עבור לתוכן

איזה ספורט אירובי הכי מרזה?

Featured Replies

פורסם

gym :P

ובהצלחה!

ואם אתה רוצה להרזות תמשיך להתאמן, אבל תאכל דיאטתי וככ תגיע לקוביות עם הזמן.

• תגובות 90
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובכל מקרה אופניים הם הפעילות האירובית עם שריפת הקלוריות הגבוהה ביותר לפי מה שאני יודע(אם מישהו מכיר משהו אחר אני אשמח לדעת

גם בולשיט וגם אתה לא יודע לקרוא ? :pissed: :pissed: :pissed:

סתם דוגמה מוגזמת אבל דוגמה בכל זאת

2 אנשים זהים גנטית

נגיד מושיק וצביקה

צביקה רק במשך שעה במאמץ של 75 אחוז מהיכולת האירובית שלו

מושיק נוסע על אופנים במשך שעה במאמץ של 75 מהיכולת שלו

תנחש מה השריפת קלוריות תיהיה אותו הדבר בדיוק

מאמץ +זמן תפנים -זה שולל לגמרי מושג של ספורט אירובי עדיף

פורסם

הרגל היא השריר הכי גדול בגוף(חוץ מהתחת אבל גם הוא פועל באופניים) ואופניים הן הפעילות שמנצלת את השריר הזה הכי טוב.

קרירין אני לא הולך להתווכח איתך כי אני יודע שאתה סתם אומר שטויות.

וזה שאתה כותה בולשיט על ההודעה שלי עם ה0 ידע שיש לך פשוט מראה שגם תרבות דיון אין לך, חושב שאתה צודק? תביא סימוכין.

פורסם

גם בולשיט וגם אתה לא יודע לקרוא ? :pissed: :pissed: :pissed:

סתם דוגמה מוגזמת אבל דוגמה בכל זאת

2 אנשים זהים גנטית

נגיד מושיק וצביקה

צביקה רק במשך שעה במאמץ של 75 אחוז מהיכולת האירובית שלו

מושיק נוסע על אופנים במשך שעה במאמץ של 75 מהיכולת שלו

תנחש מה השריפת קלוריות תיהיה אותו הדבר בדיוק

מאמץ +זמן תפנים -זה שולל לגמרי מושג של ספורט אירובי עדיף

זה נכון, אבל מאוד תלוי כמה שרירים אתה מאמץ, תאמץ יותר שרירים אחרי הפעילות עצמה תשרוף יותר קלוריות, crossrampים למינהם שמפעילים גם את הידיים והחזה טובים לזה, במיוחד אם עובדים על דרגת התנגדות גבוהה אחרי פעילות טובה למי שלא מאומן כל הגוף יהיה "תפוס" באופניים, או הליכון בד"כ תיהיה רגישות רק ברגליים, ואולי הבטן התחתונה(במיוחד בהליכון כאשר הולכים על שיפוע גבוה). ומאמץ אירובי מאוד קשה לחשב, בסופו של דבר זה מסתכם בסיבולת לב ראה, ובאותה דרישה לחמצן וחילוף חומרים אפשר לערוך פעילות מאוד שונה שתשרוף כמות שונה של קלוריות בזמן ואחרי האימון, במיוחד אם אתה מגיע למצבים שאתה מנצל את האנרגיה הזמינה בשריר - קרי קופץ למאמץ מאקסימאלי מידי פעם, זאת גם הדרך הכי טוב לשמור על קצב חילוף חומרים מוגבר למשך תקופה ארוכה של אירובי, הגוף לא מתרגל למאמץ מסויים כי לא מספקים לו מאמץ מונוטוני להתרגל אליו.

הרגל היא השריר הכי גדול בגוף(חוץ מהתחת אבל גם הוא פועל באופניים) ואופניים הן הפעילות שמנצלת את השריר הזה הכי טוב.

קרירין אני לא הולך להתווכח איתך כי אני יודע שאתה סתם אומר שטויות.

וזה שאתה כותה בולשיט על ההודעה שלי עם ה0 ידע שיש לך פשוט מראה שגם תרבות דיון אין לך, חושב שאתה צודק? תביא סימוכין.

