פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים ולקראת סוף שנת הלימודים הקודמת ראינו בנהריה גם Boxster צהובה...ראיתי השבוע בנהריה Porsche Carrera שחורה. אחת בת ז**ה !!!בעכו יש איזו Porsche Broxter כסופה לאיזה ערבי שם (הם דווקא משקיעים במכוניות)...
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר ראיתי השבוע בנהריה Porsche Carrera שחורה. אחת בת ז**ה !!!היא של דני זוגלובק, אני רואה אותה כל הזמן. האידיוט הזה אפילו מחנה אותה בממשלתי.. זה הכי הרג אותי, איך היא נשארה שם בחתיכה אחת?!בכפר יסיף יש Audi TT משופרת ו-S Class 600, אין לי מושג מאיזה שנה.
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים גם לבן של גוטמן {מוסכי גוטמן בנהריה} יש AudiTT בת זונה...ד"א בנהריה הפורש בוקסטר שראינו הוציאו לה אתה הסמל - חח...אם תבואו לנהריה לאוטובוסים כבר אין חברה ... חבר שלי מתפרע - LoL
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים זה הדבר הכי מפגר שיש..ללגנוב סמלים כיאלו זה לא יעזור לך לגנוב תסמל וזה סתם יכער לי תאוטו למה לך לקחת משהו שהוא לא שלך?אם אני רואה מישו מנסהנ לגנוב לי תסמל...אייייייי מה הולך לחטוף
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים מחבר זה הדבר הכי מפגר שיש..ללגנוב סמלים כיאלו זה לא יעזור לך לגנוב תסמל וזה סתם יכער לי תאוטו למה לך לקחת משהו שהוא לא שלך?אם אני רואה מישו מנסהנ לגנוב לי תסמל...אייייייי מה הולך לחטוףייפ, אם כבר גנוב את כל הרכב.. סמל? לך בקש במוסך.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים בדיוקלך לפירוקיה יתנו לך אותו חינםותפסיקו להתלהב מ קאררות או TT יש אותם כמו זבלנכון אוטו חמוד אז מה?אני מבין הייתם רואים DB5או vantge
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים מחבר בדיוקלך לפירוקיה יתנו לך אותו חינםותפסיקו להתלהב מ קאררות או TT יש אותם כמו זבלנכון אוטו חמוד אז מה?אני מבין הייתם רואים DB5או vantgeזה נכון, אני כבר עובר ליד הפורש רגיל ורק מסתכל על הצמיגים המסכנים שבקושי נשרפו... זה פשוט מצער לראות מכונית כזאת שהצמיגים שלה במצב מצויין כבר המוווווווווןןןןןןןןןןןןןןן זמן.אגב, ה-Vantge טיפ מכוערת לטעמי... ה-DB והוואנקוויש הרבה יותר טובות, למרות שהגיר הדפוק של הוואנקויש ממש הורס אותה.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים ה vantage LM מכוערת מכוערת אבל 2 טון עם 600 כ"ס.... לא הרבה יכול לעמוד מול זה...הוונקיויש? גיר דפוק???ומישה התכוונתי לDB5 לא לDB7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.