עבור לתוכן

לא מצליח לראות את התמונות במצלמה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

יש לי בעיה מוזרה. כל פעם שהייתי מחבר את המצלמה למחשב (בעזרת כבל USB) הייתי רואה על המחשב את רשימת התמונות

שנמצאות על כרטיס הזיכרון שבמצלמה.

היום קרה לי משהו מוזר. כאשר חיברתי את המצלמה, תוכנת האנטי וירוס (מקפרסקי, והיא חוקית) הודיעה לי

שהיא מצאה וירוס ומחקה אותם. מאותו רגע אני לא יכול לראות את התמונות במצלמה דרך המחשב שלי.

אם אני מסתכל על התמונות במצלמה - דרך המצלמה, אני רואה שהתמונות קיימות על כרטיס הזיכרון.

איך ניתן לתקן את הבעיה הזו?

תודה נראש לכל העונים.

פורסם

אתה פשוט רואה תוכן ריק במצלמה עצמה?

ניסית scanner and camera wizzard?

פורסם
  • מחבר

אתה פשוט רואה תוכן ריק במצלמה עצמה?

ניסית scanner and camera wizzard?

כאשר אני משתמש במצלמה, אז אני יכול לדפדף בתמונות שצילמתי.

אבל, כאשר אני מחבר את המצלמה למחשב (דרך כבל USB) אני רואה בסייר שכרטיס הזיכרון ריק.

ה- WIZZARD שהצעת לא עזר לי.

נתון נוסף ששכחתי לציין. במחשב שלי מותקן WIN XP. היום חיברתי את המצלמה למחשב של גיסי ומןתקן עליו VISTA HOME BASIC.

קרה כנראה משהו שמערכת VISTA עשתה לכרטיס הזיכרון שבמצלמה שלי.

אני יכול לנסות לפרמט את כרטיס הזיכרון, אבל אז אני יאבד כמות גדולה של תמונות....

פורסם

למה לפרמט?

אתה בעצם טוען שהמלמה מזוהה אבל בפועל לא ניתן לראות את הקבצים בזיכרון דרך הסייר?

תנסה להריץ Live cd של Ubuntu או משהו ולראות אם המצב משתנה ואז תוכל להעתיק את הקבצים אליך למחשב.

פורסם

זה בדיוק מה שוקרה גם לי בזמן האחרון עם המצלמה. רק שאצלי גם המצלמה עצמה לא תמיד קובעת שאין תמונות בכרטיס. אני מתכוון לשלוח אותה לתיקון אבל תנסה להשתמש בקורא כרטיסים. אמרו לי שזה עוזר

פורסם
  • מחבר

אוקיי. חדשות טובות. הבנתי מה הבעיה. :yelclap:

מאיזו שהיא סיבה תוכנת האנטי וירוס או VISTA סימנה את התיקייה בכרטיס הזיכרון שבמצלמה כמוסתר (לא מובן לי למה :silly:).

סימנתי אותה כתיקייה רגילה, והכל חזר לקדמותו. אני עכשיו יכול לראות את התמונות שצילמתי בעזרת הסייר.

תודה רבה לכל העונים והעוזרים.

אפשר לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים