פורסם 2009 ביוני 2116 שנים כל פעם שאני מנסה לנקות נשארים סימנים שמפריעים לראייה. איך אפשר לנקות בצורה חלקה?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים נסה לנגב עם עיתון, ועם נוזל יעודי לזכוכיתאו שתלך לאיזו תחנת רחיצת מכוניות ותשלם למישהו שיעשה את זה בשבילך
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אני מנקה עם סמרטוט רטוב ואז עובר על זה עם סמרטוט יבש . דרך נוספת היא חומר מיוחד לחלונות שעושה את העבודה
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אחרי שניקית את הזכוכית עם הסמרטוט תנקה עם נייר או עיתון .אם אתה מנקה עם נייר אז לא ישארו לך סימנים.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים כל פעם שאני מנסה לנקות נשארים סימנים שמפריעים לראייה. איך אפשר לנקות בצורה חלקה?נסה לשפשף את העיניים.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מדורג לפי סדר המקצוענות בניקוי שמשות מנסיון אישי-1.ג'ילדה (נייר בד שכזה שמיוצר במיוחד לזה- ניתן לקנות ב-20 שקל בערך באוטו-דיפוט)2.עיתון מאתמול3.סמרטוט יבשבהצלחה ולא לשכוח להוסיף תרסיס לניקוי כמו שאתה עושה עם המסך מחשב שלך..
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים 2.עיתון מאתמול מה רע בעיתון משבוע שעבר?? או מהיום?? ??? ולא לשכוח להוסיף תרסיס לניקוי כמו שאתה עושה עם המסך מחשב שלך.. אני מאוד מקווה בשביל מסך המחשב האומלל שלך שאתה לא מנקה אותו עם תרסיס לניקוי שמשות...
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים אני ניקיתי את השמשה הקידמית של הרכב עם נייר עיתון ומאז יש לי הרבה שריטות מזעריות שנוצצות במגע עם אור. חומר למחשבה.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים ספריי לנקיון חלונות וכמה ניירות סופגים (כאלה שיש בכל מטבח) יעשו את העבודה. לסיום מומלץ לעבור עם מטלית מיקרופייבר. בהצלחה.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים מרססים קצת חומר לניקוי חלונות, לוקחים מגבת נייר ומנגבים היטב. חוזרים על הפעולה במקרה הצורך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.