עבור לתוכן

כמה פרטים ובעיות באוברקלוקינג 720BE.

Featured Replies

פורסם

שלום,

1. המפרט בצד, עשיתי למעבד OC עד ל- ~3.4GHZ, במתח של 1.38VCORE.כשהעליתי אותו ל- 3.6, עשה לי ריסטרטים/מסכים כחולים, ככה שהחלטתי להעלות מתח ל- NB. העליתי לו מ- 1.100 ל- 1.160, וכלום לא קרה, עדיין לא עלה. רציתי לשאול למה זה קרה, אני עכשיו עם קירור סטוק ו- 62 מעלות במאמץ (על 3.4 והמתח שציינתי). למה כשהעליתי כל כך הרבה ל- NB עדיין לא עלה ב- 3.6? פחדתי להעלות עוד ל- NB כי אני לא מבין במתחים ל-NB, ופחדתי להרוס משהו. אם אפשר לקבל קצת מידע על שאלתי וכמה המתח המירבי/מומלץ ל- NB, אשמח מאוד.

2. דבר נוסף שרציתי לשאול, כמה המתח המירבי המומלץ למעבד הזה וכמה הטמפ' המקסימלית? לא הצלחתי למצוא מידע מהימן (סטייל האתר של AMD) ברשת, רק שמועות אפשר לקרוא לזה, בפורומים...

לילה טוב.

פורסם

שינית את מחלקי הזיכרונות כך שהם לא יהיה ב-OC לאחר התוספת בתדר?

תעלה תמונה מלשונית ה-CPU וה-Memory ב-CPUZ.

פורסם

כמו כן 1.160V לNB זה לא הרבה כלל..אתה יכול לעלות גם ל1.3-1.4+..מתחל מעבד יכול לעלות עד לאזור ה1.45V+-..וגם טיפה יותר..תלוי בקירור..

מה שכן בדוק את מה שיוסי ציין ותעדכן אותנו..

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי בשום מקום SPD ע"מ לשנות את מחלקי הזיכרון, אך תיראו בתמונה הבאה, שנלקחה מהלשונית M.I.T, שהגדרתי את תדר הזכרונות למקורי שלו, , 1333MHZ, והוא לא משתנה כשהמעבד ב- OC, נשאר על 1333. הנה התמונה: (יש לציין שהמעבד יושב על 3.4 יציב, עם מתח של 1.392, לא כמו שניראה בתמונה, שהוא על 1.425)

http://i42.tinypic.com/4sxgyc.jpg

אשמח לדעת אם אני צריך לשנות משהו ממה שרואים בתמונה הנ"ל ב- M.I.T, תודה.

CPUZ>CPU:

qqsn80.jpg

CPUZ>MEMORY:

28cfs40.jpg

עידכון:

1.39VCORE ו- 3.4GHZ זה לא יציב... לא יודע למה, אתמול "שרד" לי בדיקה של 40 דקות OCCT ועכשיו לא עם אותן הגדרות כמו אתמול... אני יכול להעלות למעבד ל- 1.425VCORE? הכוונה שלי היא, זה לא ייפגע באורך החיים של המעבד??? זה בטוח להעלות עד לשם??? תודה.

עוד עידכון:

1.425VCORE , 3.4GHZ, ואחרי 2 דקות עם OCCT יש לי ERROR ב- CORE #0... למה זה קורה? מה הבעיה פה? מה זה אומר?

פורסם

הSPD אצלך זה הMEMORY CLOCK..אתה רואה שיש לך את המכפלה של הזיכרון ובצמוד את התדר האפקטיבי..

תוריד את המחלק בכל מקרה..על מנת שלא תחרוג..ותדע שלא הזיכרון מגביל אותך..

ונסה להישאר על מתח של 1.4+-..אבל תרויד מכפלת HT..תעלה מתחים אחרים של הHT/NB וכו..

פורסם
  • מחבר

1. בתמונה הראשונה של ה- BIOS שלי בחלק התחתון יש אפשרות להעלות מתחים ל- 5 דברים, אתה יכול לכתוב לי אחד אחד עד איפה זה בטוח להעלות להם מתחים ? אני לא רוצה להעלות יותר מדי לשום דבר...

2. ועד לאן להוריד את ה- HT Link Frequency, אם לזה מה שהתכוונת כשאמרת להוריד מכפלת HT?

לא הבנתי כל כך מה זה להוריד את זה... הנה תמונה של איך זה ניראה:

http://i39.tinypic.com/2nar1gm.jpg

תודה מראש!

פורסם

הHT צריך להישאר בסביבות ה2000MHZ..ככה שאתה לא ממש חורג..אבל בכל אופן נסה לעלות קצת מתח..כמו כן שמור על אותו התדר בNB..

ותעלה מתחים למעבד..NB..וHT..

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה מקודם, עכשיו יש דבר אחר שאני לא יודע לגביו:

1. בתמונה הראשונה של ה- BIOS שלי בחלק התחתון יש אפשרות להעלות מתחים ל- 5 דברים, אתה יכול לכתוב לי אחד אחד עד איפה זה בטוח להעלות להם מתחים ? אני לא רוצה להעלות יותר מדי לשום דבר...

תודה מראש!

הנה התמונה של ה- MIT:

פורסם

עניתי לך על זה..

ותעלה מתחים למעבד..NB..וHT..

;D

פורסם
  • מחבר

עידכון:

אני יודע שענית לי על זה, אבל יש שם שני דברים HT כפי שאתה רואה, אחד HT Link Frequency ואחד SB/HT Voltage Control. ה- HT Link Frequency קבעתי אותו על 2000MHZ, מה עם השני? עד איפה מותר לי להעלות אותו?

כמו כן, כמו שראית בתמונה הזו:

יש לי בתחתית חמש דברים שאני יכול להעלות להם מתח, אשמח אם תגיד לי כל אחד מהו ועד לאן זה בטוח להעלות כל אחד, תודה.

מצטער אם זה יישמע בוטה, אבל מהתשובה שלך לא הבנתי כלל מה כל אחד ועד לאן אוכל להעלות מתחים לכל דבר... תודה שוב..

פורסם

אני לא מבין מה הסיבוך הגדול חיפוש קצר בגוגל או בפורום עם ההגדרות הנ"ל היה עונה לך על השאלות..

מה זה בדיוק ? כל אחד זה מתח לרכיב אחר..בהתאם לשם..CPU מעבד..NB קשר צפוני..SB גשר דרומי..HT תדר התקשורת (בדומה לFSB)..

עד כמה בדיוק ? המעבד שלך יכול לקבל גם עד 1.5V..כל השאר באזור ה1.45..מלבד הNB שאפשרל עלות אותו גם יותר..כמובן שהכל תלוי בטמפ'..

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור, תודה לך. אם יהיו לי שאלות אדאג לעדכן, ומצטער אם עיצבנתיך :hi:

פורסם

שלא תבין נכון..ממש לא :pissed: אותי..העניין הוא שחבל לחכות לתשובות שיכולת למצוא אותם מחיפוש קצר..

בכל אופן..תעדכן אותנו בתוצאות.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

My computer isn't changing the language to Hebrew so I'll write down in English:

I OC'd it to 3.4GHz and it is now stable, 30 minutes with OCCT went OK and the highest temp was 60C. I got to 20.380 seconds in SuperPI, best of everyone who posted on the site with an AMD CPU.

When I'll buy a better CPU cooler I will update if I will have any problems.

Thanks a lot for all of your help man!!! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים