פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אני מחפש מחשב נייד ללימודיםבסביבות ה4000 שחניתן לחרוג טיפה מהתקציב, כמובן אם זה שווה את זהבעיקרון אני מחפש משהו טוב ואיכותי של חברה אמינה (hp,dell,toshiba וכו')אני לא רוצה את המחשבים הזעירים האלושיהיה זיכרון, מעבד והארד דיסק טוביםעדיפות למחשבים שיש להם יותר משנה אחריותאני מבקש עזרה כי זאת הפעם הראשונה שאני מתעסק עם ניידיםואני לא רוצה לקנות משהו שאתחרט עליו אחר כך
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מה הציפיות שלך ממנו? כמה חשוב לך המחשקל ואורך חיי הסוללה?מה אתה מתכנן לעשות איתו? דלל מעולים תכניס אותם גם לאופציה שלך
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר מה הציפיות שלך ממנו? כמה חשוב לך המחשקל ואורך חיי הסוללה?מה אתה מתכנן לעשות איתו? דלל מעולים תכניס אותם גם לאופציה שלךהמחשב מיועד ללימודים, המשקל פחות חשוב לי, אורך חיי הסוללה קצת יותרולא אכפת גם לי לקנות מחשב של דל, חשוב לי שיהיה מחשב טוב
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים נא להכניס את התקציב לכותרת.איזה גודל מסך היית מעדיף?עקרוני לך אם זה מסך או מבריק?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר נא להכניס את התקציב לכותרת.איזה גודל מסך היית מעדיף?עקרוני לך אם זה מסך או מבריק?מעדיף מסך גדול, שיהיה לסרטים וכו'והבנתי שיש כמה סוגי מסכים, מה ההבדל בינהם? ומה לדעתך עדיף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.