עבור לתוכן

האם הספק הזה שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

תראה יש ספקים אחרים שמספקים כמעט אותו דבר כמו הCM הזה במסילת 12V עם הספק של 400-450W.

אבל בהחלט אני חושב שהוא לא רע, יש לו 2 מסילות 12V סה"כ 30A וכל מסילה מוגבלת ל18A לדעתי מספיק.

הנצילות שלו לא גבוה במיוחד אבל 70% ויותר זה סבבה למחיר שאתה מקבל.

ומאוורר 120MM שאמור להיות שקט לדעתי.

אבל תלוי לאיזה מערכת אתה רוצה לקנות אותו תתן מפרט ואולי נמצא משהו שיותר מתאים למפרט שלך.

פורסם

הספק עדיף על פני כל מיני ספקים ג'נרים כאלה ואחרים

אבל לא ממש הייתי ממליץ עליו ספק נחמד אם ממש אין תקציב

אבל לא שווה לחסוך על ספק כי זה אחד החלקים החשובים במחשב

עדיף לחסוך על משהו אחר ולא על ספק

והספקים של CoolerMaster לא זבל כי יש ספקים מאוד איכותיים מסדרות אחרות

אבל הסדרה הספציפית הזאת לא מי יודע מה.

פורסם

^

יחסית במחיר כזה הוא מקבל תמורה לא רעה בכלל. מה שאני לא בטוח לגבי הספק היא מה איכות הקבלים שלהם? למשהו יד מידע?

כי אם הקבלים ברמה נאותה אין סיבה שזה לא יהיה ספק משתלם.

פורסם

לי יש את ה 650 W ואני פשוט לא ממליץ לך בכלללל....... רועש בטירוףף חלקים זולים מאוד ספק חרא פשוט אני רוצה להחליף אותו כשיהיה לי כסףף

פורסם

^

מוזר כי אני תמיד ידעתי שהוא די שקט. בגלל מאוורר 120MM אפילו קראתי איפה שהוא כתבה שהוא שקט... יש מצב שהוא תקול אצלך....

פורסם

תלוי עומס

פורסם

^

יחסית במחיר כזה הוא מקבל תמורה לא רעה בכלל. מה שאני לא בטוח לגבי הספק היא מה איכות הקבלים שלהם? למשהו יד מידע?

כי אם הקבלים ברמה נאותה אין סיבה שזה לא יהיה ספק משתלם.

נכון ואני ציינתי שזה ספק סביר לאנשים שלחוצים בכסף

אבל עדיין הסיבה העיקרית שאני לא ימליץ על ספקים האלו כמו עוד הרבה אנשים זה בגלל שעל ספק לא חוסכים כי בסופו של דבר זה כמו הלב של המחשב.

פורסם

נכון ואני ציינתי שזה ספק סביר לאנשים שלחוצים בכסף

אבל עדיין הסיבה העיקרית שאני לא ימליץ על ספקים האלו כמו עוד הרבה אנשים זה בגלל שעל ספק לא חוסכים כי בסופו של דבר זה כמו הלב של המחשב.

תקרא את המאמר הזה שנותן פה את הREVIEW על הספק הזה.

קראתי אותו הרגע וואלה אני מסכים עם כל מילה שלו. הספק הזה תקציבי אבל הוא מספק את העבודה שלו .

אכן יש בעיה של רעש עם הספק בעומס מעל 60%. אבל בכל מקרה זה לא ספק ג'נרי שבאותו מחיר מוכרים די זבל.

פורסם

אז צדקתי הוא רועשש ^ ואין לו תקלה אצלי בדקתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים