פורסם 2009 ביוני 1716 שנים שי יכול להרצות לך על כל העזתיים שהוא פגש ולא חזרו הביתה, אבל זה לא נושא הדיון. שורה תחתונה, אם הם באמת רוצים שינוי, שיורידו מהשלטון את מטורפי האיסלאם שלהם. מהבחינה הזאת, אני באמת מעדיף את הקוף - יהיה יותר תירוץ לארצות הברית להכנס לשם ולעשות בלאגנים. יותר מזה, העולם יגיב בפחות עצבים אם נתקוף שם אווירית כשהקוף בשלטון.קראתי היום איזה כתבה ב-Ynet בנושא אירן... נראה אם אני אצליח למצוא אותה עכשיו.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3732597,00.htmlאני מאמין שאחמדיניג'אד כל כך שונא ישראל, לא כי באמת איכפת לו מאיתנו, אלא פשוט כי הוא צריך להסיח את דעתו של העם שלו משאר הבעיות בשלטון. הנאצים עשו את זה, וגם הוא.
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים לא מספיק תומכי אחמדינג'אד מפיצים קונספירציה שהפעילות של האופוזיציה היא ברובה התחזות ישראלית, אתה גם רוצה לספק להם הוכחות? האיראנים צריכים עזרה, אבל ממש, ממש לא מאיתנו.
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים ממש לא אכפת לי מהם מהסיבה הפשוטהכמה שנים הם חיים במדינה ה"דמוקרטית " הזו..ולא עושים שום דבר רציני?וזה שמנהיג רוחני עלק מכתיב את סדר היום של המדינה זה נורמלי?שלא ינסו לשחק אותה מערביים פתאום
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אין מצב שאני מוריד את זה למחשב שלי כשאני לא מכיר וסומך על המנהל/היוצר של זה...
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים נו חברה דיי, האיראנים הם גם בני אדם (חוץ מהפוליטיקאים שלהם) הם גם רוצים לראות פורנו!
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים מה זה משנה? כמעט כל היחידות הקרביות בצה"ל נתקלו באירנים במלחמת לבנון השניה.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים מחבר נו חברה דיי, האיראנים הם גם בני אדם (חוץ מהפוליטיקאים שלהם) הם גם רוצים לראות פורנו! קרעת אותי מצחוק! תראו אם אתם הייתם גודלים עם שטיפת מוח מרגע הלידה גם הייתם שונים את הארץ.. אם? הם קיבלו את השטיפת מח שלהם בארץ ושונאים את אירן, 70 מיליון איש שהם מעולם לא פגשו...
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים לכל מי שחושב שהצד השני רוצה להרוג אותו... פגשתם פעם אירני? דיברתם איתו? לאירני הממוצע לא אכפת דבר וחצי דבר מישראל. הוא לא שם זין גם על הפלסטינאים או החיזבאללה.תתבגרו, תפרידו פוליטיקה מהחיים האמיתיים. :hizuk:חושב בדיוק כך.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אני מאמין שאחמדיניג'אד כל כך שונא ישראל, לא כי באמת איכפת לו מאיתנו, אלא פשוט כי הוא צריך להסיח את דעתו של העם שלו משאר הבעיות בשלטון. הנאצים עשו את זה, וגם הוא.מישהו כאן לומד יותר מדי הסטוריונים חדשים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.