עבור לתוכן

מחפשת נייד עבור לימודים באונברסיטה מסך 13.3-14" אם אתם יכולים להסביר לי מה לקנות

Featured Replies

פורסם

מחפשת לקנות נייד בסביבות 4000 ש"ח ומעונינת לשמוע מהמומחים באתר על מה אתם ממליצים:

1.איזה מותג אמין

2.מבחינת ביצועים

3.מה אני צריכה לדרוש מהמחשב(איזה נתונים)

אשמח מאד אם תעזרו לי

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

ככלל, לא אנחנו צריכים להסביר לך מה לדרוש, אלא להיפך. אני ממליץ לך לקרוא את סטיקי הטיפים לרכישת מחשב נייד ולחשוב לגבי הדברים המפורטים שם. כמו כן, חשוב שתגדירי מה השימושים שלך במחשב. "ללימודים" זה כללי מידי.

פורסם

דבר ראשון - התחלה טובה. 13-14" זה הגודל האולטימטיבי לדעתי למחשב נייד.

מותגים: אני באופן אישי מעדיף דל ולנובו. hp הוא מותג בין 3 הגדולים בעולם, אבל אני באופן אישי לא אוהב את המחשבים שלהם.

ישנם עוד המון מותגים, רובם סינים - אייסר, אסוס, msi, גייטווי ועוד, שאני באופן אישי לא בדקתי אבל לא הייתי רוצה נייד שלהם.

לגבי טושיבה, LG ופוג'יטסו - אני לא ראיתי דגם שלהם שהיה עדיף ע"פ דל או לנובו באותו מחיר.

ביצועים ודרישות - באמת תגידי את...

לגבי התקציב - הוא יהיה קצת דחוק למחשבי 13-14".

פורסם

מחפשת לקנות נייד בסביבות 4000 ש"ח ומעונינת לשמוע מהמומחים באתר על מה אתם ממליצים:

1.איזה מותג אמין

2.מבחינת ביצועים

3.מה אני צריכה לדרוש מהמחשב(איזה נתונים)

אשמח מאד אם תעזרו לי

אם המטרה היא מחשב ללימודים, אני ממליץ על מחשב ששוקל כמה שפחות. קילו וחצי מקסימום זה אידיאלי. שני קילו ומעלה זה כבר מעיק.

מכיוון שהמטרה היא רק לימודים, כלומר עבודה על אופיס ואולי קצת גלישה באינטרנט, אין טעם להוציא המון כסף על מחשב סופר חזק שבמילא לא תנצלי את היכולות שלך.

גודל מסך, 12-13 אינץ זה די טוב לדעתי. מסך מספיק גדול בשביל לעבוד בנוחות יחסית, ומספיק קטן כדי שהמחשב עצמו לא יהיה כבד מדי. אבל בכל מקרה חשוב שתבדקתי את המחשב לפני שאת קונה, תריצי עליו מסמך וורד ותראי אם נוח לך לעבוד בגודל כזה.

פורסם

עם קצת חריגה SL300. או איזה VOSTRO 13 נשמעים לי אחלה דיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים