עבור לתוכן

עזרה ברכישת מחשב נייד, התקציב הוא עד 5000

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון, אני אשמח אם תמליצו לי על מקומות בהם כדאי לרכוש את הנייד. לא יצא לי לקנות נייד עד עכשיו, אז אין לי כל כך מושג.

אז ככה, המחשב מיועד קודם כל לעבודה משרדית. אני מישתמשת שנוטה להריץ בו זמנית הרבה תוכניות אז אני מניחה שבהתאם לזה צריך מספיק RAM ומעבד טוב, כדי שהמחשב לא ייתקע. לא צריך להגזים בנוגע למעבד ולהתמקד באחד שיש לו ביצועים ממש גבוהים אבל צורך הרבה חשמל.

המחשב מיועד גם למשחקי מחשב. אני לא מבינה בכרטיסי מסך, אז אין לי מושג איזה משחקים כבדים ואיזה לא. אני מתכננת לשחק בcall of duty 4 במחשב החדש בתור התחלה.

צריך כרטיס שמתאים להרבה משחקים. לא איכפת לי אם משחקים מסויימים לא ירוצו על HIGH או משהו כזה.

אני גם רואה סרטים במחשב, אז פה גם באה לידי ביטוי היכולת של הכרטיס מסך?

המחשב לא מיועד לשום עריכה גרפית או משהו בסגנון.

* גודל המסך? הסתכלתי עכשיו בזאפ על גדלים אפשריים לניידים, אני מעדיפה 15 אינצ', אני קצת בהתלבטות אם כדאי 14.1 אבל בינתיים אני סגורה על 15

* משקל רצוי? לא כל כך מפריע לי, אם תהיה אפשרות להתלבט בין משקלים אני אעדיף כמובן את המחשב הקל יותר.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה זה זמן סוללה בינוני? 5 שעות בערך זה אחלה, אם אפשר יותר אז כן.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא.

* בלוטות? לא.

* גודל מינימלי של כונן קשיח? שיהיה 300GB ומעלה. לא צריך להגזים, אני חושבתש500GB יספק אותי

* צורב DVD?כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא יודעת מה זה בינלאומית, חשוב שתהיה אחריות למחשב לשנתיים ככה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

הערות:

1. יש פרמטר של רעש בקשר למחשבים ניידים בדומה לנייחים? צריך להתבסס על ניסיון של אנשים עם ניידים יותר שקטים ופחות שקטים?

2. אמנם הקצבתי 5000, אבל אם אפשר לרכוש מחשב שעונה לדרישות שלי במחיר נמוך יותר זה יהיה אחלה.

3. לא צריך מחשב עם מערכת הפעלה

תודה רבה!

פורסם

בעיקרון, אין בעיה למצוא נייד שיתאים, במסגרת הגבלות מסוימות.

מה שכן, כמעט אין מצב שנייד 15.4" עם כרטיס מסך חזק ייתן לך 5 שעות זמן סוללה. גם עם סוללה מורחבת.

קשיח של 500GB זה עדיין די נדיר בניידים. הממוצע כרגע זה 250GB, ויש גם 320GB.

יש לך העדפה לגבי מסך מאט או מבריק?

האם תעדיפי נייד 15.4" או אולי 14.1"?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון, אין בעיה למצוא נייד שיתאים, במסגרת הגבלות מסוימות.

מה שכן, כמעט אין מצב שנייד 15.4" עם כרטיס מסך חזק ייתן לך 5 שעות זמן סוללה. גם עם סוללה מורחבת.

קשיח של 500GB זה עדיין די נדיר בניידים. הממוצע כרגע זה 250GB, ויש גם 320GB.

יש לך העדפה לגבי מסך מאט או מבריק?

האם תעדיפי נייד 15.4" או אולי 14.1"?

לגבי זמן הסוללה, הבנתי שבאמת זו בעיה אז אני אתפשר לגבי זמן הסוללה. אני מעדיפה כרטיס מסך חזק.

אני מעדיפה מסך מאט.

ונייד 14.1''

פורסם

מה דעתך על ה-Thinkpad SL400:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11244

מסך מאט, דיסק קשיח גדול, זיכרון 2GB אבל בסטיק אחד, מה שמאפשר הרחבה ל-4GB פשוט עם הוספת עוד סטיק (זול מאוד כיום). כמו כן, המחיר למזומן הוא 4700 ו-5200 עם הרחבת אחריות ל-3 שנים (לדעתי מאוד כדאי).

שילוב מעניין ביותר של נייד לא כבד במיוחד, כרטיס מסך נחמד, ומחשב באיכות בנייה קצת מעל הממוצע.

פורסם
  • מחבר

מסך מאט, דיסק קשיח גדול, זיכרון 2GB אבל בסטיק אחד, מה שמאפשר הרחבה ל-4GB פשוט עם הוספת עוד סטיק (זול מאוד כיום). כמו כן, המחיר למזומן הוא 4700 ו-5200 עם הרחבת אחריות ל-3 שנים (לדעתי מאוד כדאי).

שילוב מעניין ביותר של נייד לא כבד במיוחד, כרטיס מסך נחמד, ומחשב באיכות בנייה קצת מעל הממוצע.

האמת שהמחשב די עונה לתיאורים שרשמתי, המעבד טוב

אבל אני חושבת שעדיף כרטיס מסך חזק יותר

אגב, המחיר של המחשב הוא בהתאם למעבד? זה מעבד יקר?

תודה על העזרה :)

פורסם

הוא לא מאוד יקר... אבל הוא מעבד חביב ביותר.

כרטיס מסך משמעותית חזק יותר לא תמצאי ב-14.1", לפחות לא בתקציב. ולדעתי אין לך מה לרדוף אחרי כרטיס מסך חזק יותר. אם את מתכוונת לשחק על המסך של הנייד, הוא גם כך מוגבל ל-1280X800, וברזולוציה זו גם ה-9300M GS יסתדר בצורה מספקת במרבית המשחקים.

פורסם
  • מחבר

הSL400 באמת בסדר

אני עדיין קצת בהתלבטות לגבי גודל המסך 14.1 או 15.4

במידה ואני אנעל על 15.4", יש לך המלצה למחשב כזה לפי התקציב שלי, והדרישות?

באתר של SL400 לא מצאתי נייד מתאים ממש.

פורסם
  • מחבר

טוב חרשתי קצת על כמה אתרים

והמחשב הזה ניראה לי בסדר בהתאם לדרישות שלי, במידה ואני אחליט בסוף ללכת על 15.4"

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11066

אם ניראה לכם שיש חסרונות כלשהם אני אשמח לדעת

תודה על העזרה :)

פורסם

סליחה על הבורות

אבל איפה במפרט ראית שמצויין שמדובר במסך מט?

לא מתוך זלזול או משהו באמת מחוסר הבנה הנושא

פורסם

אני עדיין קצת בהתלבטות לגבי גודל המסך 14.1 או 15.4

ממליץ בחום על 14.1"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים