עבור לתוכן

איזה ספורט אירובי הכי מרזה?

Featured Replies

פורסם

אתה רוצה לרזות מבלי להתאמץ ? קח הורמונים להמהרת בלוטת התריס... ! עובד 1000000% ! תשאל כל רופא מה קורה לבנאדם עם יתר פעילות בלוטת התריס...

• תגובות 90
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ד"א אני אישית בחרתי באופניים(לא במכון כושר, אשכרה אופניים שנוסעים) כי זה ממש לא משעמם ואם אתה מגיע למצב כושר שבו אתה יכול לנסוע 30 קמ"ש שעה אחת ביום זה שורף הרבה הרבה יותר קלוריות מריצה, הליכה או שחייה(ברכיבה במאמץ עצים של 35 קמ"ש בעלייה מתונה אתה יכול לשרוף מעל 1000 קלוריות בשעה).

פורסם

Absolutely not. Treadmills are designed to absorb the reflected shock and are perfectly safe for use.

Not true.

אני חושב שאתה טועה.

כאשר הולכים על הליכון הברכיים נפגעות כתוצאה מהכוח שמופעל על הגוף כשהרגל נוחתת על המשטח הנע...

אבל בתכלס, הכי טוב זה ספורט טבעי, ריצה בשדות... (או בים אם אתה גר בעיר)

פורסם

melike זה נכון שהולכים סתם ככה, על הליכון יש בולמי זעזועים שספוגים חלק ניכר מהכוח.

פורסם

כן זה די ברור שיש בו בולמי זעזועים- זה בכל זאת מכשיר מפורסמם שמשומש בכל העולם... אבל לדעתי הרבה יותר נחמד (בלי קשר לנזק בגוף) לרוץ בטבע במקום פתוח.

פורסם

כאשר הולכים על הליכון הברכיים נפגעות כתוצאה מהכוח שמופעל על הגוף כשהרגל נוחתת על המשטח הנע...

אבל בתכלס, הכי טוב זה ספורט טבעי, ריצה בשדות... (או בים אם אתה גר בעיר)

Its the other way around

:)

Running outside is what hurts your knees, treadmills absorb about 30% of the returning shock wave.

Look it up.

As for whats more fun, that's individual.

I for one prefer protecting my body from long-term damage over a scenic route

.

פורסם

Its the other way around

:)

Running outside is what hurts your knees, treadmills absorb about 30% of the returning shock wave.

Look it up.

As for whats more fun, that's individual.

.

או לשים את ההליכון בחצר xD

פורסם

Now that's just cheating

:lol:

פורסם

קודם כל אין דבר כזה "פעילות אירובית שהכי טובה לשריפת קלוריות "

המושג הזה לא קיים כי פשוט יש 2 משתנים גדולים שמדובר בשריפת קלוריות וזה

מאמץ+זמן

במילים אחרות כמה שמתאמנים חזק יותר ויותר זמן שורפים יותר קלוריות

אני לא נכנס פה לעניינים של תזונה \גנטיקה \אורך חיים וכו וגם לא למיטוכנדריות בתאי השריר

ומה זה באמת אימון נכון -אני מדבר רק על מה ששורף יותר קלוריות

ככה שלא משנה אם זה אופנים \ריצה \שחיה \או לקפוץ על פיטריות וצבים ;D

כמה שאתה מתאמץ יותר בפעילות ומושך אותה יותר זמן=יותר שריפת קלוריות

(לאימון נכון צריך להיות תוכנית בשלבים ככה שעיקרון לחוד ומציאות לחוד -צריך ליזהר לא לעשות אימון יתר או להגיע למצב בריאותי מסוכן

בגלל אימון אינטנסיבי מידי )

פורסם

.

בולשיט. ריצה היא לא ספורט שאמור לפגוע לך בגוף. כל הבעיות נגרמות מטכניקת ריצה לא נכונה.

פורסם

כל ספורט פוגע לך באופן מסוים בגוף כי גם ככה יש בלאי לסחוס (סחוס לא מתחדש )

יש ספורט שפוגע בעוד דברים אבל בכללי באירובי מומלץ לגוון ולא ליתמקד רק בדבר אחד כי ככה יש הכי פחות נזק

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע...

אני לא מחפש שיטת פלא, פשוט מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה.

להעלות מסת שריר לא יעזור לי (ובלי קשר אני בכל מקרה עושה את זה, לא הפסקתי עם המשקולות) משום שהחזה סתם מתנפח, אני רוצה להרזות שם והשריר עצמו יבלוט.

אותו דבר בקשר לבטן.

הבנתי שקשה להרזות בחזה אבל זה אפשרי.

LazyBoy תודה על המידע, (לא היית יכול לכתוב לפחות בקילומטרים? ;D)

כל הדיבור הזה על קלוריות לא עוזר לי, כי אני לא יודע איך לפרש את זה לתכלס, ואני גם לא צריך להוריד במשקל.

כשהתחלתי להתאמן ממש רזיתי יפה אבל שכחתי מה עשיתי, אז בגלל זה אני יודע שיש שיטות יותר אפקטיביות מאחרות.

אז אני אאמץ את השיטה של ללכת על 4מייל לשעה (זה יוצא 6.4קמ"ש, זה לא איטי מדי?)

על השיפוע....

לגבי כפיפות בטן, אני עושה במסגרת האימון, ושכיבות שמיכה, אני עובד מספיק על כל אזור החזה והגב....

כמה שאלות נוספות:

1. יש טעם בלהשקיע בנעלי ריצה יקרות? עכשיו יש לי נעלי ספורט של אדידס, לא מהכבדות/קלות, אבל נראה לי ש"לשימוש ספורטיבי כללי", כדאי להחליף אותן?

2. אני עובר בקרוב לצורת אימון של 4 פעמים בשבוע, ככה שיהיה לי יומיים רצוף, הפסקה, יומיים רצוף. מעבר לשריפת הקלוריות אני רוצה גם להכנס לכושר, ולשפר את המהירות שלי בריצת 2000 (יש לי שנה עד הגיוס וזה לא הרבה), השאלה אם אפשר לעשות יום סיבולת ויום הליכה, או שזה גם נחשב העמסה על השרירים יום אחרי יום?

פורסם

D0ri

אין דבר כזה לרזות במקום מסוים בגוף בלי ניתוח

לא קיים דבר כזה

בגוף שלך יש מה שניקרא אחוזי שומן הם יורדים בכל הגוף או עולים בכל הגוף

יש מקומות אם ריכוז יותר גבוה ויש כאלה אם ריכוז יותר נמוך אבל זה לא ניתן לשליטה כי זה גנטי

בנוגע לנפח שריר זה דווקא כן עוזר כי שריר מתנפח שיש יותר מיטוכנדריות בתוך תאי השריר

ומיטוכנדריות שורפות קלוריות גם במנוחה

חוץ מזה שהשריר נפוח העור מתוח יותר

זה לא קשור הרבה לבטן עצמה כי השרירים שם שטוחים יחסית

ול"מרובעים" צריך אחוזי שומן נמוכים כי השומן עוטף רבועים שכבר נימצאים שם אפילו עצל בטטות כורסה

זה פשוט גנטי מתחת לשיכבת השומן יש מרובעים

פורסם

אל תתאמן יומיים ברציפות זה סתם בזבוז זמן כמו שכבר נאמר לך, עדיף יום כן יום לא.

בכל מקרה פעילות אירובית היא אך ורק פעילות שאתה נהנה לעשות, כי אחרת לא תתמיד ולא תדחוף את עצמך, ואותה כן ניתן ואפילו רצוי לעשות כל יום.

ובכל מקרה אופניים הם הפעילות האירובית עם שריפת הקלוריות הגבוהה ביותר לפי מה שאני יודע(אם מישהו מכיר משהו אחר אני אשמח לדעת).

אם כל מה שאתה רוצה הוא לרזות פשוט תתמיד באימונים ותוריד טיפה את הצריכה הקלורית שלך.

פורסם
  • מחבר

זאת הבעיה, תראה

שהתחלתי את המכון היה לי סתם man boobs קטנים, לא משהו רציני, אבל הם היו קיימים.

עכשיו ניפחתי את החזה, ובמקום לראות שריריים מרובעים, אני רואה MAN BOOBS נפוחים!

פשוט השרירים מאחור מבליטים, ושאני לובש חולצה צמודה זה לא יפה, מקום שפתאום רואים בטן שטוחה וחזה נפוח (אמנם חזה ישר ולא נופל, אבל סתם נפוח) וזה לא ממש יפה.

לכן אני רוצה להוריד את השכבות שומן שמכסות את השרירים כדי לקבל את הצורה שלהם.

אני לא בודי בילדר ואני לא רוצה סתם להתנפח, לכן עכשיו אני רוצה לרזות.

off 2 the jym ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים