פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים יש לי פלאפון סמסונג 612 (למי שמכיר)ואני צריך תוכנה שמראה צלצולים לפלאפונים אבל לא במספרים כמו לכולםאלה בתווים!!!!למיש שיש פלאפון כזה ויגיד לי איך הוא משיג צלצולים זה נורא יעזור!!תודה מראש
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים למה בדיוק אתה צריך תווים? התוכנה Ringtone Converter מאפשר לך לתרגם מספרים מיוחדים מן האינטרנט (RTTTL) אל המספרים אותם אתה צריך ללחוץ בעזרת הפלאפון. ניתן בעזרתה גם להמיר MIDI למספרי הלחנה
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר בטלפון שלי אפשר רק לכתוב צלצולים עם תווים(דו רה מי)אז רציתי לדעת אם אפשר בתוכנה הזאת גם תוויםואם יש תוכנה שתומכת בפלאפון שלי
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים דבר ראשון אני מציע לך לפתוח את הבטריה לצלילי צעקות "Welcome to Israel!" כי כל שמות המוצרים בארץ של סמסונג מפוברקים לגמרי. בדוק שם מהו שמו האמיתי של המכשיר.ישנה עוד תוכנה שעוסקת בדברים דומים, קוראים לה Nok2Phone Ringtone Converter ולא יזיק לנסות. אם התוכנה לא תעזור לך ואתה ממש מחפש תווים חפש באתרי הורדות MIDI editor, תוכנות כאלו מאפשרות לך לראות תווים של קבצי מידי שאחר כך תוכל לנגן בפלאפון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.