זה עדיין רק שריר אחד, כל שריר מוגבל בסופו של דבר, אירובי טוב זה אירובי שמנצל את כל הגוף(הליכה מנצלת הרבה יותר שרירים מאשר אופניים, הגב והבטן וגם ידיים עובדים לא מאט אם הולכים הליכה ספורטיבית או ריצה קלה) בגלל זה שחיה, וcrossrampים למינהם בד"כ מאפשרים לשרוף יותר קלוריות במהלך האימון וגם אחריו, כל השרירים נבנים ומחדשים את מלאי האנרגיה הזמינה שלהם ולא רק קבוצת שרירים אחת. זה נכון שהרגליים הם שריר חשוב, בעיקר לצרכי בניית מאסה כיוון שקל יחסית לגרות אותם ובגלל הגדול של השרירים שלהם הם גורמים לגוף לשחרר כמות גדולה יותר של הורמוני גדילה, אבל עדיין אופניים לא עוזרים בשום דבר אחר, הליכה טובה(7-7.5 קמ"ש על שיפוע בינוני) מחזקת את הגב התחתון והבטן בצורה מעולה..

פורסם

Moon-Mage

פשוט אין לך מושג על מה שאתה מדבר ואתה פולט שטויות בקצב

תלמד את המושג "עצימות " ואז אולי תלמד משהו

ורגלים ועכוז פועלים בהרבה סוגי פעילות אירובית לא שזה חשוב בכלל

תרוץ או תשחה או תעשה אופנים או כל דבר אחר בעצימות הכי גבוה שאתה משוגל ותשרוף בדיוק אותן קלוריות יחסית לזמן

זה נכון, אבל מאוד תלוי כמה שרירים אתה מאמץ, תאמץ יותר שרירים אחרי הפעילות עצמה תשרוף יותר קלוריות, crossrampים למינהם שמפעילים גם את הידיים והחזה טובים לזה, במיוחד אם עובדים על דרגת התנגדות גבוהה אחרי פעילות טובה למי שלא מאומן כל הגוף יהיה "תפוס" באופניים, או הליכון בד"כ תיהיה רגישות רק ברגליים, ואולי הבטן התחתונה(במיוחד בהליכון כאשר הולכים על שיפוע גבוה)

השרפת קלוריות שהגוף מתעושש חשובה אבל אין בזה יתרון לאופנים

באופנים אתה לא מאמץ הרבה את השרירים יחסית זה לא סקווט או משהו בסגנון

זה פעילות אירובית ובפעילות אירובית השרירים עצמם לא פועלים בעצימות גבוה כי במקרה כזה זה לא היה פעילות אירובית אלה אימון כוח

ריצת 100 מטר לדוגמה זה אימון כוח (אם באמת מוצאים את כל המיץ בריצה )

ריצת 10 אלף לדוגמה זה אירובי כי זה מעבר ל10 שניות של מעגל האנרגיה ATP-CP

ומעבר למעגל האנרגיה קרבס

פורסם

נקודה חשובה שפיספסו פה- אי אפשר לבנות שריר ולרדת באוחזי שומן באותו הזמן, זה קורה רק למתאמנים חדשים. בגלל זה בודי בילדרים עובדים במחזורים של בניית שריר וחיטוב. כדי להוריד אחוזי שומן תצטרך לעבור לאימוני משקולות בעצימות נמוכה יותר- מספר חזרות גבוה עם משקל נמוך.

פורסם

Moon-Mage די, תן לו לנוח וקרירין גם אתה ההיפך כי כרגע אתה נשמע כמו "חמימין".

אגב

כשאתה משוגל' date=' תשרוף בדיוק אותן קלוריות יחסית לזמן [/b']

:lol:

=========================================

האמת הדבר הכי חשוב כנאמר כאן זה פשוט לא לאכול יותר מדיי, או לא לאכול אוכל בעל שומנים בפנים. אני באמת כותב את זה בלי מושגים וחרטטנות כי אני א אוהב כתבות של פחמימות וחלבונים ושאר בבל"ת.

אתם יודעים בדיוק איזה אוכל מרזה ומשמין ואיזו כמות של אוכל בצלחת אינה בריאה.

אז כן, לאכו חזה עוף זה פתרון לא רע, אני רואה בעבודה חבר שהתחיל לאכול רק חזה עוף בתיבול שונה עם אורז, פירה וכל מיני כאלה תוספות והוא נורא רזה בחודש שהוא מנסה את הדיאטה הזאת שהיא בכלל לא נוראה.

לגבי ספורט, אני בעצמי עושה רק מה שכיף ולא הולך לחדר כושר. זה נכון שלכל אחד יש שראירים וצריך מאוד לרזות כדי שהעור יימתח ויעטוף אותם ואז הם יבלטו.

