עבור לתוכן

בעיה| עם כרטיס מסך חדש - 260GTX

Featured Replies

פורסם

קניתי שלשום מחשב חדש, התקנתי משחק (עדכנתי לדרייבר החדש)

ובאמצע המשחק הוא נתקע כזה ויש נקודות צבעוניות על כל המסך...

ראיתי במדריך ל RIVA TUNER

שתי תמונות עם ארטיפקט ב CORE

ותמונה לארטיפקט ב MEMORY

מה שיש לידומה לתמונה של הארטיפקט ב CORE

http://resources.iopanel.net/guides/...cardoc/mem.jpg

איך לסדר את זה?

פשוט ללכת ולבקש חדש?(אחריות)

ד"א מזה ארטיפקט?? תודה לעוזרים

לא עשיתי OC

פורסם

תנקה את המחשב מהדרייברים של הכרטיס מסך, תתקין דרייבר אחד או שניים אחורה ותעדכן את מערכת ההפעלה לכל העידכונים האחרונים, אל תתקין את IE8 עדיין!

באם התופעה ממשיכה תנסה לבצע בדיקת כרטיס ע"י פתיחת ה-RUN והרצת DXDIAG, המחשב אמור לעבור את כל הבדיקות.

כל זה כמובן בהנחה שיש לך ספק טוב ושחיברת את כל המתחים לכרטיס.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מזה ארטיפקטים, מישהו מוכן להסביר לי?

ד"א הבעיה יכולה אולי להיגמר ע"י חום? הגיע לי ל 83 פאקינג מעלות.. ועשיתי שהמאוורר יהיה על 66%

כשאני משחק בהתחלה הכל ממש סבבה, חלק + גראפיקה ממש טובה, ואז זה עושה לי נקודות ירוקות...

לקחת לחנות קניתי ממנה ולבקש שיחליפו?

פורסם

כנראה הכרטיס בעייתי

ממש אחריות.

פורסם

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

ספק של Huntkey V-power 550W

כתוב שיש בוא dual +12V output capability - 18A

יענו שתי מסילות 12V של 18A -

36A כמו שהכרטיס דורש..

ד"א מה הטמפ' של הכרטיס מסך?

יענו איזה טמפ' אסור לעבור?

כי במאמץ הוא עובר לי את ה 80 ואז נראה לי זה עושה את הבעיות..

הנה תמונות מהמשחק WANTED:

ynn2zzmlkgk0.jpg

וגם

m5qihzylzgnr.jpg

פורסם

יכול להיות שהספק לא מחזיק לך את המערכת/כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

איך בודקים את זה?

ותמיד כשזה קורסס הטמפ' היא 83 מעלות, אני מתחיל לחשוב שכשזה עובר את ה 80 זה עושה בעיות, ולמה לעזאזל זה כ"כ חם??!

פורסם

תתקין את התוכנה OCCT יש לה בדיקות מאמץ למעבד \ זכרונות \ כרטיס מסך \ זכרונות של כרטיס מסך

נראה לי יש לך בעיית חום במאמץ, לפי התמונה. תרים את המאוורר ל-100% ובדוק שוב

זה שהגדרת את המאוורר על 66% זה אומר שהוא לא יכול להעלות את המהירות סיבוב כשצריך. אתה קיבעת אותו על 66% תמיד במקום אוטומטי.

פורסם

לדעתי תשקול להחליף את הכרטיס שלך שוב אתה לא אמור לחוות בעיות מסוג זה בתור צרכן.

פורסם

לדעתי תשקול להחליף את הכרטיס שלך שוב אתה לא אמור לחוות בעיות מסוג זה בתור צרכן.

נכון, אבל קודם שיחזיר את המהירות סיבוב לאוטומטית כמו שהכרטיס הגיע, ואם גם אז זה קורה שוב תחליף את הכרטיס במסגרת אחריות...

בתנאי שאין בעיית ספק כמובן.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לקבע אותו על 100% כי הוא עושה רעש ממש אלים, ואני מפחד לעשות לזה איזה נזק שלא יכלל באחריות...

הוא עכשיו על 75%, להחזיר אותו לאוטומתי?

ועדיין מגיע ל 80-83 במאמץ... (ב 75%)

פורסם

אחי עזוב בלאגנים עכשיו זה לא שנגמרה לך האחריות ועכשיו צריך למצוא טוויקים ותיקונים

חכה ליום ראשון ותממש אחריות בשביל זה היא קיימת

פורסם

אם אתה בוחר מהירות סיבוב קבועה יותר נמוכה מהמקסימום האוטומטי שהכרטיס אמור להגיע, אז עקרונית הבעייה היא אתה ולא הכרטיס,

עד שתוכיח אחרת (לעצמך כמובן)

טמפ' ורעש לא מעניין לצורך הבדיקה, אם אתה מכוון את הכרטיס על מהירות אוטומטית ואין ארטיפקטים - הכרטיס תקין.

אם יש ארטיפקטים גם עם מהירות אוטומטית - כנראה שהכרטיס תקול (ולא חסרות עוד סיבות אפשריות כמו סירקולציה גרועה, OC, הספק וכו')

לרוץ להחליף בלי שיש לך כיוון ברור לבעייה זה יכול להסתיים בטרחה מיותרת. אני מנסה לחסוך לו זמן ולא להיפך.

פורסם
  • מחבר

אם אתה בוחר מהירות סיבוב קבועה יותר נמוכה מהמקסימום האוטומטי שהכרטיס אמור להגיע, אז עקרונית הבעייה היא אתה ולא הכרטיס,

עד שתוכיח אחרת (לעצמך כמובן)

טמפ' ורעש לא מעניין לצורך הבדיקה, אם אתה מכוון את הכרטיס על מהירות אוטומטית ואין ארטיפקטים - הכרטיס תקין.

אם יש ארטיפקטים גם עם מהירות אוטומטית - כנראה שהכרטיס תקול (ולא חסרות עוד סיבות אפשריות כמו סירקולציה גרועה, OC, הספק וכו')

לרוץ להחליף בלי שיש לך כיוון ברור לבעייה זה יכול להסתיים בטרחה מיותרת. אני מנסה לחסוך לו זמן ולא להיפך.

1. המהירות סיבוב הקבועה שהיית היא 40%, העליתי ל 75% אז אני לא הבעיה

2. שמתי על אוטומתי ועדיין יש את הבעיה, ומזה ארטיפקטים???

אני לא רץ להחליף, אני רץ שיסדרו לי תבעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים