פורסם 2009 ביוני 1916 שנים הצלחתי למחוק אותם פעם עם TUNE UP אבל מחקתי אותה...איך אני מוחק אותם ידנית?תודה לעוזרים
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים הקובץ ניקרא hiberfil.sys הוא נימצא בדרך כלל ב C ( או איפה שמותקנת מערכת ההפעלה שלך ), הקובץ הזה מוסתר ובשביל לראות אותו צריך להיכנס לאפשריות תקייה ולהוריד את ה V מהשורה שאומרת "הסתרה של קבצי מערכת מוגנים". לא מומלץ לגעת בקובץ הזה בכל מקרה.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים קליק ימני על שולחן העבודה , מאפיינים , שומר מסך , POWER , ויש לך שמה לשונית של HIBERNATE ושמה יש לך ENABLE HIBERNATION, תבטל את הסימון , תעשה החל ותחזיר אותו אח"כ אוהתחל , לוח הבקרה , POWER OPTIONS , והמשך מה שרשום למעלה
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים והחי פשוט ? עם פקודהpowercfg /h off ולהדליק היברנציה עםpowercfg /h onבלי תפריתים ובלי לשוניות ובלי סימון V
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר תודה על התגובות אבל אף אחד לא הסביר לי איך אני מוחק את הקבצים האלה בצורה שלא פוגעת...
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים תבטל את שנת החורף לפי איך שהסבירו לך ואח"כ אם הקובץ לא ימחק לבד תוכל למחוק אותו בלי בעיה.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר אז לעשות ככה?1. פקודה powercfg /h off2. לאשר חלונות מוסתרים בC3. למחוק קובץ sys4. פקודה powercfg /h onמישהו יכול לאשר אם הבנתי נכון?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אז לעשות ככה?1. פקודה powercfg /h off2. לאשר חלונות מוסתרים בC3. למחוק קובץ sys4. פקודה powercfg /h onמישהו יכול לאשר אם הבנתי נכון?^
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אצלי הפקודה מחקה את הקובץ.אם הפקודה לא מוחקת אצלך את הקובץ אז יש לך בעיה אחרת.יש לך במקרה כמה מערכות הפעלה על המחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.