עבור לתוכן

שאלה| משהו ניסה קירור ע"י אמבט נוזל קירור לא מוליך??

Featured Replies

פורסם

שמן הוא נוזל עם צמיגות גדולה יותר ממים והתנועה הטבעית שלו לא מספיק מהירה בשביל להיפתר מהחום באופן טבעי

כמו שתשים לב זאת המסקנה שלהם פה http://www.pugetsystems.com/submerged.php ההבדל של לפני הרדיאטור והמשאבה ולפני

השמן החם עולה למעלה... אבל זהו, כשהוא נכנס לרדיאטור לפי התרשים שלך הוא נשאר למעלה ומתקרר על ידי חלק אפסי של הרדיאטור.

בסיכומו של דבר, רדיאטור מגביל זרימה של נוזלים, שמן שהוא גם ככה צמיג צריך "סיבה" לזרום ברדיאטור... בשביל זה צריך משאבה

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו אני חושב שהבנתי... משום מה הייתי בטוח שהמערכת תעבוד בלי עזרה של משאבה.

סתם שאלה בין החומרים שמעבירים חום בצורה יעילה מה לגבי אנטי פרייז? או שהוא מוליך חשמל?

פורסם

אנטי פריז זה מילה יפה... מה החומרים שמרכיבים אותו?

פורסם
  • מחבר

אין לי שמץ של מושג.

אבל אני יודע שמשתמשים בצינורות מעברי חום בקירורים למעבדים לדוגמא וגם על גבי כ.מסך או לגשרים צפוני ודרומי בלוחות אם. לדעתי זה לא מה שמשתמשים בקירור מנועים. :-))) מה החומר לא יודע פשוט חשבתי אולי יש משהו בעל מעבר חום יותר מהיר ויותר טוב מאשר שמן מינרלי.

פורסם

מניח שיש, הבעיה היא המוליכות החשמלית...

תיצמד לשמן, זה חומר שכבר בדקו אותו והוא עובד

פורסם

טוב עכשיו אני חושב שהבנתי... משום מה הייתי בטוח שהמערכת תעבוד בלי עזרה של משאבה.

סתם שאלה בין החומרים שמעבירים חום בצורה יעילה מה לגבי אנטי פרייז? או שהוא מוליך חשמל?

משתמשים באנטי פריז בעיקר בגלל שהוא לא יקפא כאשר הטמפ בחוץ (למשל במקרה של רכב בחורף) יורדת משמעותית על מנת שלא יסתום את הזרימה ברדיאטור

אני דיי בטוח שאתה לא חושב שהמחשב שלך יקפא בשלב מסויים :)

פורסם
  • מחבר

לצערי לא :-)))

טוב תודה רבה על המידע ננסה לבנות משהו בהתחלה בלי רדיאטורים אולי בהמשך נרכיב.

עוד שאלה אם אני מוריד את המאווררים כדי אולי לשנות את גופי קירור ליותר גדולים? או שSTOCK של P4 מספיק?

כמו כן שאלה איך לנקות יסודי את החלקים לפני ההכנסה לשמן?

ואני צריך מידע איפה אפשר לקנות את השמן המינרלי???..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים