פורסם 2009 ביוני 1916 שנים שלום לכם אתמול נתקע לי המחשב לזמן ארוך מידי והחלטתי לכבות אותו ידנית (כפתור)לאחד מכן הדלקתי והווינדוס עשה לי CHECKDISK (CHKDSK(לאחר מכן הווינדוס עלה ובמסך הכחול הזה לפני שרואים את השולחן עבודה היה רשום משהו "RESETING YOUR DESKTOP" -בערך לא בדיוק ככהאחרי זה השולחן עבודה שלי כולו נמחקרוב התוכנות במחשב זיהו כאילו הן לא מותקנות בכללהווינדוס ביטל את הAERO נמחקו מועדפים ועודממש כאילו הווינדוס פירמט את עצמו (אבל הקבצים על הכונן נשארו אני חושב)הבעיה המרכזית שלי היא שכל חלון כלשהו של אקספלורר שאני מנסה לפתוח (המחשב שלי או כל סוג של תיקיה שהיא)לא נפתחת כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום..מה אני יכול לעשות חברים? תודה רבה לכםעריכה: ניסיתי גם SAFEMODE ואותו דבר אקספלורר לא עובדעריכה 2: פתחתי את ווינראר והסתכלתי על הקבצים בהארדיסק הכל נשאר גם הקבצים של השולחן עבודה המקורי במשתמש שלי.. אז מה יכול להיות הבעיה למה זה טוען לי שולחן עבודה אחר?
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אם זה קרה אחרי CHKDSK - אזי ככל הנראה נדפק לך פרופיל המשתמשנסה להכנס למחשב עם משתמש אחרסריקת וירוסים ורוגלות גם יכול לעזורכל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.