עבור לתוכן

אני יותר מדי רזה !

Featured Replies

פורסם

מה? איך מדדת את המשקל של החזה? :lol:

• תגובות 158
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תגידו מה עדיף לעשות ?

שכיבות סמיכה או מקבילים?

פורסם

מה? איך מדדת את המשקל של החזה? :lol:

כן, באמת איל מדדת?!?! :smile1:

פורסם

כל תרגיל עובד על שריר שונה. אי אפשר להשוות בינהם

פורסם

תגידו מה עדיף לעשות ?

שכיבות סמיכה או מקבילים?

אלא אם אתה מתכוון ל'יהלום'[יד אחורית] אז שכיבות סמיכה הן לחזה בעיקר.

מקבילים אם אני מבין אותך נכון גם כן ליד אחורית.

פורסם

צפיפות החלבון בשריר, אחוזי המים בשריר והנפח.. לא הבנתי בדיוק איך המאמנת שלי שיקללה את כל המספרים אבל זה מה שיצא.. 5.7 קילו

פורסם

הזוי, זה אמין בכלל?

פורסם

מניח שכן, היא מאמנת עם תעודות ואלופת הארץ במספר תחומים.. בטח מבינה דבר או שניים.

פורסם

איך היא מדדה צפיפות חלבון ואחוזי מים? (נניח שנפח עוד אפשר למדוד די בקלות עם טבלאות המרה מהיקפים, גם שם השגיאה אסטרונומית)

פורסם

העברת זרם חשמלי עם אלקטרודות

אגב.. החזה זה השריר היחיד בגוף שלי שמתפתח ממש טוב. כל השאר השרירים בעלי סיבולת אדירה אבל הכוח לא כזה גדול כנראה. אפשר לשים לב לזה בנפח שלהם

הייתי מתחיל אימוני כוח אבל זה עוצר את הגדילה.. חבל שאני צריך לחכות 4.5 שנים בערך :(

פורסם

כפי שחשבתי. המכשירים האלה לא מדויקים בשיט. הטעות הממוצעת שלהם היא 20 אחוז.

פורסם

אז מהו גודל הסטייה האפשרי, 20% לכאן או לשם? וישנה בדיקה מדויקת לנושא? אני בכל מקרה הולך לבדוק אחוזי שומן בקרוב, אז אולי אעשה את זה על הדרך

פורסם

בערך +- 50 אחוז במצטבר (אני לא יודע באיזה נוסחא בדיוק היא השתמשה)

"הולך לבדוק" אני מניח שלוינגייט(המקום היחיד בארץ למיטב ידעתי שיש לו בידקת ציפה)? בשביל מה?

פורסם

אהא, ויגנייט. אני הולך לבדיקה למרות המחיר הכואב בגלל שאני נראה רזה, בעיקר בפנים, מתאמן כבר שנה גם אירובי וגם סיבולת 3 פעמים בשבוע וכו' וכו'.. אבל המשקל שיש לנו בבית שבודק גם אחוזי שומן "טוען" שיש לי 30% שומן. זה נראה לי הדבר הכי לא ריאלי בעולם, אבל זה מטריד ואני רוצה ללכת לבדוק את זה בהקדם.

פורסם

פפט, ביזבוז כסף. המשקלים האלה אפילו פחות מדויקים מאשר המכשירים שיש במכוני כושר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים