עבור לתוכן

קונה קונסולה לבן דוד קטן (בן 10) איזה קונסולה תתאים יותר

Featured Replies

פורסם

איזה קונסולה יותר תתאים לדעתכם כדי שלא השתעמם בחופש ויעבור אותו בכיף?

חשבתי על WII בהתחלה כי אני יודע שיש לה הרבה משחקים פשוטים ושמעתי שהיא יותר ידידותית לקהל הרחב מאשר שאר הקונסולות.

ה360 מתאים כי יש בו משחקי פעולה טובים כי הילדון משחק CRYSIS וHALO 3 יהיו ממש מתאים לו, חוץ מי זה מצלמת הנטל שתצא בחג המולד בעוד שנה גם היא מרכיב חשוב לקניה כי היא הולכת להיות מאוד ידידותית מסרטוני הדגמה שלה בE3 ומסרטוני ישנים מאוד של החברה שפיתחה אותה.

הDS גם נראה לי כי יש לו GAMEBOY AV ישן שהוא אוהב אז הDS נראה כמחליף הטבעי אבל עדין רציתי שניסה קצת דברים אחרים .

אני ממש לא יודע איזו אפשרות הכי טובה אין לי ניסיון באף אחת מקונסולות האלו אז חשבתי לקבל ממכם קצת עזרה.

פורסם

לקנות XBOX360 לילד בן 10 זה פשע. גם לתת לא לשחק ב CRYSIS זה לא בסדר. יש סיבה למה על המשחקים האלה כתוב RATED M.

תקנה לו WII או DS אולי PS2.

פורסם

אם אוהב משחקי FPS אז רק XBOX360.

פורסם

איזה קונסולה יותר תתאים לדעתכם כדי שלא השתעמם בחופש ויעבור אותו בכיף?

חשבתי על WII בהתחלה כי אני יודע שיש לה הרבה משחקים פשוטים ושמעתי שהיא יותר ידידותית לקהל הרחב מאשר שאר הקונסולות.

ה360 מתאים כי יש בו משחקי פעולה טובים כי הילדון משחק CRYSIS וHALO 3 יהיו ממש מתאים לו, חוץ מי זה מצלמת הנטל שתצא בחג המולד בעוד שנה גם היא מרכיב חשוב לקניה כי היא הולכת להיות מאוד ידידותית מסרטוני הדגמה שלה בE3 ומסרטוני ישנים מאוד של החברה שפיתחה אותה.

הDS גם נראה לי כי יש לו GAMEBOY AV ישן שהוא אוהב אז הDS נראה כמחליף הטבעי אבל עדין רציתי שניסה קצת דברים אחרים .

אני ממש לא יודע איזו אפשרות הכי טובה אין לי ניסיון באף אחת מקונסולות האלו אז חשבתי לקבל ממכם קצת עזרה.

משחקים בסגנון קריסיס=360

לWII יש הרבה משחקים לא כולם פשוטים ויש אפילו אלימים אבל היא כן מקבלת הרבה מאוד משחקים לגילים האלו

משחקים כמו מאריו גלקסי \מאריו קארט\Punch-Out!! ועוד הרבה

יש לה גם הרבה משחקים למולטי אם חברים ומולטי משפחתי

DS קונסולה מצוינת הבעיה שלמולטי צריך עוד DS

ככה שזה מתאים אם הוא אוהב לשחק לבד או שיש לחברים שלו DS

בכל הקונסולות יש גם מולטי מקוון אבל ב360 זה בתשלום

בנוגע לנטל אם אתה קונה היום זה לא משמעותי נטל לפי הדיבורים כניראה תצא רק עוד שנה וחצי בערך

וזה גם עוד כסף אין טעם לחכות לזה היום מקסימום עד אז ההורים שלו יקנו לו 360+נטל שכניראה יהיה אז באנדל משתלם כי MS תרצה לדחוף את זה

פורסם
  • מחבר

לקנות XBOX360 לילד בן 10 זה פשע. גם לתת לא לשחק ב CRYSIS זה לא בסדר. יש סיבה למה על המשחקים האלה כתוב RATED M.

תקנה לו WII או DS אולי PS2.

אחד אתה עוד לא אבא שלו שתקבע מה מתאים לו ומה לא , חוץ מי זה שיש סדרות בערוץ הילדים יותר אלימות מCRYSIS ושלא נדבר על מה שרואים בחדשות ובסרטים .

אני עצמי שחקתי ב Carmageddon שהוא משחק אלים מאוד לכל הדעות בגילו בערך וגדלתי בסדר גמור .

PS2 ישן מדי ואני לא ישקיע עליה שקל .

הבנתי WII כוללת 5 משחקי ספורט בחבילה שלה זה כולל גם שלטים מיוחד למשחקים כי ראית שיש מחבט ומקל גולף או שזה רק עם השלטי הפשוט ?

יש לי קצת בעיה עם נינטנדו יש להם הרבה משחקים גרועים, קראתי באיזה מקום שלWII ממוצע הציונים הנמוך ביותר מכל שאר הקונסולות .

הסתכלתי בyoutube וראיתי הרבה משחקים של WII הם נראים ממש גרוע וגם יש הרבה משחקים שלא ברור מה כל כך כיף בהם האמת , ככה שאני פוחד שהוא די התאכזב מWII.

קרירין האמת שראית כמה משחקים בyoutube וגם אני לא הבנתי חלק מהמשחקים של WII יכול להיות שכאשר אני ישחק זה יהיה ברור לי הרבה יותר.

בקשר לDS הוא משחק לבד אבל לרוב הוא עם חברים ככה שעדיף קונסולה נייחת אם אפשרות לעוד חברים שכאן ה360 והWII יותר מתאימות כמו שהבנתי.

הבנתי שיש לך את קונסולת ה WII יש לך המלצות ,חסרונות ויתרונות שאתה יכול לספר לי עליה?

פורסם

קנה לו את ה360 והוא יהיה מרוצה אבל תקנה לו עם קורא צרובים

פורסם
  • מחבר

נגיד 360 Arcade ושבב לצרובים 1.6 +20G שיהיה ליתר ביטחון אני יקבל את אותה אפשרויות שיש לי עם Premium נכון?

פורסם
הבנתי שיש לך את קונסולת ה WII יש לך המלצות ,חסרונות ויתרונות שאתה יכול לספר לי עליה?

המלצות -

1-פשוטה לשימוש והבנה

2-זולה

3-שליטה חדישה לפחות עד שיצאו הזיהוי תנועה של סוני ומיקרוסופט

חוץ מזה בWII השליטה הזאת זה סטנדרט

4-משחקים של נינטנדו עצמה שהיא אחת ממפתחות המשחקים הטובות בעולם ואותם משחקים לא יוצאים לפלטפורמות לא של נינטנדו

5-הרבה בלעדיים שאין באחרות כמו טראומה סנטר \זאק אנד אויקי ועוד

6-מאוד מתאים לראטרו פשוט כי יש תאימות מלאה לאחור לגימקיוב ובנוסף חנות ווירטואלית לקנית משחקים של קונסולות ישנות וארקיד

כמו משחקי מגדריבר \סופר נינטנדו \ניאו גיאו ועוד

7-הרבה משחקים שמתאימים למולטי אם חברים או המשפחה

חסרונות -:

1-גרפיקה \פיזיקה \סאונד נחותים מאוד לאומת הPC\360\PS3

תחשוב בכיוון של PS2 על סטרואידים וזאת הגרפיקה והיכולת חישוב של הWII

2-הרבה משחקים גדולים מסוימים לא מגעים לWII בכלל כמו ביושוק\פלאוט3 ועוד הרבה

3-פיצרים נוספים חוץ ממשחקים רדודים יחסית למתחרות

לדוגמה סרטים שאתה יכול לשכור בPS3 וב360 (לפחות בחול) ובאיכות HD ובWII אין בכלל מחוץ ליפן

4-הגנה אזורית למשחקים (קיים גם ב360 אבל זה חיסרון )

5-אין נציגות רישמית של נינטנדו בארץ (גם ה360 לא מיובא רישמית )

6-מחירי ציוד עיקפי מאוד יקר בארץ (גם למתחרות )

זה בכללי מה שאני יכול לחשוב כרגע מבחינת יתרונות וחסרונות

בנוגע למשחקים עצמם

תראה לWII בגלל ההצלחה שלו וזה קרה גם לקונסולות מצליחות אחרות כמו הPS2\PS1\SNES\NES\אטרי 2600

בעצם לכל קונסולה ששלטה בשוק כולל הקונסולות הנידות

יצאו המון משחקים שרובם מין הסתם זבל

זה לא אומר שאין משחקים טובים כי יש מספיק משחקים טובים ומפותחים גם הרבה משחקים אם פוטנציאל גדול להיות טובים

אבל צריך לדעת לסנן את הזבל

על כל מאריו גלקסי \מטרואיד \RE4 יוצאים טונות זבל ויוטיוב מלא בהם

חוץ מזה יש משחקים שממבט ראשון ניראים מגוחך אבל הם מצוינים לדוגמה המשחק הזה -

נכון שהפרסומת דפוקה וזה ניראה מאוד ילדותי ?

אבל בפועל זה משחק מצוין גם מהניסיון שלי וגם מהביקורות שקיבל

ויש הרבה משחקים כאלו שעד שלא משחקים לא מבינים בכלל

פורסם
  • מחבר

תענו בבקשה על השאלות האלו זה יעזור לי מאוד

נגיד 360 Arcade ושבב לצרובים 1.6 +20G שיהיה ליתר ביטחון אני יקבל את אותה אפשרויות שיש לי עם Premium נכון?

הבנתי WII כוללת 5 משחקי ספורט בחבילה שלה זה כולל גם שלטים מיוחד למשחקים כי ראית שיש מחבט ומקל גולף או שזה רק עם השלטי הפשוט ?

פורסם

כן ולא מבחינת חומרה כן אבל ה20 גיגה למעשה היום החליפו את זה ב60 גיגה עולה מאוד יקר כי זה מגיע אם תוסף של מיקרוסופט שבלי זה אתה לא יכול לחבר

חוץ מזה רק דגמים מסוימים מאוד של ארד דיסק נתמכים במכשיר ככה שאם אתה רוצה 360 אם ארד דיסק תקנה את הפרימיום

חוץ מזה ב360 פרוץ אתה עלול לקבל באן מהשרותי רשת ככה שזה גם שיקול כי מדובר בקונסולה שמשתמשת הרבה ברשת

והרשת מאוד חשובה למשחקי FPS (בגלל המולטי מקוון )

המשחקי ספורט שנכללים זה יותר הדגמה קטנה ולא באמת משחק רציני

זה נחמד להראות לאורחים אבל לא יותר

סך הכל זה אוסף של 5 סוגי ספורט על דיסק אחד שכולם מאוד פשוטים מכל בחינה אפשרית

לWII יש משחקים טובים בהרבה

בנוגע לפלסטיקים זה נמכר בנפרד ואין לזה צורך זה סתם פלסטיקים שמוכרים לילדים קטנים

המכשיר מגיע אם שלט WII אחד ונונצק -אם אתה רוצה יש גם מוצרי נישה שאפשר לקנות כמו שלטי נגינה לגיטר אירו\רוק באנד

בלנס בורד \מושן פלוס ועוד אבל לכל קונסולה היום יש תוספות כאלו

לרוב המשחקים לא צריך יותר מהשליטה הרגילה

פורסם
  • מחבר

כן ולא מבחינת חומרה כן אבל ה20 גיגה למעשה היום החליפו את זה ב60 גיגה עולה מאוד יקר כי זה מגיע אם תוסף של מיקרוסופט שבלי זה אתה לא יכול לחבר

חוץ מזה רק דגמים מסוימים מאוד של ארד דיסק נתמכים במכשיר ככה שאם אתה רוצה 360 אם ארד דיסק תקנה את הפרימיום

חוץ מזה ב360 פרוץ אתה עלול לקבל באן מהשרותי רשת ככה שזה גם שיקול כי מדובר בקונסולה שמשתמשת הרבה ברשת

והרשת מאוד חשובה למשחקי FPS (בגלל המולטי מקוון )

:xyxthumbs: :xyxthumbs:המשחקי ספורט שנכללים זה יותר הדגמה קטנה ולא באמת משחק רציני

זה נחמד להראות לאורחים אבל לא יותר

סך הכל זה אוסף של 5 סוגי ספורט על דיסק אחד שכולם מאוד פשוטים מכל בחינה אפשרית

לWII יש משחקים טובים בהרבה

בנוגע לפלסטיקים זה נמכר בנפרד ואין לזה צורך זה סתם פלסטיקים שמוכרים לילדים קטנים

המכשיר מגיע אם שלט WII אחד ונונצק -אם אתה רוצה יש גם מוצרי נישה שאפשר לקנות כמו שלטי נגינה לגיטר אירו\רוק באנד

בלנס בורד \מושן פלוס ועוד אבל לכל קונסולה היום יש תוספות כאלו

לרוב המשחקים לא צריך יותר מהשליטה הרגילה

בעניין ה360 אתה צודק ועדיפה חבילת הפרימיום, רק שתדע שיש תחליף חינמי לLIVE שעובד עם פרוצים .

עם הWII אני לא בטוח כי חשבתי שאלו משחקים רצינים יותר עם אבזרים נוספים אבל עדין אני מתלבט בין שני הקונסולות .

נראה שאני ילך על 360 , אפשר לנעולה ותודה רבה לכל העוזרים ובעיקר לקרירין על התגובות הענייניות והמהירות :xyxthumbs:

פורסם

בעניין ה360 אתה צודק ועדיפה חבילת הפרימיום, רק שתדע שיש תחליף חינמי לLIVE שעובד עם פרוצים

אתה מדבר על הXBOX1 ב360 התוכנה הזאת נחסמה ולא קימת לפחות לא עד היום

עם הWII אני לא בטוח כי חשבתי שאלו משחקים רצינים יותר עם אבזרים נוספים אבל עדין אני מתלבט בין שני הקונסולות .

מה שמגיע אם הWII זה לא משחק רציני באסיה זה נימכר בנפרד בבערך 20$

פשוט כי זה משחק רדוד שיותר מדגים חלק מיכולות השליטה של המכשיר

נראה שאני ילך על 360

תתחדש

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על הXBOX1 ב360 התוכנה הזאת נחסמה ולא קימת לפחות לא עד היום

תתחדש

לא אני מדבר על http://www.xbconnect.com/

ותודה

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על זה

אבל לפי מה שכתוב מתחברים דרך המחשב

פורסם
  • מחבר

פעם ראשונה שאני שומע על זה

אבל לפי מה שכתוב מתחברים דרך המחשב

תמיד אפשר ללמוד דברים חדשים וגם לLIVE יש אפשרות להתחבר דרך המחשב רק ששם זה לא חובה פה כן אבל זה מאוד פשוט .

זה תוכנה מאוד מומלצת לי בעבר היה XBOX ושחקתי המון דרך התוכנה אז עכשיו הבן דוד ימשיך את דרכי חחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים