פורסם 2009 ביוני 2016 שנים http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=173&id=3738ספק של חברת coolermaster האם הוא זבל או שווה משהו כי הוא יחסית זול לספקים מקבילים של חברות אחרות... 250 שקל
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים תראה יש ספקים אחרים שמספקים כמעט אותו דבר כמו הCM הזה במסילת 12V עם הספק של 400-450W.אבל בהחלט אני חושב שהוא לא רע, יש לו 2 מסילות 12V סה"כ 30A וכל מסילה מוגבלת ל18A לדעתי מספיק.הנצילות שלו לא גבוה במיוחד אבל 70% ויותר זה סבבה למחיר שאתה מקבל.ומאוורר 120MM שאמור להיות שקט לדעתי. אבל תלוי לאיזה מערכת אתה רוצה לקנות אותו תתן מפרט ואולי נמצא משהו שיותר מתאים למפרט שלך.
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים הספק עדיף על פני כל מיני ספקים ג'נרים כאלה ואחריםאבל לא ממש הייתי ממליץ עליו ספק נחמד אם ממש אין תקציבאבל לא שווה לחסוך על ספק כי זה אחד החלקים החשובים במחשבעדיף לחסוך על משהו אחר ולא על ספקוהספקים של CoolerMaster לא זבל כי יש ספקים מאוד איכותיים מסדרות אחרותאבל הסדרה הספציפית הזאת לא מי יודע מה.
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים ^ יחסית במחיר כזה הוא מקבל תמורה לא רעה בכלל. מה שאני לא בטוח לגבי הספק היא מה איכות הקבלים שלהם? למשהו יד מידע?כי אם הקבלים ברמה נאותה אין סיבה שזה לא יהיה ספק משתלם.
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים לי יש את ה 650 W ואני פשוט לא ממליץ לך בכלללל....... רועש בטירוףף חלקים זולים מאוד ספק חרא פשוט אני רוצה להחליף אותו כשיהיה לי כסףף
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים ^מוזר כי אני תמיד ידעתי שהוא די שקט. בגלל מאוורר 120MM אפילו קראתי איפה שהוא כתבה שהוא שקט... יש מצב שהוא תקול אצלך....
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים ^ יחסית במחיר כזה הוא מקבל תמורה לא רעה בכלל. מה שאני לא בטוח לגבי הספק היא מה איכות הקבלים שלהם? למשהו יד מידע?כי אם הקבלים ברמה נאותה אין סיבה שזה לא יהיה ספק משתלם.נכון ואני ציינתי שזה ספק סביר לאנשים שלחוצים בכסף אבל עדיין הסיבה העיקרית שאני לא ימליץ על ספקים האלו כמו עוד הרבה אנשים זה בגלל שעל ספק לא חוסכים כי בסופו של דבר זה כמו הלב של המחשב.
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים נכון ואני ציינתי שזה ספק סביר לאנשים שלחוצים בכסף אבל עדיין הסיבה העיקרית שאני לא ימליץ על ספקים האלו כמו עוד הרבה אנשים זה בגלל שעל ספק לא חוסכים כי בסופו של דבר זה כמו הלב של המחשב.תקרא את המאמר הזה שנותן פה את הREVIEW על הספק הזה.קראתי אותו הרגע וואלה אני מסכים עם כל מילה שלו. הספק הזה תקציבי אבל הוא מספק את העבודה שלו . אכן יש בעיה של רעש עם הספק בעומס מעל 60%. אבל בכל מקרה זה לא ספק ג'נרי שבאותו מחיר מוכרים די זבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.