עבור לתוכן

איזה ספורט אירובי הכי מרזה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להרזות קצת באזור הבטן והחזה, אני רשום למכון כושר ויש שם הליכונים, אופניים, ואת הסקי הזה (קרוס משהו..?)

איך הכי נכון להתעמל?

כמה פעמים בשבוע, לכמה זמן

איזו רמה/דופק

איזה מכשיר

• תגובות 90
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שריצה. אחלה של ספורט ומחזק את הלב ואת השרירים. לגבי הרזייה במקומות מסויימים, אני לא מומחה.

אבל מה שכן, אני מאוד ממליץ לך ללכת לרוצה בחוץ. מאוד כיף. וגם הרבההה יותר מעניין מלרוץ בחדר כושר ולהסתכל על הקיר... גם שאתה רץ בחוץ יש לך איזו שהיא מחויבות להשלים את המסלול... כך שיש לך גם איזושהי מסגרת - שזה תמיד טוב.

פורסם

למה שלא תדבר עם המאמני כושר שם, רציני דורון מה חשבת לעצמך?

פורסם

סה"כ כדי להוריד משקל אתה צריך לשמור על מאזן קלוריות שלילי, משמע להצויא יותר קלוריות ממה שאתה מכניס.

אז השאלה היא בעצם איפה שוריפם יותר קלוריות. בפעילות בה קצב הלב והנשימה מואצים יותר, אתה שורף יותר קלוריות.

שריפת קלוריות היא דבר אינדיבידואלי, תברר מה עושה לך את זה.

פורסם
  • מחבר

למה שלא תדבר עם המאמני כושר שם, רציני דורון מה חשבת לעצמך?

כי הם לא ממש רציניים, הם יודעים לעזור בעיקר בקטע של שימוש נכון במכונות, וגם בזה לפעמים כל אחד אומר משהו אחר.

אני מניח שיש פה לא מעט אנשים שעושים אירובי ובטוח הם יודעים על זה משהו.

סה"כ כדי להוריד משקל אתה צריך לשמור על מאזן קלוריות שלילי, משמע להצויא יותר קלוריות ממה שאתה מכניס.

אז השאלה היא בעצם איפה שוריפם יותר קלוריות. בפעילות בה קצב הלב והנשימה מואצים יותר, אתה שורף יותר קלוריות.

שריפת קלוריות היא דבר אינדיבידואלי, תברר מה עושה לך את זה.

איך אני מברר את זה?

אני לא צורך הרבה קלוריות אז אני לא חושב שזאת אמורה להיות בעיה.

השאלה אם עדיף לרוץ 2K מהר (אצלי מהר בינתיים זה בערך 10 דקות, כן אני יודע, אני עגלה) או ללכת/אופנים במשך 40 דקות בערך, על קצב איטי יותר

אין לי בעית משקל פשוט שמתי לב שהשרירים שלי סתם מתנפחים ואני תופח, אני לרזות קצת שיראו אותם יותר

פורסם

תתחיל בריצה מאוד איטית. העיקר שתרוץ ברצף כמה שיותר זמן. ריצה איטית ממושכת יותר אפקטיבים מריצה בינונית-מהירה שמפסיקים כל 10 דקות.

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/29/ART1/900/939.html

::)

כנראה שזה נושא די מורכב, עם המון משתנים. לא תזיק שיחה קצרה על הנושא עם מאמן כושר (שמבין משהו בנושא, ולא סתם אחד יודע איך להשתמש בהליכון) / דיאטנית.

פורסם

לא יודע לגבי ספורט אירובי,

אבל האבקות בהחלט גם מחזקת שרירים באופן אדיר, מחטבת ומרזה.

פורסם

תמצא מה כיף לך לעשות במשך שעה ולא עשר דקות כי זה בולשיט.

ובטווח הארוך הדבר שהכי טוב הוא לבנות מסת שריר רצינית ולהמשיך לאכול כרגיל, ככה אתה מעלה את הצריכה הקלורית של הגוף ולאט לאט יורד במשקל.

פורסם

אני רוצה להרזות קצת באזור הבטן והחזה, אני רשום למכון כושר ויש שם הליכונים, אופניים, ואת הסקי הזה (קרוס משהו..?)

It doesn't work like that. For example, doing lots of ab crunches won't burn the fat around the abdominal muscles.

Fat is burned from all across the body at once.

Calorie wise (ignoring your shape) you should do incline walking (maximum angle) on a treadmill.

30 minutes at 4MPH burns ~450 calories, depending on your body weight.

Good luck!

P.S - Sorry, Hebrew in not installed on this machine. :)

פורסם

זוית מקסימלית היא שונה בכל מכשיר לא?

פורסם

אם אתה במכון כושר אז אני ממליץ על רב-כושר.

הליכונים נוטים לפגוע בברך..

פורסם

מה זאת אומרת להרזות באיזור החזה והבטן?

אתה לא מרזה באזור החזה והבטן,אתה מאמן את השרירים הנמצאים באיזורים הללו כדי שיתחטבו,ותוך כדי,במידה ואתה אוכל נכון,אתה גם מוריד שומנים עודפים.

בקיצור-כפיפות בטן ושכיבות שמיכה. כמה פשוט ככה יעיל.

אתה יכול גם לשחות,שחיה מאוד תורמת לעיצוב הטורסו,ועוד יותר אם תלמד/תשחה פרפר.

מומלץ גם להתאמן על שרירי הבטן במקבילים(היתלות עם הרגליים באוויר תוך כדי החזקה עם הידיים וכיפוף הרגליים עד למצב של 90 מעלות).

והכי חשוב אל תתעצל ואל תוותר לעצמך..אין סיבה בעולם שלא תעשה כפיפות בטן ושכיבות שמיכה בבית בכל יום ויום,אין צורך בהפסקות..שחייה מומלץ שלוש פעמים בשבוע,ואח"כ אפשר גם ארבע וחמש פעמים-תלוי כמה זמן פנוי יש לך.

פורסם

הליכונים נוטים לפגוע בברך..

Absolutely not. Treadmills are designed to absorb the reflected shock and are perfectly safe for use.

והכי חשוב אל תתעצל ואל תוותר לעצמך..אין סיבה בעולם שלא תעשה כפיפות בטן ושכיבות שמיכה בבית בכל יום ויום,אין צורך בהפסקות..

Not true.

The ONLY muscle group you can train everyday is the abs.

Everything else requires 1 day of rest. Only athletes in great shape can train the same muscle group everyday, and that is not something you do even after a year of training.

זוית מקסימלית היא שונה בכל מכשיר לא?

I don't think so.

15 is what I'm familiar with.

Its important to note that you have to hold on to the top of the control area to maintain your balance and prevent stain on your back.

פורסם

Absolutely not. Treadmills are designed to absorb the reflected shock and are perfectly safe for use.

Not true.

The ONLY muscle group you can train everyday is the abs.

Everything else requires 1 day of rest. Only athletes in great shape can train the same muscle group everyday, and that is not something you do even after a year of training.

+1

למדתי על בשרי מה קורה כשמתאמנים יותר מדי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים