עבור לתוכן

מחיקת היסטוריה באקספלורר 8

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hi:

יש לי ויסטה home primium 64bit באנגלית. לא מזמן התקנתי את האקספלורר 8 מהאתר של מיקרוסופט, וזה הוריד לי את הגרסה העברית, אבל האקספלורר באנגלית למרות שיש לו קבצי mui של עברית בתיקיה C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\he-IL ובהגדרות אינטרנט השפה היא עברית?

מה שיותר מענין שיש אתרים מסוימים שהוא שומר בהיסטוריה גם אחרי שמחקתי היסטוריה (גם בccleaner וגם בהגדרות אינטרנט). אי אפשר לראות אותם בהיסטוריה אבל כשאני מקליד בשורת הכתובת את התחילית או לוחץ F4 זה מופיע??

פורסם

1. ל IE יש להתקין MUI משלו וללא כל קשר ל MUI שיש לך על ה Windows

2. ככל הנראה הדפדפן מציע לך אתרים לפי מה שאתה מתחיל להקיש, אם הבנתי נכון, ואין לזה קשר להסטוריה.

מקווה שהבנת למרות שקיצרתי עקב חוסר זמן.

אם לא, תגיד, אני ארחיב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל זה לא עזר ואני אסביר למה

1 הווינדוס כולו באנגלית ולכן חשבתי שגם האקספלורר יהיה באנגלית. אבל כשנכנסתי לאתר של אקספלורר 8 הוא אמר שמאים למערכת אקספלורר 64 ביט עברית הורדתי אותו והוא הוריד לי קבצי mui שלו ושם אותם בתיקייה שלו.

2.מדובר על אתרים שנכנסתי אליהם ומופיעים תחת הכותרת history. בשורת הכתובת יש history ו favorits ה favorits לא אמורים להימחק אבל ההיסטוריה כן, והיא לא נמחקת. אפילו שאני לוחץ על האיקס האדום שאמור למחוק אותם הם נעלמים אבל חוזרים מחדש.

פורסם

בקשר להיסטורי, ייתכן והוא מציג לך את כל הפעמים שנכנסת לאתר.

תמחק הסטוריה לא עם ה X האדום אלא:

כלים - מחק הסטוריית גלישה.

עכשיו תבדוק.

בנושא השני, תסביר בבקשה טוב יותר באיזו שפה המערכת שלך, איזה MUI התקנת ומה עשית צעד צעד

ואני אחשוב בינתיים על פתרונות.

פורסם
  • מחבר

בקשר להיסטוריה: מחקתי דרך שם לפחות 4 פעמים וסימנתי את הכל. עשיתי reset לאקספלורר, מחקתי דרך ccleaner ושום דבר. מדובר רק בחלק קטן שלא נמחק זה דפים מסוימים באתרים מסוימים (למשל כמה כתבות בספורט5 כאשר כתבות אחרות נמחקןת)

בקשר לאקספלורר: הווינדוס באנגלית בטוח. וגם לא חשבתי שהאקספלורר יהיה בעברית אבל האתר אמר לי להוריד בעברית וכשהוא התקין אותו הוא הוסיף קבצי mui (אני לא הורדתי אותם באופן אישי) אז חשבתי שאפשר יהיה להפוך אותו לעברית.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל לא קיבלתי תשובה (אני מקווה שזה בסדר עם החוקים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים