עבור לתוכן

שאלה בעניין קניית מחשב גיימרים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב גיימרים. התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000.

אני רוצה לדעת אם שווה לחכות עוד חודש חודשיים עד שיצאו כרטיסי מסך חדשים / מעבדים חדשים או לקנות ממש החודש.

תודה מראש

פורסם

מצד אחד תמיד יהיה עוד מעט משהו חדש שיוצא, מצד שני יכול להיות שתוכל לקבל הרבה יותר בשביל אותו כסף

לכן השאלה היא כזאת, יש לך מחשב כרגע שמשרת אותך בצורה טובה ולא מפריע לחכות 2-4 חודשים ? אם כן אז תחכה

במידה והמחשב שלך כרגע עושה בעיות או שאין מחשב או שיש מחשב שלא מריץ כלום אז לחכות 2-4 חודשים למחשב חדש לא יהיה צעד נכון

רק אתה יכול לענות על זה

פורסם

השאלה המרכזית צריכה להיות האם המחשב העכשווי שלך לא עומד בדרישות?

מבחינת תאימות לשידרוגים:

AMD כבר השיקה את התושבת החדשה AM3 והרבה לוחות קיימים כיום (עם תושבת AM2+) גם תומכים במעבדים שצריכים את התושבת הזו.

לגבי אינטל תוך כ-3-4 חודשים צפויה להיות מושקת סדרת CI5 של אינטל, עם תושבת חדשה S1566 שיהיו זולים ומשתלמים יותר מהCI7 ולפי הדיווחים גם לא חלשים מהותית. וקצת לאחר מכן צפויים גפ כרטיסים גרפיים חדשים מבית NVIDIA משהו בסגנון GTX3XX.

מבחינת היצע קיים:

גם מעבדי הפנום 2 וגם מעבד הC2Q והCI7 באים בחשבון בתקציב המדובר, שאלת הכדאיות היא קשה פה. בכל מקרה, כאשר מושק כרטיס HIGHEND חדש הוא לרוב מחזיק מחיר גבוה מאד לתקופת מה, אז יש לקחת בחשבון שGTX3XX וHD5XXX שאנחנו כבר רוצים לראות יהיו יקרים מאד בהתחלה, ובתקווה שלא מדובר בסתם עוד מיתוג מחודש של כרטיסים קיימים כמו סדרת הGTX1XX או איך שNVIDIA לא קראו לה שהיא למעשה כרטיסים שכבר קיימים בגרסאות מומהרות ומואטות למיניהן.

פורסם

גם לי הייתה הדילמה הזאת, לבסוף החלטתי לחכות ל core i5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים