פורסם 2009 ביוני 1816 שנים גוגל עולה אבל באתרים אחרים עולה לי Internet Explorer cannot display the webpageאי אפשר לחפש כלום וכשאני פותח יותר מטאב אחד הוא פשוט נתקע.יש אינטרנט והפיירפוקס עובד.מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מחבר רק עכשיו אני שם לב שאחי התקין Orbitdownloaderיכול להיות שהיא גרמה לבעיה ?איפוס הדפדפן ימוחק סיסמאות ומשתמשים ?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים כן, איפוס יחזיר הכל לברירת מחדל: סרגלי כלים, עוגיות וכ"ו...מועדפים כמובן לא יימחקו.
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים איש איש וטעמו, אני לא רואה שום סיבה לא להשתמש ב IE8...דפדפן טוב מאוד.מעבר לזה, אם אתה עושה איפוס מלא לתוכנה ואני מתכוון ל Resetכל המידע האישי שלך נמחק חוץ ממועדפים.מאיצים, קוקיז, סיסמאות, מידע השמור בהשלמה האוטומטית....הכל.
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים Start->programs->accessories->system Tools->Internet Explorer (No Add-ons)
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מחבר עכשיו הוא עובד!איך אני יכול לדעת מה ה Add-ons הבעייתי ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים תעשה DISABLE על כולם.ואז תתחיל לעשות ENABLE על כמה, ותזכור על מה עשית..תמשיך ככה עד שתראה מה גורם לזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.