אני רוכב על אפניים סביב פארק 10 קילומטר כל כמה ימים, במקום לקנות רכב אני נוסע הלוך וחזור מהעבודה על האפניים ומעבר לזה אני nמשחק קבוע טניס שולחן.

כל יום שישי הולך לשחק באיזה מגרש כדורגל עם החברים ולמעשה שלושת ענפי הספורט האלה הם מה שאני אוהב ועושים לי את זה.

לסיכום, רכיבה על אופניים באמת מורידה המון ומפעילה את כל השרירים בגוף. ידיים שמחזיקות ומווונות כידון, רגליים שמדוושות ומעלות את הגוף כשצריך לעבור מהמורה ואגן וחזה כי הם מחברים בין הרגליים והידיים. גם שחייה זה טוב כי עושה אותו דבר וכל הגוף זז. לא לאכול שומני ולאכול כמויות סבירות (לא למלא את הצלחת בתוספת ככה שאין כבר מקום) זה הפתרון.

פורסם

Moon-Mage

פשוט אין לך מושג על מה שאתה מדבר ואתה פולט שטויות בקצב

תלמד את המושג "עצימות " ואז אולי תלמד משהו

ורגלים ועכוז פועלים בהרבה סוגי פעילות אירובית לא שזה חשוב בכלל

תרוץ או תשחה או תעשה אופנים או כל דבר אחר בעצימות הכי גבוה שאתה משוגל ותשרוף בדיוק אותן קלוריות יחסית לזמן

השרפת קלוריות שהגוף מתעושש חשובה אבל אין בזה יתרון לאופנים

באופנים אתה לא מאמץ הרבה את השרירים יחסית זה לא סקווט או משהו בסגנון

זה פעילות אירובית ובפעילות אירובית השרירים עצמם לא פועלים בעצימות גבוה כי במקרה כזה זה לא היה פעילות אירובית אלה אימון כוח

ריצת 100 מטר לדוגמה זה אימון כוח (אם באמת מוצאים את כל המיץ בריצה )

ריצת 10 אלף לדוגמה זה אירובי כי זה מעבר ל10 שניות של מעגל האנרגיה ATP-CP

ומעבר למעגל האנרגיה קרבס

אתה צריך ללמוד הבנת הנקרא, אמרתי שהליכה טובה(מהירות גבוהה כלומר מהירות שקל יותר לרוץ בה מאשר ללכת + שיפוע) קרוסים או שיחה טובים יותר מאופניים כיוון שהם מאמצים יותר שרירים, כמו כן בכל פעילות אירובית חשוב לשלב אימון כוח מסויים, בין אם זה כמה מכשירים או בין אם זה להוציא לעצמך את המיץ פעם בכמה דקות טובות, זה מחרפן את הגוף ולא מרגיל אותו למאמץ קבוע, וגם מרוקן את האנרגיה הזמינה מה שאומר גרעון קלורי גבוה יותר בסופו של דבר.

פורסם

דובי אני לא נכנס פה לתוכניות אימונים כי זה גם ככה אינדיווידואלי

לא תיתן לדוגמה לאחד בין 70 לעשות אימון אינטנסיבי -טוב אולי תיתן אם אתה מצפה לירושה מימנו ;D

אני פשוט רציתי להסביר שמבחינת קלוריות זה עצימות +זמן וזה לא משנה אם תמדוד את זה לפי שעה \שעתים יום שלם \חודש או\ שנה

עכשיו סתם לדוגמה תיקח בן אדם שלא עושה אירובי אלה רק אימוני כוח אינטנסיבים

תבדוק את אחד המשתנים שזה עומס -העומס מאוד גדול באימון כזה ובסך הכל של שריפת קלוריות אחרי ההתעוששות גם

השריפת קלוריות שלו תיהיה מין הסתם מאוד גבוה

לאומת זאת בן אדם אחר יכול ללכת ברגל בעצימות מאוד נמוכה פי שלוש יותר זמן ולשרוף הרבה פחות

בקיצור יש 2 משתנים ולא משנה מה תכניס להם זה מדעי לגמרי

לדוגמה אם תבדוק לפי שנה אחד שעושה רק אימוני כוח בגלל העומס על השרירים יגדיל גם משמעותית את רמת המיטוכונדריות

שיעזרו לו לשרוף גם במנוחה

ולחולופין ההולך רגל יכול במקום להתחיל לרוץ למרחקים ארוכים ולשרוף יותר בגלל יותר עומס ויותר זמן

כל אחד ומה שטוב לו בסופו של דבר תבדוק עומס וזמן וכמה שיותר -יותר שריפת קלוריות

מה שדי מוזר כי אם כל הריצות וקפיצות של מאריו הוא עדיין שמן ;D

פורסם

שמתי לב שאתה אוהב להגיד מיטוכונדריות ::)

פורסם

בזמנו קיבלתי ציון גבוה על השטויות האלו

ואחד הדברים שאני זוכר-הרבה כבר שכחתי זה מיטוכנדריות :P

פורסם
  • מחבר

נקודה חשובה שפיספסו פה- אי אפשר לבנות שריר ולרדת באוחזי שומן באותו הזמן, זה קורה רק למתאמנים חדשים. בגלל זה בודי בילדרים עובדים במחזורים של בניית שריר וחיטוב. כדי להוריד אחוזי שומן תצטרך לעבור לאימוני משקולות בעצימות נמוכה יותר- מספר חזרות גבוה עם משקל נמוך.

אתה בטוח בזה? (מישהו יכול לחזק?)

כי בעצם אני עובד עכשיו על כוח, אז אם זה באמת נכון לגמרי אני אשנה.

דיברתי היום עם המדריך החדש, מסתבר שהוא מבין עניין, הוא הביא לי הרבה טיפים וששאלתי אותו לגבי איך לרזות הוא אמר לי בין השאר לעשות בערך רבע שעה בכל אימון אירובי.

עשיתי היום 10 דקות על 7קמ"ש (מעבר לזה זה חצי ריצה חצי הליכה וזה מציק, אז מזה אני עולה ל10) בשיפוע 8, זה פשוט הרג אותי! הרבה יותר קשה מלרוץ את המרחק הזה.

לאחר מכן עשיתי עוד קילומר על 12 כלומר 5 דקות.

בסוף חזרתי באופניים.

יום שלישי אני עושה תוכנית אימונים חדשה, אז אני אגיד לו שאני מעדיף לרזות עכשיו מאשר לבנות שריר ונראה כבר מה הוא ירכיב לי.

תודה.

פורסם

אתה חצי צודק.

הם אמנם עובדים במחזורים, אבל חיטוב != הורדת שומן.

כמו שכבר אמרתי, אי אפשר לשרוף שומן במקום ספציפי בגוף, אפשר להוריד את אחוז השומן הכללי.

מחזור החיטוב שלהם נועד להבליט את השרירים האינדיוידואליים כך שהם יראו בבירור. (לדוגמא עבודה בנפרד על כל אחד מארבעת השרירים ברגל)

עשיתי היום 10 דקות על 7קמ"ש (מעבר לזה זה חצי ריצה חצי הליכה וזה מציק, אז מזה אני עולה ל10) בשיפוע 8, זה פשוט הרג אותי! הרבה יותר קשה מלרוץ את המרחק הזה.

::)

כן, אמרתי לך שזה עובד. למעשה, זה מה שהרוב המוחלט של הבודי בילדרים עושה בשביל לשרוף שומן.

תבנה את עצמך כך שבסופו של דבר תגיע ל6.4 קמ"ש למשך חצי שעה. אין צורך לעבור לריצה.

אם תעשה את זה 4 פעמים בשבוע (בסיום כל אימון משקולות) = :xyxthumbs:

קצת קשה לי לדעת האם עבדת על כוח או נפח (בצורה לא נכונה בעליל לפי התיאור של החזה שלך) אבל אם מצאת מדריך שנראה לך תעבוד איתו.

מקסימום תחזור לפה עם עוד שאלות. :)

פורסם
  • מחבר

עבדתי על כוח וניפוח השריר, זה לא אותו דבר?

משקלים גבוהים במספר קטן של חזרות

פורסם

יש איזה טבלה של אימוני שרירים לפי חזרות

על רגל אחת זה הולך ככה מהמספר הנמוך של החזרות עד הגבוה

1-כוח -מה שבדי ליפטרים עובדים אליו אם אני לא טועה זה חזרה אחת או 2 ולפעמים אפילו פחות מחזרה (שעוזרים לך ואתה מתעמץ להוריד את המשקולת כמה שפחות מהר )

2-ניפוח השריר

3-סיבולת השריר

אולי שכחתי דברים אבל זה מה שאני זוכר ובעיקרון זה לפי אחוזים

לדוגמה גם ב10 חזרות תעבוד על כל הדברים פשוט יש דברים שיקבלו יותר מהאימון ויש כאלו פחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים