פורסם 2003 בפברואר 922 שנים אין לי זמן לבדוק עכשיו, לאיזה מהם יש את הגיר הזה של הפורמולה 1 שמשתמשים בידיות מאחורי ההגה?
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים http://www.tnx.net/996%20gt2/ttp_porsche_gt2n.mpegלגמור רק מלשמוע אותה בגבוהות... בפתיחה הנכה מגיע למנתק בשני ומתקשה להעביר, בליאד, בושה, איך מצלמים כזה דבר!
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים זה לא אוטו, זה מטוס. תן לי לנהוג באוטו הזה עם איזה טראק מפחלץ Raja Ram ואני ממריא. מניאק אם לא...
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים עזבו אותכם שטויות! אין כמו איזו פיאט פונטו או איזה סקודה פליסיה\ניו פליסיה....
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים יש לציין שזאת לא GT2 סטנדרתי אלא משופרת ע"י סדנת TTP אם לא שמתם לב בפתיח ;D
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים בחיפה אין כמעט פורשות הפורשה הצהובה היחידה שראיתי מסתובבת בחיפה היא בוקסטר בכלל דרך אגב אם כבר משהו להעריץ אז את זה תנו לי אחת
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים תמונות קצת לא קשורות אבל מהמפגשים של הנהגיםוHOLY אני פשוט אומר שראיתי כזו.. אני לא יודע כמה יש אבל ראיתי בעיני חונה, צהובה, מפתה
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים סליחה שאני טיפה גולש מהנושא של התראד אבל ראיתי שיש פה הרבה מבינים ברכב.גם אותי זה מאוד מושך אבל להבדיל אני לא יודע כלום!תסבירו בבקשה על כל הקיצורים כגון GTI , GTS ,ABS וכו'אם גם אתם מכירים אתר טוב עם מידע על מבנה הרכב ועל מערכות שונות אני אשמח לקבל.תודה 8)
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים איפה הכבוד ל AUDI TT ? אני בטוח שהיא אוכלת פה חצי מהמכוניות.. לא ראיתי אותכם מזכירים אותה באף ת'רד שהיה פה על מכוניות והיא לא נמצאת במפגשים לפי מה שאי רואה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.