עבור לתוכן

אני יותר מדי רזה !

Featured Replies

פורסם

אתה אומר לא להסתמך על זה וכל עוד אני נראה טוב הכול בסדר?

• תגובות 158
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן. על המראה הרבה יותר קשה לעבוד מאשר על המכשירים האלה, ואתה לא איזה אתלט מקצועי שחייב לנטר את האחוז המדויק

פורסם

אמנם לא אתלט מקצועי.. אבל בריאות מעל לכל :xyxthumbs:

פורסם

מה? איך מדדת את המשקל של החזה? :lol:

יש נוסחא למדידת משקל של קבוצת שרירים מסויימת, אם יצא לי להזכר אני אעלה אותה פה...

חחח לחברה של חבר שלי החזה שקל 8 קילו אז 6 קילו זה כלום

אלכס לעלות 3 קילו לבן אדם ממוצע שמתחיל אימונים רציניים (ונכונים) יכול לקחת פחות מחודש. אבל פה ניכנסת לעיניין גנטיקה. היה לנו בחדר כושר בחור שניראה שחיף 3 שנים... אחרי החופש הגדול האחרון לא זיהיתי אותו, ניהיתה לו מוטת כתפיים, הידיים הפכו ליהיות פרופורציאונליות וכו'...

פורסם

בסדר, אצלה החזה גדל בטבעיות ומלא שומן.. אני לא קרוב בכלל לסוף ההתפתחות של הגוף ו-80% לפחות ממסת החזה שלי היא שריר.

פורסם

וואו אני אמרתי את זה בשביל דוגמא משמחת לא בשביל לפגוע או משו...[br]פורסם בתאריך: 23.06.2009 בשעה 18:36:34

לא רוצה לפתוח עוד דיון כי אני רואה שכל האנשים המבינים כבר פה,

מבחנים בחנ"ג, איך קובעים את הנורמה בשבילם? כי כשאני קיבלתי 92 הופתעתי כי בכל המבחנים היו לי את התוצאות הכי טובות והמורה אמר לי לבדוק באיזו טבלה ואני רואה שבכפיפות בטן בשביל לקבל 100 צריל לעשות 94 כפיפות בדקה, אני עושה 64 כפיפות בטן לדקה ואני יכול להמשיך עוד אבל הזמן ניגמר... זה בכלל אפשרי לעשות עלייה-ירידה-עלייה בשנייה אחת?

פורסם

ואני אמרתי את זה כדי להשוויץ ;D

זה די בלתי אפשרי לעשות 94 בדקה.. זה כמו שאבא שלי שהיה אלוף מחוז המרכז בריצת 800, 1,500 ו-2,500 קיבל בריצה 90.

פורסם

שמעתי שלקחו במשרד החינוך 10 נערים משכבות שונות באותה כיתה ומדדו את הממוצע שלהם ואז אמרו זה יהיה 85 (60) ואז כל חזרה מיותרת מעלה את הציון בנקודה

ואצלי החזה 100% שריר, יש לי מבנה גוף של שחיף, אם לא הייתי מתאמן החזה שלי היה מסתכן בשני פתמות ><

פורסם

הבגרות בספורט היא בגרות פנימית .

פורסם

שמעתי שלקחו במשרד החינוך 10 נערים משכבות שונות באותה כיתה ומדדו את הממוצע שלהם ואז אמרו זה יהיה 85 (60) ואז כל חזרה מיותרת מעלה את הציון בנקודה

ואצלי החזה 100% שריר, יש לי מבנה גוף של שחיף, אם לא הייתי מתאמן החזה שלי היה מסתכן בשני פתמות ><

לי יש מבנה גוף של גודזילה

פורסם

לא התכוונתי לבגרות, בבגרות בספורט כמו שהבנתי אין ציון מספרי יש "עבר" ו "לא עבר"

פורסם

עם כבר מדברים על חנ"ג ,זה אחד הדברים הכייפים בבית ספר ,הייתי כל כך נהנה מהמתח ,ומכל האטלטיקה קלה (ריצת 500 ,100 מטר ,וקפיצה לרוחק ולגובה ) .

פורסם

חח אני בדיוק כמוך. רק שיש גם שריר קדמי ואחורי בידיים וקוביות.

פורסם

^

|

ככה הכי טוב. אצלי השרירים לא מתפתחים כמעט מבחינה חיצונית (אבל מבחינת האימונים אני מרגיש שיפור גדול יחסית מפעם לפעם) ואם אני רוצה להבליט אותם/שיהיו קוביות אני צריך לפצוח בדיאטה, כשבתכל'ס ביחס למבנה הגוף שלי אני ממש רזה. :(

פורסם

אתה בדיוק כמו חבר שלי ממש בדיוק.

אולי אתה פשוט לא אוכל נכון?

דרך אגב בן כמה אתה Omry?

גובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים