עבור לתוכן

עזרה עם נירו

Featured Replies

פורסם

אוקי, אז אחרי שהצלחתי להעביר סרט חתונה לפורמט AVI אני מנסה לצרוב אותו עכשיו לSVCD,

האורך של הסרט הוא בערך 56 דקות (לא זוכר בדיוק) והגודל קובץ AVI הוא 423 מגה בייט (מקודד עם VIDX)

אני מנסה לצרוב עם נירו לSVCD, מכניס את הנתונים ואת כל מה שצריך והוא מקודד לי את הסרט מחדש לפורמט SVCD, למעלה כתוב לי שגודל הקובץ הוא 680 מגה בייט/77.21.09 דקות (שזה הבנתי מה שיוצא אחרי הקידוד מחדש)

גודל הדיסק שאני מכניס הוא של 700 מגה/80 דקות.

ולמרות הכל, בסיום הקידוד ובהתחלת הצריבה אני מקבל הודעה שאין מספיק מקום בדיסק.

מה בדיוק הבעיה? מה אני עושה לא טוב? אני כבר יומיים מתעסק עם זה בלי שום הצלחה :-(

נ.ב.

אפשרי גם OVERBURN עד ל85 דקות, הצורב (LG CED-8120B) מזהה את הדיסק כדיסק של 80 דקות/700 מגה ואני לא מקבל שום הודעת שגיאה עד שזה מגיע לרגע הצריבה.

מודה מאוד לכל העוזרים.

פורסם

ניסית להמיר אותו לSVCD בתוכנה אחרת ואז לצרוב עם נרו...?

פורסם

תאמת לא...כי אני לא מכיר ממש תוכנות לזה (פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה, גם פעם אחרונה)

יש לך משהו להמליץ עליו? (ואם אפשר אז גם לינק)

פורסם

לא ניסיתי... אני יודע ש TMPGenc נחשבת תוכנה מאד טובה, אבל אני לא חושב שהיא חינמית. (www.tmpgenc.com)

מעבר לזה, חפש באתרים בסגנון www.divx-digest.com - יש כ"כ הרבה כלים, פשוט צריך למצוא מה הכי נראה לך.

פורסם

תודה!

פורסם

קראתי ביקורת שהגדירה את כלי המרת הפורמטים של NERO כמספקים לצריבת פרק מזדמן בבאפי אבל לא שום דבר מעבר לזה ואני נאלץ להסכים.

אם אתה רוצה לעשות את זה כמו שצריך אין כמו TMPEGENC. אחרי שהמרת ל-MPEG2 צרוב עם NERO.

פורסם

ניסיתי כרגע את TMPEGENC אבל היא כל הזמן קורסת, אז וויתרתי עליה...

טוב, כנראה שאני אוותר על כל העניין ופשוט אשלח את זה בתור קובץ נתונים לכל מי שצריך...

תודה בכל מקרה.

פורסם

נסה עוד משהו אחרון - תמיר דרך נרו, אבל במקום לצרוב לCD צור IMAGE, ואז נסה לצרוב את הIMAGE.

כדי ליצור Image כנס לrecorder -> choose recorder -> image recorder (בהנחה שאתה משתמש בנרו 6) ואחרי שיצרת את הImage, נסה לשפוך אותה לתוך CD.

פורסם

אני אנסה את זה, תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים