פורסם 2009 ביוני 2016 שנים זה נכון שאם שולחים לי לשם כסף אני יכול להוציא אותו לבנק רק אם יש לי חשבון בארה"ב?אני מקווה שלא..
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים זה נכון שאם שולחים לי לשם כסף אני יכול להוציא אותו לבנק רק אם יש לי חשבון בארה"ב?אני מקווה שלא..יכולים לשלוח לך כסף ואז אתה יכול לקנות דברים אחרים ברשת להוציא בבנק נראה לי שמעתי איפשהו שאי אפשר נחכה לאנשים אחרים שיגיבו ..
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים אתה יכול למשוך אל הויזה שלך(עמלה של 5 דולר תקנו אותי אם אני טועה).זאת אומרת תקבל את הכסף כזיכוי בכרטיס האשראי שלך(ומשמה לבנק).
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים כן,רק לויזה (או לחשבון בנק אמריקאי) לפימה שרשום פה https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_display-country-functionality-outsideWithdraw: Withdraw funds from your PayPal account: * To your credit, debit, or prepaid card. * To your US bank account.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים לפי מה שקראתי באינטרנט לפני כשבועיש הוראה חדשה לא לאפשר למשוך כסף מ PP לכל חשבון ישראליבגלל החשש מהלבנת הוןהציעו שם להשתמש ב ETRADE
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים זה כולל כל כרטיס אשראי בין לאומי? גם מסטרקארד?לדעתי הכסף יועבר לך לכרטיס שמעודכן ב PayPal, זה גם הכי הגיוני על מנת למנוע כל מיני רמאויות ונוכלויות
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר לפי מה שקראתי באינטרנט לפני כשבועיש הוראה חדשה לא לאפשר למשוך כסף מ PP לכל חשבון ישראליבגלל החשש מהלבנת הוןהציעו שם להשתמש ב ETRADEממ מה זה בדיוק האתר הזה? מין מתווך כזה ביני לבין Paypal?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים ממ מה זה בדיוק האתר הזה? מין מתווך כזה ביני לבין Paypal?Paypal עצמו הוא מתווך בינך לבין המוכר\קונה. בשביל מה אתה צריך עוד מתווך?!?אם אתה לא לחוץ על הכסף, לדעתי תשאיר אותו בחשבון Paypal שלך וכשתרצה לקנות משהו בחו"ל פעם אחרת תוכל להשתמש בכסף הזה ולחסוך עמלות המרה...
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים לפי מה שקראתי באינטרנט לפני כשבועיש הוראה חדשה לא לאפשר למשוך כסף מ PP לכל חשבון ישראליבגלל החשש מהלבנת הוןהציעו שם להשתמש ב ETRADEקראת את זה ברוטר במקרה ?כמה אנשים כבר בדקו את זה איתם ועם ויזה ואמרו שלא היה ולא נבראמה גם שהאופציה עדיין מופיעה בחשבון פייפאל
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר קראת את זה ברוטר במקרה ?כמה אנשים כבר בדקו את זה איתם ועם ויזה ואמרו שלא היה ולא נבראמה גם שהאופציה עדיין מופיעה בחשבון פייפאלטוב לדעת ;Dאז חוזרים שאלה אחורה, זה מתאים לכל כרטיס בינלאומי גם מסטרקארד?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים תקנו אותי אם אני טועה (בעלי ניסיון במשיכת כספים בלבד). אפשרות 3 נראית כאילו שאפשר למשוך כסף לחשבון הבנק אליו משוייך כרטיס האשראי שלך המופיע ברשימה וכן, גם Mastercard.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.