דגמים ומפרטים מדוייקים עם הצעת מחיר - אשמח אם תוכל להיות זמין בבוקר כי אני חייב פשוט לסגור את המחשב עד גגג 11 בבוקר.

תודה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים