עבור לתוכן

קבלת אזרחות בקנדה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי לך לא,אבל אנשים חוזרים עשרות אלפי שקלים עצם העובדה שהם מהגרים למקומות אחרים ועושים את הכל שם

רגע,אז כדי להגיע בכלל לקנדה ולשהות שם אני חייב בעצם שתיהיה לי עבודה?אם אין לי עבודה שאני יודע עליה מהארץ אין לי מה לחפש שם?

• תגובות 50
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק, ככה שיעבור המון זמן עד שהקטע הזה יהיה רלוונטי, המון אחרי הצבא - 100% זה לא ייצא לפועל.

פורסם

אבל זה יהייה מטופש... הוא לא נולד בארה"ב... לא יכול להיות נשיא!

אבל אני אשמח לדעת איך לגייס חצי מליארד בכול זאת :)

תקרא את הביוגרפיה של מיידוף :)

פורסם
  • מחבר

למה שלא ייצא?

תאמין לי עוד כמה שנים(3-4) אני מאמין,אתה תשמע ממני כטייס באירופה או בארה"ב,יותר סיכוי שבאירופה כי בארה"ב קשה להתקבל מאוד

זה שכתב את המגילה הארוכה על האזרחות-אין אפשרות מהארץ בקונסולה האמריקאית בת"א לסדר את כל נושא האזרחות ולהגיע לשם כבר עם האזרחות הזמנית וכו'?

פורסם

תקרא את הביוגרפיה של מיידוף :)

היי ראול אתה חי? :lol: יאללה כנס לCNC :lol:

בקשר למיידוף, נראה לי שבתקופה האחרונה העסקים לא הולכים טוב :smile1:[br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 01:35:47

למה שלא ייצא?

תאמין לי עוד כמה שנים(3-4) אני מאמין,אתה תשמע ממני כטייס באירופה או בארה"ב,יותר סיכוי שבאירופה כי בארה"ב קשה להתקבל מאוד

זה שכתב את המגילה הארוכה על האזרחות-אין אפשרות מהארץ בקונסולה האמריקאית בת"א לסדר את כל נושא האזרחות ולהגיע לשם כבר עם האזרחות הזמנית וכו'?

אהא ::)

פורסם

אני מבקש, יש תור.

אני עדיין ממתין לBMW5 (או whatever שלא היה השם שלו) שיחזור לפה להראות לנו איך יש לו עסק פרטי שמגלגל מליונים, מכונית ספורט (BMW כמובן) ושתי חברות בו זמנית כי הוא גבר-גבר. אה כן, כמובן שהוא עמד לעשות את כל זה מיד לאחר שהוא נשר מבית הספר בכיתה י'.

פורסם
  • מחבר

אה ועוד משהו:כמה זמן וויזת סטודנט מחזיקה מאז שמוציאים אותה?אחרי שהתוקף שלה נגמר אני כאילו לא שייך לאותה מדינה ואני צריך לבקש הארכה או משהו?

פורסם

תגיד, אתה באמת עד כדי כך מטומטם?

כנס לפאקינג גוגל, חפש "ויזה" + שם מדינה, ותברר באתרים הרישמיים... מה יעזור לך ניחושים של אנשים פה... עם כזה חוסר יכולת והיגיון אתה רוצה להיות טייס?

אתה חי בסרט רע של ליאונרדו דיקאפריו.

פורסם

למה שלא ייצא?

עם כל הכבוד,עם העצמאות והחשיבה העצמית שיש לך,אתה הבן אדם האחרון שמתאים להיות טייס

אני מקווה שאתה לא שוקל את זה ברצינות,כי סתם חבל

פורסם

אני כבר מדמיין אותו פותח שירשור "נופל מ30000 רגל- צריך עזרה"...

פורסם

אם זה יקרה חן מ, אני גם לומד להיות טיס.

אני מעדיף לסמוך על הכישורים שלי מאשר על שלך.

חוץ מזה אם אתה ניהיה טייס אז בטוח אני אצליח, וגם אז מסתבר שהדרישות אי שם בקנדה/ ארהב נמוכות מדי.

פורסם

i live in canada i came with my parents ;D

basiacally resister for an interview at the canadian ambassy do test , get a certain number of points and wait...and wait and wait until they tell you that you can get visa.

then you do health check then criminal record

thats it simple and easy :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה כבר נחשב לאזרח שם?כאילו אתה שם יותר משנתיים?

פורסם

אבל אני אשמח לדעת איך לגייס חצי מליארד בכול זאת :)

אם זה בשקלים, מספיק שתהיה לך אחות שקוראים לה אתי אלון ועובדת בבנק.............. ;D........

פורסם

אתה כבר נחשב לאזרח שם?כאילו אתה שם יותר משנתיים?

אתה לא מקבל אזרחות אחרי שנתיים של מגורים :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים