עבור לתוכן

אני יותר מדי רזה !

Featured Replies

פורסם

בלי קשר לגובה כל פעילות שכתבת יכולה להחשב אירובית לא הייתה גישה לאותם אימוני כוח כמו שיש היום במכשירים בחד"כ ובעבר גם האנשים לא היו שריריים כמו היום. והגדילה באמת מאטה בפיתוח גוף בגלל שהשרירים לוחצים על העצמות.

• תגובות 158
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ואני חשבתי שהממוצע של גברים הוא 1.70 ושל נשים הוא 1.65

פורסם

עמוד 14 ואף אחד לא אמר את זה, אני חייב: תערוך את הכותרת! ה"אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" שלך מציקה לי בעיניים.

פורסם

בדיוק. תערוך את הכותרת לאבא.

פורסם

הגדילה באמת תעצור?

אני רציני .

וואלה? איך תסביר שאחרי 4 שנות אימונים עקפתי את אבא שלי בגובה?

פורסם

המאמנת שלי אמרה לי שאימוני כוח (מעלים משקל בכל פעם, סטים של 6-12) יעצרו לי את הגדילה וישבשו לי את הסיבולת, לכן לא כדאי לי לעשות אותם.

היא אמרה לי שזה משבש באיזשהו מובן את הפרשת הורמון הגדילה

פורסם

זה לא נכון, אפילו ההפך, האימון במכון ובעיקר אימון רגליים (סקוואטים, דדליפט וכו') מפריש יותר הורמון גדילה לגוף

פורסם

אני אשאל אותה לגבי זה

לא נראה לי ריאלי שהיא אמרה את זה מחוסר ידע, אולי אין לה ידע חזק באימוני כוח או משהו והיא לא רוצה שאני אעבור למאמן אחר..

פורסם

המאמנת שלי אמרה לי שאימוני כוח (מעלים משקל בכל פעם, סטים של 6-12) יעצרו לי את הגדילה וישבשו לי את הסיבולת, לכן לא כדאי לי לעשות אותם.

היא אמרה לי שזה משבש באיזשהו מובן את הפרשת הורמון הגדילה

אם אתה עושה נטו אימוני כח אז כן, הגדילה תעצר.

כל עוד יש גבול זה לא מסוכן

פורסם

כשהייתי בתיכון שקלתי 59 ק"ג בגובה 1.83 בערך וכן הייתי שחיף בגדול אבל כשגדלתי גם עליתי במשקל והיום אני כבר הרבה מעל מה שאני צריך להיות (8.5 קילו מעל ה גבול העליון) . אני עדיין זוכר שני מקרים שאבדתי המון משקל בזמן קצר ושניהם היו בגלל בעיות בריאותיות :

- בגיל 19.5 שברתי רגל במקום כואב וירדתי בערך 7קג+ במשקל תוך יומיים שלושה.

-לפני 4-5 שנים היה לו סינדרום נדיר שנקרא גיאן ברה ולמרות שהייתי מקרה קל מאוד (האחרים קיבלו שיתוק 70% + לי היה שיתוק בשרירים בודדים) איבדתי איזה 7 קג בשבוע אחד.

ראיתי גם מישהו אחר שציין שהוא איבד הרבה משקל בגלל מחלה. המסקנה היא די פשוטה - אובדן משקל פתאומי יכול להיות סימן למחלה ורצוי ללכת להבדק אצל רופא. יש הרבה מחלות שאיבחון מוקדם יכול להציל חיים ובגלל שלכולם יש אינטרס להמשיך לחיות רצוי לקחת שינויים משקל פתאומיים ברצינות.

פורסם

הפחדתם אותי עם הבעיות גדילה ממשקולות, להרים משקולות של 5KG בארבע סטים, 80 הרמות כל סט, ב3 אימונים בשבוע יפגע לי בגדילה (14.5)?

פורסם

הפחדתם אותי עם הבעיות גדילה ממשקולות, להרים משקולות של 5KG בארבע סטים, 80 הרמות כל סט, ב3 אימונים בשבוע יפגע לי בגדילה (14.5)?

לא ילד ,המשקלים האלו זה לא אימון כוח ,זה אימון לניפוח שריר ,זה לא אמור לפגוע לך בגובה בשום צורה שהיא .

פורסם

אימוני כוח לא פוגעים בגדילה. חד וחלק. להיפך, הם תורמים לגדילה ולמבנה שלד חזק יותר.

התכוונת שאתה עושה 4 סטים של 80?! מיותר לחלוטין ואפילו פוגע. הכי הכי הכי הרבה לעשות בסט הוא 20 וגם זה בהסחפות רצינית.

לא ילד ,המישקלים האלו זה לא אימון כוח ,זה אימון לניפוח שריר ,זה לא אמור לפגוע לך בגובה בשום צורה שהיא .

שוב פעם עם הניפוח שריר. אין דבר כזה ניפוח שריר. יש אימונים לכוח, אימונים למסה ואימונים לסיבולת. והטווחים הם סביב 5 לכוח, סביב 8 למסה וסביב 12 לסיבולת. (בהגדרה מאד רחבה ומכלילה)

פורסם

שוב פעם עם הניפוח שריר. אין דבר כזה ניפוח שריר. יש אימונים לכוח, אימונים למסה ואימונים לסיבולת. והטווחים הם סביב 5 לכוח, סביב 8 למסה וסביב 12 לסיבולת. (בהגדרה מאד רחבה ומכלילה)

נכון אתה צודק ,אבל בשפת העם אימונים של הרבה חזרות ומישקל נמוך נועדו להעלות מסת שריר אבל לא את הכוח שלה ,אני לא יודע להסביר את זה מבחינה מדעית אבל אלו עובדות ,יש אימונים שלעשות אותם רק מגדיל את נפח השריר אבל לא מעלה את יכולת ההרמה של הבן אדם .

פורסם

אין דבר כזה. זה שטויות שאנשים שרואים בודיבילדרים אומרים לעצמם "הם רק מנופחים ולא חזקים" כדי להרגיש יותר טוב לגבי עצמם. עליה במסת שריר בהכרח מתבטאת בעליה ביכולת הרמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים