עבור לתוכן

מבקש עזרה בהתקנה של לינוקס

Featured Replies

פורסם

בשבוע הבא (או גג בתחילת יולי) אני מתכוון לקנות מחשב חדש ללא OS. מאחר ואני לא ממש אוהב חלונות רציתי לנסות לינוקס. הבעיה: מעולם לא התקנתי OS על מחשב ואני חושש מאד שאם אשאל שאלות בתהליך ההתקנה לא אדע להשיב כראוי. כמו כן, אני מעוניין להתקין GIMP לעריכת תמונות, Open Office ו-samba כדי שאוכל לשתף קבצים עם המחשב הישן שלי (XP). אני גם מניח שאזדקק לעזרה עם ה-BR-6542N כדי לאפשר גלישה אלחוטית מאובטחת.

אז אם יש מישהו שיש לו דיסק התקנה ומוכן לבוא אלי הביתה אני אודה לו מאד. כמובן שאם יש צורך אני מוכן להסיע אותו אלי (סופ"ש בלבד) וכן לשלם.

טל: 4815854 - 054. אני גר בראש העין.

תודה מראש.

פורסם

סיבכת פה כל כך הרבה דברים פשוטים!

התקנה של כל הפצה של לינוקס אתה יכול להוריד בחינם ממיליון מקומות ברשת.

כל הדברים שציינת אתה יכול להתקין בצורה פשוטה ע"י מנהל החבילות של המערכת.

להתחבר לרשת אלחוטית מוצפנת זה אתגר?

אני מציע לך לעיין קצת בנושאים הדביקים של הפורום לפני שאתה עושה מעצמך צחוק.

פורסם
  • מחבר

עיינתי בנושאים הדביקים. כן. זה באמת נראה פשוט אבל החשש שלי נובע מכך שמעולם לא עשיתי את זה. תחשוב על רכיבה באופניים. פשוט? כן. אתה חושש לפני שאתה עולה עליהם בפעם הראשונה ורוצה איזה מישהו מנוסה על ידך? כן.

פורסם

כיום להתקין את אחת ההפצות הגדולות היא די pain free ולא מצריכה ממך מומחיות ממש עמוקה.

כל שאתה צריך לעשות זה לבחור הפצה ולקרוא עליה מדריך או שניים. או פשוט לרוץ עם זה וכשאתה נתקע, לחפש בגוגל פתרון וממנו ללמוד.

את המחשב אתה לא תהרוס ובגלל שאין לך מערכת מותקנת עליו, אתה לא יכול להרוס אותה בטעות.

בהצלחה

פורסם

אתם מדברים כל כך הרבה שטויות

מה כל כך יהיה קל לו להתקין לינוקס כשזו מערכת ראשונה

כשהוא יגיע לחלוקת מחיצות? מה תגידו לו לתת ללינוקס לעשות לו את זה, ואם הוא ירצה להתקין וינדוס אחרי זה וימצא את עצמו עם חלוקה מפגרת של ההארד דיסק שלו?

הוא אומר שאין לו ניסיון בהתקנת os

אחינו, יש מדריכים טובים מאוד ברשת, החלק שיותר יעצבן אותך יהיה חלוקת מחיצות, שבתכלס, זה חלק פשוט מאוד שלא דורש יותר מדיי ידע, אבל כדי למנוע בעיות מיותרות

עדיף לקרוא קצת לפני, על מנת שלא תצטרך לתת ללינוקס לחלק לך לבד

פורסם

ברוב ההפצות הגדולות יש התקנה אוטומטית על כל שטח הדיסק כאשר ההתקנה מחליטה לבד על גדלי המחיצות ומפרמטת בהתאם.

ממה שהבנתי אין כוונה להתקין חלונות, ואם הוא ירצה אפשר לשות גם את זה למרות שתמיד מומלץ להתקין קדם חלונות.

פורסם
  • מחבר

מכל זה אני מבין שאין אף אחד באזור שלי, נכון? :(

תראו, זה לא שאני מזלזל בעצותיכם. ממש לא. אני פשוט הולך לעשות את זה בפעם הראשונה בחיי ומאד הייתי רוצה מישהו מנוסה על ידי.

פורסם

אמממ, אתה מראש העין ואני מפ"ת

יש אפשרות לביקור, מתי המחשב מגיע?(תענה לי בפרטי)

ובנוגע לתהליך ההתקנה, אתה קצת נלחץ יותר ממה שצריך, רק צריך למלאות אחר הוראות + לזרום ולא לעצור בכל שלב מפגר

זה לא מסובך ברמות, זה סתם נשמע קשה, החלק היותר חשוב הוא חלק של חלוקת מחיצות, מה שתצטרך לעשות שם זה גם לא מסובך

אם אתה לא מתכוון להתקין ישר אחרי וינדוס, אתה יכול לעבור גם תחלק הזה בשלום על ידי בחירת אופציה אוטומאטית

תתקין, תיהיה קליל, לא יהרס לך המחשב אני מבטיח לך

אנשים יותר מדיי כבדים

פורסם
  • מחבר

אלף תודות.

פורסם

אל תדאג, שום דבר לא יתפוצץ אם תתקין לא נכון.

היום לא צריך אפילו לקרוא מדריכים, למרות שזה תמיד רצוי לדעת מראש מה הולך להיות. יש מדריכים יפים עם תמונות ובשלבים מוסברים היטב.

מקסימום תמיד אפשר לפרמט, לא יקרה כלום.

פורסם
  • מחבר

מקסימום תמיד אפשר לפרמט, לא יקרה כלום.

גם את זה אני לא יודע לעשות. :(

פורסם

אז תלמד :xyxthumbs:

יעזרו לך פה בכיף, אם יש לך עוד מחשב ;D

פורסם
  • מחבר

יש לי, אבל השני הוא בעבודה.... :(

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הרבה בריאות אני מאחל לך אח שלי, הרבה בריאות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים