עבור לתוכן

בעיית מעלות ב8800GTS... ושאלה

Featured Replies

פורסם

יש לי 8800GTS 512 G92, לשם המלא תראו את המפרט :silly:

בקיצור היה לי את הקירור של thermalright HR GT משהו כזה שקניתי עם מאוורר 92MM עליו והמעלות היו 38-45 במאמץ

ואז קרה משהו מזמן והייתי צריך להחליף את הכרטיס וחייבים את הקירור המקורי אז החלפתי ושהוצאתי את הTHERMALRIGHT אז כל הקירורים ששמים על הזיכרונות נפלו ואין להם דבק יותר... יש אפשרות שאני יוכל להחזיר איכשהו ?

כי המעלות עכשיו עם הקירור המקורי על 58-60 בIDLE ובמאמץ עוברים את ה80 מעלות וזה לפעמים גורם לBSOD.

עריכה: המהירות של המאוורר על 100% :P

ושאלה בקשר לאפשרות שראיתי באתר של NVIDIA:

בדרייבר יש ב manage 3d settings:

אפשרות חדשה בדרייבר החדש שקוראים לו- Ambient Occlusion

על מה לשים ? ON או OFF ? :D

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

אתה מדבר על פדים שמוליכים חום, הם מתיישנים די מהר ואחרי פירוק גוף קירור כדי מאוד להחליף אותם או אם יש אפשרות כזאת לשים משחה טרמיט. ניתן למצוא בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמם.

ממש לא מומלץ לעבוד ככה בלי קירור לזכרונות ולמעבד. הוא כמעט ולא מקורר ע"י הקירור עצמו אז מציע שלא לעבוד איתו במצב כזה אחרת סיכוי גדול שתשרוף אותו.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני ישיג קירור לזכרונות ואז אולי ישים את הקירור.

ובקשר לדרייבר מישהו יודע/בדק? :)

פורסם

אני מבין שקבלת כרטיס חדש אך אם הוא גם גורם לBSOD לא כדאי שתחליף אותו?

פורסם

^

איך בדיוק הוא יכול להחליף אותו עם הוא החליף קירור. (כאילו בכל מקרה במעבדה יראו שהורידו את הקירור המקורי).

תראה 80 מעלות זה בסדר לכ.מסך הזה אבל יש מצב שזה קורה בגלל שאין מעבר חום בין מעבד\זכרונות לגוף קירור.

זה קרה לפני שהחלפת את המאוורר או כשהיה את הTHERMALRIGHT?

פורסם

ברור שהבעייה של BSOD וחום זה בגלל שהזכרונות חשופים, אין לך שום קירור עליהם.

קנה גופי קירור חדשים לזכרונות או פדים תרמים חד פעמיים (כמו שאמרו קודם) - תוציא את הפדים הקיימים מהגופי קירור לזכרונות ואז תדביק את החדשים.

כמובן שבינתיים מומלץ לחבר את הגוף קירור סטוק המקורי (שמכסה גם את הזכרונות) כי זה ממש גרוע להפעיל את הכרטיס בלי קירור זכרונות.

בעניין Ambient Occlusion, זה מוסיף אפקטים של הצללה בהתבסס על המבנה הגיאומטרי של הסצנה, במשחקים מסויימים,

ועל חשבון ביצועים\FPS. אתה יכול להפעיל את זה גם למשחקים ספציפים בפרופיל שלהם, במקום לבחור ON בפרופיל הגלובלי.

http://www.nzone.com/object/nzone_ambientocclusion_home.html

פורסם
  • מחבר

קודם כל מצטער שלא עניתי, עברנו דירה אז עכשיו יש אינטרנט רק,

וחיברתי את הקירור סטוק לבנתיים עד שאני יקנה קירור לזכרונות.

תודה רבה :D

ותודה על ההסבר של ה Ambient Occlusion אני ישים ON בפרופיל של משחקים ספציפים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים