עבור לתוכן

בעיה בשינוי % המאוורר

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך ZOTAC 260GTX {נקנה מKSP}

עכשו בדרייבר שלו באה תוכנה שנקראת ZOTAC FireStrome

ומהירות המאוורר מוגדרת אל אוטמטי {בדקתי בGPU-Z וזה 40%}

והכרטיס די חם {50 במנוחה ו60-70 במאמץ} אז רציתי לעלות אתת המהירות לאזור ה65%

בעזרת התוכנה שאני מעלה הכול בסדר זה עובד והחום באמת יורד קצת הבעיה היא שכול פעם שאני מדליק את המחשב ההגדרות חוזרות לברירת מחדל של40%

מה אפשר לעשות?

פורסם

אני לא מכיר את התוכנה של Zotac (אולי יש אופציה להפעלה באתחול או שמירת נתונים), אבל אפשר להשתמש בתוכנות אחרות כגון:

NVIDIA System Tools 6.05

RivaTuner 2.24

EVGA Precision 1.7.1

שהן בטוח מסוגלות לשמור הגדרות מאוורר לאחר אתחול.

קח בחשבון שכאשר אתה בוחר מהירות סיבוב קבועה - המהירות לא תגבור אוטומטית במאמץ ואז אולי תקבל אפילו טמפ' גבוהה יותר במאמץ.

עם NVIDIA System Tools אתה יכול לכוון את הגראף של מהירות סיבוב ביחס לטמפ' - למשל לכוון את הגדרות המינימום ומקסימום של

מהירות הסיבוב האוטומטית כתלות בטמפ' הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 16:50:14

הורדתי את התוכנה של NIVIDA ולא ממש הבנתי איפה להגדיר את ההגדרות של המאוורר
פורסם

הוא לא מותקן לי כרגע אז קשה לי להדריך אותך בדיוק לאן שצריך, אבל בעיקרון דרך לוח הבקרה של אנוידיה אתה נכנס לעמודה החדשה של

ה-system tools שהוספה ללוח הבקרה, תגיע לעמוד של הכרטיס מסך (איפה שרואים טמפ' \ תדרים) ומשם צריך להגיע ל - Device Rule

או משהו כזה, יפתח חלון של חוק חדש כזה:

2v7xq3m.jpg

תגדיר כמו בתמונה את ה-controlled element ו-input source, ואז את הגראף תשנה איך שאתה רוצה.

למשל בתמונה הזאת מוגדר שהמהירות המינימאלית היא 20% והמאקסימאלית במקרה הזה (שהטמפ' מגיעה ל-85 מעלות) היא 90%

פורסם

פותח התרד בנוסך להמלצות של SyndromE..ולידיעה כללית 70-80 מעלות בMAX לכרטיס שלך זה סביר בהחלט.. ;D

פורסם

תכלס אני לא מבין הרבה מאוד אנשים היצרנים מנסים לייצור לנו שקט. בכל אופן במאמץ הטמפ' יהיו זהות כמעט כי המאוורר יעבוד על 100% ב3D. אבל כשהוא במנוחה על 2D שיהיה שקט.

כאילו ה10 מעלות האלו אולי ישמרו לך את הכ.מסך לעוד שנה לחיות אבל בתכלס הוא כבר לא יהיה שווה כלום עד אז.

בכל מקרה יש פה הסבר איך לשנות את המהירות ב RIVATUNER.

http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/3

ככה שאתה יכול לעשות גם איך שאתה רוצה לפי הטמפ'.

מפה נשאר לך להעדיף עם איזו תוכנה להשתמש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים