פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אני לא מתכוון לסרטונים של DD... אם למישהו יש מקור אחר להורדה של סרטונים\שירים כאילה אשמח מאוד לקבל את הכתובת..תודה מראש.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אתה מתכוון שירים בפורמט vob?אין בן אדם שפוי שיחזיק כזה דבר על המחשב, זה המון המון מקום.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים vob= קובץ מידע, מכיל מידע AC3/DTS.זה קבצים ענקיים, קובץ של 40 שניות יכול להיגע ל40 מגה בלי שום בעיה.קח סרט דוידוי ושים, זה מה שיש....
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר אין לי בעיה עם גודל הקובץ.כרגע אין לי DVD.האם כל סרטי הDVD מקודדים בDD\DTS?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אני מניח שיש סרטים שלא, עדיין לא ראיתי אבל כאלה....היה לי איזה אתר פעם אם כל מיני דוגמיות של THX/DD/DTS אבל אמרת אתה לא מעוניין בכאלה.....
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אולי יש סרטים ישנים שצולמו לפני שפותחה טכנוליגיית ה DD והם באים בפורמטים יותר ישנים. (Dolby Stereo)אבל רובם עוברים קידוד ל DD כשהם נצרבים ל DVD.אבל בהחלט יש סרטים שהם DD ולא DTS , אפילו חדשים יחסית.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר SCORPION אני מעוניין אבל אני כבר מכיר אחד כזה:http://www.cinenow.com/us/vobtrailer.php3/id,20/אם יש לך עוד אתר חוץ מהנ"ל אז אשמח לקבל את הכתובת!תודה.
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים אולי יש סרטים ישנים שצולמו לפני שפותחה טכנוליגיית ה DD והם באים בפורמטים יותר ישנים. (Dolby Stereo)אבל רובם עוברים קידוד ל DD כשהם נצרבים ל DVD.הממ לא הם לא.. אם הם הוקלטו בפורמט סטריאו במקור, אין מאיפה להביא את הערוצים הנוספים כדי לערוך אותם מחדש לדיויד.נתקלתי דווקא בכמה וכמה סרטים שלא היו עם 5.1...
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים למה אין? אני בטוח שיש ציוד מקצועי שמסוגל לעשות מה שעושה המפענח הביתי אבל הרבה יותר טוב והם גם יכולים להוסיף סאונד. כבר ראיתי הרבה DVD של סרטים ישנים שיש עליו את התווית הזאת "Digitaly Mastered" לא זוכר מה בדיוק התווית. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.